Aktiviteter

Gjeldende ukeplan for Tøyen Arena finner du HER (trykk på "HER" for å laste ned ukeplan)

Frem til sommerferien 2021 (18.6) vil det utenfor Tøyen Arena kun være fotballtrening for (mix 2014, 2013, 2011 og 2010) på Caltexløkka onsdag er fra kl. 17 - 18 og Skateskole på GSF onsdager fra 15 - 19. 

Normalt fasiliterer vi over 125 aktivitetstimer i uka for nabolaget vårt (Bydel gamle Oslo og Grünerløkka) og har noe for alle aldre. Alle aktivitetene er såkalt "lavterskeltilbud" og vi stiller med alt av nødvendig utstyr. Alt dette kan du delta på for bare kr 100.- i året + en vennlig gest for nabolaget.

Registrering og betaling skjer ved personlig oppmøte i Tøyen Arena med bankkort eller Vipps som eneste godtatte betalingsmiddel.

NB! Man blir IKKE medlem av en fast aktivitet, men i klubben og kan delta på alt vi tilbyr for deltagerens aldersgruppe og evt. kjønn!

Aktivitetene foregår i Tøyen Arena, Aktivitetshuset k1, Biblo, Deichman Tøyen, Caltexløkka og andre uteområder vi finner for godt å bruke.

Vi er fortsatt i en oppstartsfase i tillegg til at covid- 19 legger sine begrensninger og gjør derfor oppmerksom på at vi på kort varsel kan justere ukeplanene om nødvendig.

Følg derfor med på våre facebooksider og her på denne siden for å få med deg eventuelle endringer fra uke til uke. Spørsmål om aktivitetsplanen rettes til toyensportsklubb@gmail.com eller via våre facebooksider.


Vi har aktiviteter i (det i parantes utgår under pandemien): Capoeira, allidrett/ Åpen hall, turn, Para- allidrett, akrobatikk, cricket, friidrett, taekwondo, Kenpo karate, fotball, håndball, volleyball, (innebandy), basketball, bordtennis, (badminton), (sjakk,) (zumba), (step og styrke), strikkeklubb (online), inkluderingsdans, (inkluderingssport), brytingl, Muai Thai, skateing, slalom/ snowboard og yoga. Tilbudet vil variere ut i fra hva lokalbefolkningen ønsker og vi vil bruke besøkstallene til å styrke det som har mye besøk og gå ned på det med mindre besøk osv.


Covid- 19

Vi som alle andre er opptatt av å gjøre treninger så trygge som mulig, og i en hall med så mange forskjellige brukere  er det endel tilleggsregler vi er nødt til å innføre i Tøyen Arena. Først og fremst forholder vi oss til Oslo Kommunes regler for anlegg og idrettshaller. Fra og med torsdag 29.10.2020 kom det ytterligere innskrenkinger fra kommunen. Tøyen Sportsklubb innfører derfor flere nye tiltak for våre aktiviteter i Tøyen Arena (etter kl. 16.00 på hverdager, de aktivitetene vi selv har ansvar for i helgene):


 
Nye tiltak: 

-      All aktivitet for personer over 19 år utgår

Max 20 deltagere per sal/ aktivitet (max 15 per sal på allidrett 3-5 år tirsdag og torsdag grunnet foreldre som følger

 -      Alle voksne PÅLEGGES å bruke maske i fellesområder (kiosk, inngangspartier, til fra toaletter osv.) Det er ikke påbudt med maske når man selv trener eller er instruktør for en gruppe ute i selve hallen, men vi oppfordrer likevel alle til å bruke maske når man kan

-      Det tillates IKKE publikum inne i hallen til aktiviteter for barn i skolealder og oppover. Det tillates MAX en ledsager per deltager på «Para- allidrett», inkluderingssport og inkluderingsdans (dette er aktiviteter for deltagere med nedsatt funksjonsevne). I enkelttilfeller kan dette tillates på andre aktiviteter, men dette SKAL da være avtalt på forhånd per e- post til toyensportsklubb@gmail.com og godt begrunnet

 -      Det tillates MAX 1 ledsager (voksen) for å følge barn i barnehagealder på aktivitet. Dersom en familie har 2 søsken som skal delta på samme aktivitet ber vi om at kun 1 forelder følger barna. Søsken under 3 år eller søsken i skolealder MÅ være hjemme

 -      Ledsagere SKAL bruke maske under hele oppholdet i hallen

 -      Ledsagere oppholde seg på anvist plass med minimum 1 meters avstand gjennom hele oppholdet i hallen

 -      Barn fra samme barnehagekohort der man kjenner hverandre godt bes organisere følgegrupper så langt dette er mulig

-      Festivalgjerder er kjøpt inn og satt ut rundt hver av de 3 inngangene, samt merket med 1 meter avstand for å unngå trengsel i køene utenfor. Disse er merket med varselbånd per meter. For å hjelpe deltakere på vei til aktivitet med å holde avstand i køen

 
Øvrige smittevernsregler for Tøyen Arena:

