Basecamp Tøyen


«BaseCamp Tøyen» er Tøyen Sportsklubb´s utadrettede kursportefølje og har som mål skal skaffe klubben sårt trengte inntekter så vi kan opprettholde aktivitetstilbudet til barn- og unge, voksne og eldre uten å heve prisene. 

Vi ønsker å nå ut til alle med våre aktiviteter og derfor koster ett medlemsskap hos oss kun kr. 100,- (+ en vennlig gest for nabolaget). Denne medlemskontingenten innkluderer også en aktivitet (feks. fotball). Alle øvrige aktiviteter koster også kr 100,- pr. år. 

Ved å legge prisene så lavt når vi også alle uavhengige av bakgrunn og det er derfor vi har lykkes med å få 1400 medlemmer fra 3 - 100 år siden vi startet opp med våre aktiviteter høsten 2015. For mer informasjon om Tøyen Sportsklubb og hva vi driver med les her!


Frode Dale er prosess- og fagansvarlig for alle våre kurs. Han har bakgrunn fra Forsvaret (Krigsskoleutdannet og blant annet gjort tjeneste i UNIFIL). Han har spesialutdannelse innen leder- og organisasjonsutvikling, og har siden 1998 jobbet som selvstendig konsulent. Han har i tillegg til å ha skrevet en rekke bøker og artikler innen ledelsesfaget, gjennomført over 100 ulike lederutviklingsprogrammer- og kurs. Han har også undervist i en rekke år på Handelshøyskolen BI. Han holder for tiden på med å skrive flere bøker og artikler knyttet til kriseledelse og krisehåndtering. Hans spisskompetanse er knyttet til lederskifter, førstegangsledelse, teamledelse, gruppeutviklingssamtaler (GUTS®) og ledertrening generelt.


Faglitteratur av Frode Dale:


Kurstilbud

Mer informasjon kommer!


Fakturering:

Kursene faktureres umiddelbart etter påmelding med betalingsfrist på kursdagen (evt.1. kursdag)


Kontaktinformasjon:

For mer informasjon om kurset du ønsker å delta på kontakt Maren- Anne Haslie

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software