Snowboard


Takket være vårt samarbeid med Frigo og Ø på Snø fortsetter vi med egen snowboardgruppe vinteren 2018. 

Snowboardgruppa starter i uke 3 (mandag 15. januar) og vil holde på alle mandager med unntak av i vinterferien og påskeferien ut skisesongen 2018 (medio april). 

Gruppa er for ungdom mellom 12 og 16 år fra bydel Gamle Oslo, og som har stått litt på snowboard før, men med ønske om å bli bedre ognsamtidig ha det gøy i baken sammen med flere andre. Med det mener vi at du klarer å ta skiheisene på egenhånd, og kommer deg ned bakken for egen maskin, men ønsker å lære deg mer.

Oppmøte ved inngangen til K1 klubben som holder til i kjelleren på Aktivitetshuset K1 (Kolstadgata1) på Tøyen kl. 16.15 ferdig påkledd og med brettet i hånda. 

Vi er tilbake på samme sted ca. kl. 21.00 og ungene må da bli hentet, eller ta seg hjem på egenhånd fra Tøyen.

De første ukene er dette for de som har utstyr eller tilgang på utstyr. Fra uke 6 åpner også utlånsbuden til Ø på snø i K1 klubben der vi har oppmøte, og der kan man låne utstyr kostnadsfritt (husk å hente ut utstyret før 16.00).

Gruppa vil fortinnsvis trene i Oslo Vinterpark Tryvann og drar samlet opp fra Tøyen (noen ganger andre bakker, så ungene får opplevd mer) og TSK står for Heiskort og ruterbillett.

Trener er som i fjor Sturla Svendsen som har vært snowboardinstruktør i en årrekke og sammen med seg har han Tøyenakademiets Jcak (Jack) Nakharin som hjelpetrener.

Meld barnet inn her >> (om medlem allerede, send en e-post til Toyensportsklubb@gmail.com

NB! Våre aktiviteter er KUN åpne for barn som bor på i Bydel Gamle Oslo.


Dersom du har aktiviteter du savner og vil ta ansvar for, ta kontakt med oss så ser vi om vi ikke får til det også!
toyensportsklubb@gmail.com

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software