Bli medlem

Så fint at nettopp du ønsker å bli medlem i Tøyen Sportsklubb! Vær oppmerksom på at av kapasitetshensyn så er alle aktivitetene vi tilbyr er KUN for de som bor på Tøyen eller i Bydel Gamle Oslo forøvrig. Medlemsskapet koster 100 kroner + 1 hyggelig gest dekker deltakelse i 1 valgt aktivitet - avhengig av kapasitet. Med hyggelig gest, menes at dere må i løpet av året gjøre én fin ting for oss, naboen din, nabolaget ditt, bydelen eller byen vår - og fortelle oss om det. Mer om dette og forslag til bidrag her.

Dersom man ønsker å delta i flere av aktivitetene, koster 100,- per ekstra aktivitet. Vi har også mulighet for familiemedlemsskap for de som ønsker å melde inn flere familiemedlemmer. Registrer da den første personen (den voksne) som da vil være administrativt ansvarlig for alle, deretter legger du til de andre familiemedlemmene med tilhørende aktiviteter - klikk på knappen "Add member".

La oss bli Oslos mest aktive bydel! Vi skaper vårt eget nabolag! Heia Tøyen!

Warning: browser cookies disabled. Please enable them to use this website.

Select membership level

* Mandatory fields
* Membership level

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software