Sjakklubb


Dette skoleåret dobler vi antall timer med sjakk. I og for seg er jo sjakk for alle aldersgrupper, men vi kommer i år til å dele gruppene opp på følgende måte og flytte sjakklubben opp på biblioteket på torget. legg merke til at det er ett eget tilbud for litt mer drevne og eldre sjakkentustiaster fra kl. 19 - 21.
  • 1. - 4- klasse tirsdager kl. 17 - 18 på biblioteket på Tøyen- Torg
  • 5. - 7. klasse tirsdager kl. 18 - 19 på biblioteket på Tøyen- Torg
  • Ungdom/ Voksne tirsdager kl. 19 - 21 på biblioteket på Tøyen- Torg

Til å styre sjakk gruppa i år har vi Ingrid Øen Carlsen (bildet til venstre) og Katrine Tjølsen (bildet til høyre). Ingrid blir instruktør for barna hver uke, samt ungdom/ voksne annenhver uke, mens Katrine har ungdom/ voksne gruppen annenhver uke. 

Ingrid Øen Carlsen (24) har flere medaljer fra norgesmesterskap for jenter, og har representert Norge i en rekke internasjonale mesterskap. Hun har også en noe mer kjent storebror ved navn Magnus.

Katrine Tjølsen (25) er tidligere juniornorgesmester, landslagsspiller og kvinnelig internasjonal mester (WIM). Hun ble nummer 9 i verdensmesterskapet for kvinner under 20 år da hun var bare 15 år gammel.

Med Ingrid og Katrine på laget er vi trygge på at sjakken er i trygge hender

Meld deg inn i TSK og velg sjakk som aktivitet her. Det koster kun 100,- kroner å bli medlem og inkluderer én aktivitet.

NB! Våre aktiviteter er KUN åpne for befolkningen på Tøyen eller i Bydel Gamle Oslo.

PS! Vi vil gjøre oppmerksom på at vårt tilbud er veldig "lavterskel", og vi kommer aldri til å tilby noe mer enn 1 trening i uken pr årskull/ gruppe - uansett idrett/aktivitet og alder

TSK ønsker bare å skape lokale møteplasser og har ingen ambisjoner om å delta i konkurranser etc. i regi av noe forbund/ særkrets. Vi ønsker bare å gjøre Tøyens befolkning mer aktive og åpne øynene for en mengde aktiviteter som også finnes på ett proffere nivå i nærmiljøet (gå/ sykkelavstand). På den måten bidrar vi også til rekrutteringen for de klubbene som drar dette videre og inn i organiserte former med mer nivåbaserte treninger, flere treninger og evt. turneringer/ konkurranser. 

Bydelens sjakklubb befinner seg på Kampen og heter "Kampen på brettet". De har forøvrig også et lavterskel "barnesjakktilbud" på tirsdager. Vi ønsker ikke at barn som allerede benytter dette tilbudet skal slutte med det. Vi ønsker bare at flere får øynene opp for sjakk og forhåpentlig blir så hektet at de vil spille mer. Dere finner info om "Kampen på brettet" her: http://www.kampensjakk.no/


Dersom du har aktiviteter du savner og vil ta ansvar for, ta kontakt med oss så ser vi om vi ikke får til det også!
toyensportsklubb@gmail.com

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software