Morgentrening med Marie 


Intervall og styrke i Tøyenparken

Juhuu! Enda en utetrening i Tøyenparken - Marie Skjervold er til vanlig jusstudent, men kom til oss fordi hun bor i området og hadde så lyst til å bidra i TSK og gi noe til bydelen hun har blitt så glad i. Vi blir jo glad i henne umiddelbart! <3  

Morgenstund har gull i munn og du vil kunne gå rundt og være eplekjekk resten av dagen fordi du gjorde unna treningen allerede før de aller fleste andre har stått opp! Timene vil variere  fra gang til gang, men vil alltid bestå av intervalltrening kombinert med ulike styrkeøvelser. Det stilles ingen krav til toppform eller særlige koreografievner - alle øvelser gjøres i eget tempo, etter beste evne. 

Hva må du ha med deg? 
En vannflaske, nok klær og et håndkle hvis du vil ha noe mellom deg og bakken under eventuelle styrkeøvelser som krever bakkekontakt. 


Litt om Marie 
"Jeg studerer juss til hverdags, sysler med rettspolitikk på fritiden og mosjonerer med Tøyen sportsklubb hver tirsdag morgen. Trening skal være gøy! Selv er jeg er langt fra å være en atlet og har det veldig godt med det. Jeg er derimot en habil mosjonist som har det gøy med å trene variert. Jeg tror mange kan tjene på å fokusere treningsambisjonene sine på lyst, fremfor pulsklokkeresultater, kroppsidealer og vekt. Målet mitt er å komme dit at jeg etter endt treningsøkt allerede gleder deg til neste gang. 

Sees på tirsdag!"

Hallo dørstokkmila - her er kuren! Hvem er det som ikke vil trene med denne blide jenta her, da!
Kom igjen! 


Treningstider: 
  • Tidspunkt: Tirsdager kl. 06.15-07.15
  • Oppmøte: Tøyenparken, nederst i trappen, ved fotballbanen. 
  • Oppstart tirsdag 28.mars! 

Det er plass til mange på denne gruppen. Meld deg inn her >> og velg "Morgentrening" som aktivitet. Det koster som alltid 100,- for innmelding og første kursrekke (som nå gjelder fram til sommeren 2017). 

Dersom du allerede er medlem, send en e-post til toyensportsklubb@gmail.com så skal vi få lagt deg til og du vil få en ekstra faktura på e-post på 100 kroner.   

NB! Våre aktiviteter er dessverre KUN tilgjengelige for de som bor på Tøyen eller i Bydel Gamle Oslo.


Dersom du har aktiviteter du savner og vil ta ansvar for, ta kontakt med oss så ser vi om vi ikke får til det også!
toyensportsklubb@gmail.com

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software