Allidrettskole for lokale Aktivitetsskoler

Som i fjor vil vi i uke 25, 31 og 32 arrangere allidrettsskoler for de lokale aktivitetsskolene i samarbeid med SK Sterling og andre samarbeidspartnere i Tøyen Arena og Vahl Flerbrukshall. Av hensyn til skolenes smittevernregler har vi kun kapasitet til noen Aktivitetsskoler og vi har derfor begrenset dette tilbudet til å omgjelde barneskolene i bydel Gamle Oslo + Lakkegata AKS.

Gjennom uken får barna innføring i tre ulike idretter fordelt på en økt om dagen i hver idrett. Aktivitetene ledes av dyktige instruktører fra ulike forbund og lokale ildsjeler fra Tøyenakademiet og SK Sterling.

Det blir litt forskjellige aktiviteter fra uke til uke i de forskjellige hallene, men i løpet av sommeren får vi vist frem karate, Taekwondo, Bryting, Brasiliansk Ji Jiutsu/ Muai Thai, basket, cricket og håndball.

Påmelding skjer via AKS på ditt barns aktivitetsskole (dersom de har valgt å takke ja til tilbudet).Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software