- Hold deg hjemme om du er syk

-      Følg pålegg fra de ansatte i hallen. De er der for å gjøre det så trygt som mulig og unngå nedstenging

-      Personer som er i karantene eller isolasjon, er covid-smittet eller har luftveisinfeksjoner, SKAL ikke delta på aktiviteter i Tøyen Sportsklubb. Personer som har covid-smitte i familien, kan heller ikke delta

-      Registrering av smittesporingsinfo påkreves ved ankomst for hver trening

-      Alle deltakere, instruktører og ledsagere SKAL vaske hender med varmt vann og såpe, eller (minimum) spraye hender med hånddesinfeksjon før og etter trening 


 -     Garderober er STENGT for skifting/ dusjing (kom ferdig skiftet). Disse er kun åpne for håndvask og toaletter

-      Hosting og nysing må skje i armkroken eller i tørkepapir/papirlommetørklær

-      Hold avstand på minst én meter før trening, i pauser, etter trening og på vei til og fra aktiviteter

-      Unngå håndhilsing, klemming eller annen fysisk kontakt

-     Kortere treningsøkter (innslipp nøyaktig når treningen avsluttes og ferdig 10 min før man må være ute (oppstart neste trening)

 -    Kom PRESIS!  Inngangsdørene vil være stengt fra 10 minutter etter trening skulle startet (er da stengt 16.10 - 17 -17.10 - 18 - 18.10 - 19 osv.)

 -     Max 20 deltagere per aktivitet (først til mølla ved personlig oppmøte og utdeling av billett til deltager). NB! Man kan IKKE hente ut billetter til deltagere som kommer senere (står bak i køen)

 -     Egne innganger for hver sal (se bilde under) og registrering av smittesporingsinfo

-      INGEN deling/bytting av drikkeflasker

-      Det tillates IKKE spising i hallen (gjelder ALLE områder)

 -     Barnevogner, sykler osv. SKAL stå utenfor hallen ved sykkelstativer, eller kortveggen i retning Tøyen senter, så det ikke hindrer ferdsel ved inngangene, så folk må gå tettere
Påmelding

Registrering og betaling (kort eller Vipps) for nye medlemmer skjer ved direkte oppmøte (med foresatte om deltaker er under 18 år) i Tøyen Arena. mellom kl. 10.00 og 21.00 mandag til fredag. Medlemsskap i Tøyen Sportsklubb koster kun 100,- pr år + en vennlig gest for nabolaget. Da kan du være i aktivitet med naboene dine så mye du orker for det som er for din aldersgruppe og eventuelt kjønn.

NB! Man melder seg ikke på en bestemt aktivitet. Som medlem i TSK har man tilgang på ALT driver med. Noen aktiviteter byttes også ut gjennom året osv. Ukeplanen er flytende og vil noen ganger endres med kort varsel hvis feks trener flytter og vi ikke finner en erstatter.

NB! Organisert fotball (2013 - 2008) er forbeholdt elever på Tøyen skole. Elever fra andre skoler ønsker vi skal spille på det som naturlig regnes som deres "nær klubb".

Påmelding

Registrering og betaling (kort eller Vipps) for nye medlemmer skjer ved direkte oppmøte (med foresatte om deltaker er under 18 år) i Tøyen arena. mellom kl. 16:00 og 20:00. Medlemsskap i Tøyen Sportsklubb koster kun 100,- pr år + en vennlig gest for nabolaget. Da kan du være i aktivitet med naboene dine så mye du orker for din aldersgruppe og eventuelt kjønn.

NB! Organisert fotball (2013 - 2008) er forbeholdt elever på Tøyen skole. Elever fra andre skoler ønsker vi skal spille på det som naturlig regnes som deres "nær klubb".


Om Tøyen Sportsklubb og aktivitetene

Tøyen Sportsklubb ble startet av en gjeng Tøyenaktivister som så at vi måtte få på plass et bedre aktivitets- og idrettstilbud i området. Vi vil være en annerledes klubb hvor vi tilbyr både kultur- og idrettsaktiviteter, men hvor utgangspunktet er at vi sammen skal heie på Tøyen! Idrett og kultur er en flotte arenaer å komme sammen på, og vi har som mål å komme med tilbud innen de aktivitetene som Tøyens befolkning ønsker seg. 

Så da begynner vi der da, tenkte vi! 

Mye av aktiviteten måtte ta utgangspunkt i fasiliteter vi hadde tilgjengelig. Foreløpig har vi holdt til på Tøyen Skole, de lokale bibliotekene og Aktivitetshuset K1. Men nå vil altså det meste foregår i den nye Storstua vår i Monradsgate 9 "Tøyen Arena".

TSK ønsker at så mange mulig er i positiv aktivitet på Tøyen!
La oss bli Oslos mest aktive bydel!

Dersom du har aktiviteter du savner og vil ta ansvar for, ta kontakt med oss så ser vi om vi ikke får til det også!
toyensportsklubb@gmail.com

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software