AKTIVITETER 

Vi fasiliterer nå over 125 aktivitetstimer i uka for nabolaget vårt (Bydel gamle Oslo og Grünerløkka) fordelt på 26 ulike aktiviteter og har noe for alle aldre. Alle aktivitetene er såkalt "lavterskeltilbud" og vi stiller med alt av nødvendig utstyr. Alt dette kan du delta på for bare kr 100.- i året + en vennlig gest for nabolaget- Det vil si alt som er for din aldersgruppe og evt. kjønn.

Aktivitetene foregår i nyåpnede Tøyen Arena, Aktivitetshuset k1, Tøyen skole, Biblo, Deichman Tøyen, Caltexløkka og andre uteområder vi finner for godt å bruke.

Vi er fortsatt i en oppstartsfase i Tøyen Arena og vil justere ukeplanene der om nødvendig fremover hvis noe trenger mer/ mindre plass osv. Etter 6 mnd. med drift er veldig mye satt, men vi driver fortsatt å perfeksjonerer tilbudet vårt.

Følg derfor med på våre facebooksider og her på denne siden for å få med deg eventuelle endringer fra uke til uke. Spørsmål om aktivitetsplanen rettes til toyensportsklubb@gmail.com eller via våre facebooksider.

Gjeldende ukeplan for Tøyen Arena finner du HER

Gjeldende ukeplan for aktiviteter på andre lokasjoner finner du HER


NB! på onsdager er det "Girls only" i Tøyen Arena etter kl: 19.00. Vi har selvfølgelig også aktiviteter kun for jenter/kvinner andre dager!


Påmelding

Registrering og betaling (kort eller Vipps) for nye medlemmer skjer ved direkte oppmøte (med foresatte om deltaker er under 18 år) i Tøyen arena. mellom kl. 16:00 og 20:00. Medlemsskap i Tøyen Sportsklubb koster kun 100,- pr år + en vennlig gest for nabolaget. Da kan du være i aktivitet med naboene dine så mye du orker for din aldersgruppe og eventuelt kjønn.

NB! Organisert fotball (2013 - 2008) er forbeholdt elever på Tøyen skole. Elever fra andre skoler ønsker vi skal spille på det som naturlig regnes som deres "nær klubb".


Om Tøyen Sportsklubb og aktivitetene

Tøyen Sportsklubb ble startet av en gjeng Tøyenaktivister som så at vi måtte få på plass et bedre aktivitets- og idrettstilbud i området. Vi vil være en annerledes klubb hvor vi tilbyr både kultur- og idrettsaktiviteter, men hvor utgangspunktet er at vi sammen skal heie på Tøyen! Idrett og kultur er en flotte arenaer å komme sammen på, og vi har som mål å komme med tilbud innen de aktivitetene som Tøyens befolkning ønsker seg. 

Så da begynner vi der da, tenkte vi! 

Mye av aktiviteten måtte ta utgangspunkt i fasiliteter vi hadde tilgjengelig. Foreløpig har vi holdt til på Tøyen Skole, de lokale bibliotekene og Aktivitetshuset K1. Men nå vil altså det meste foregår i den nye Storstua vår i Monradsgate 9 "Tøyen Arena".

TSK ønsker at så mange mulig er i positiv aktivitet på Tøyen!
La oss bli Oslos mest aktive bydel!

Dersom du har aktiviteter du savner og vil ta ansvar for, ta kontakt med oss så ser vi om vi ikke får til det også!
toyensportsklubb@gmail.com

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software