Nyheter

<< First  < Prev   1   2   3   4   5   ...   Next >  Last >> 
 • 20 Oct 2021 12:35 PM | Anonymous

  Søndag 24.10 inviterer vi hele familien til aktiviteter i Tøyen Arena. For å delta må man donere en valgfri sum (minimum 1 kr pr. deltager). Det blir også salg av kaffe og vafler. Overskuddet går til TV- Aksjonen.

  - Fra 12.30 - 14 blir det familietrim for barn 0 - 12 år med foreldre

  (hinderløype, ballspill, og "roterom" for de minste)

  - Fra 15 - 16.30 blir det trim for ungdom og voksne over 13 år

  (Pickleball, basket og allidrett)

  Fra kl. 17 - 19.30 blir det fotballturnering for ungdomsskole- og vgs elever. Påmelding av lag på denne linken www.bit.ly/futsaltoyen • 11 Oct 2021 11:56 PM | Anonymous

  Fra neste uke tilbyr vi disse aktivitetene ukentlig: Basket (trening), Løkkebasket, Allidrett, Capoeira, Fotball (trening ute), Løkkefutsal, Tennis, Cricket, Inkluderingssport, Åpen hall, Innebandy (trening), Løkkeinnebandy, Løkkevolleyball, Pickleball, Friidrett, Zumba, Løpegruppe (ute), Strikkeklubb, Håndball, Taekwondo, Para- Allidrett, Step og Styrke, Muai Thai, Karate, Bryting og Bordtennis/badminton.

  De aller fleste aktivitetene er for barn- og unge, men vi har også endel for unge voksne, voksne og eldre som ønsker å være aktive med naboene sine. Vi prøver å ha noe for alle mellom 3 og 103 år på ukeplanen;-).

  Det fulle ukesprogrammet fra dag til dag finner du HER (klikk på "her")

  Ønsker du å se på programmet for spesielle aldersgrupper trykk på linkene under

  Barnehagebarn (3-5 år) (klikk)

  Barneskoleelever (1. - 7. trinn / 6-12 år) (klikk)

  Ungdomsskoleelever (8. - 10. trinn / 13 -15 år) (klikk)

  VGS elever og unge voksne (16 - 25 år) (klikk)

  Voksne og eldre (over 25 år) (klikk)

  Å trene hos oss koster kr. 100,- i året. Da kan man delta på ALLE aktiviteter som er for sin aldersgruppe og evt. kjønn. Registrering og betaling skjer ved personlig oppmøte i Tøyen Arena (kiosken) og betaling via bankkort eller vipps direkte i ved disken.

  Aktivitetstilbudet kan variere gjennom året. Hos oss melder man seg IKKE inn i en spesiell idrett/ aktivitet, men i klubben.  Endringer kunngjøres på facebook og her på våre hjemmesider.

  NB! Aktivitene foregår i Tøyen Arena (Sirkustomta ved Munch Museet- Adresse Monradsgt. 6 ), Aktivitetshuset k1 (Kolstadgt. 1),  Caltexløkka (kunstgressbanen sør i Tøyenparken), Deichman Tøyen (Tøyen torg) og andre uteområder vi finner for godt å bruke.

  Spørsmål til aktivitetsplanen og evt ønske om oppstart av andre (nye) aktiviteter rettes Toyensportsklubb@gmail.com.


 • 22 Sep 2021 12:03 PM | Anonymous

  I høstferien har vi ett variert program gående i Tøyen Arena med to stk. 4 timers arrangementer daglig gjennom uka (mandag til fredag). Alle aktiviteter er som vanlig GRATIS!

  Fra kl. 11 - 15 har vi allidrettsskole for aldersgruppen 6.- 9. år (1. til 4. trinn) hvor deltagerne daglig får en økt i idrettene Håndball, Innebandy og Cricket. Dette arrangemntet er desverre allerede fullt!


  Fra kl. 15 - 19 har vi ett tilbud for aldersgruppen 8 - 16 år (3. - 10. trinn)

  Her vil det være hovedvekt på basketball siden vi er så heldige å få besøk av BLNO trener Bilal Rodgers hele uken, men vi vil også ha daglige innslag av andre idretter som alle skal igjennom (en annen idrett daglig). Hvilke andre idretter er ikke helt klart enda, men vil bli opplyst til de påmeldte i løpet av uke 39 når alle detaljer er på plass.

  Barn på 3. - 7 trinn kan melde seg på kl. 15- 19 tilbudet online HER

  Ungdomsskoleelever kan melde seg på kl. 15 - 19 tilbudet online HER


  Årets høstferieaktiviteter arrangeres i samarbeid med Tøyenakademiet, SK Sterling, VIF Håndball, Norges Håndballforbund- Region Øst, Norges Cricketforbund, Oslo Idrettskrets, samt lokale skoler og Aktivitetsskoler som alle hjelper til med rekrutteringen gjennom deres kanaler. #HeiaTøyen #LandetsViktigsteKlubb #IdrettsHøst2021

 • 31 May 2021 2:39 PM | Anonymous

  Sommeren 2021

  Som i fjor blir denne sommeren annerledes! Derfor syns vi det blir ekstra viktig å gi barn- og unge en morsom sommerferie også i 2021. Denne sommeren skal TSK sammen med nabolaget, Tøyenakademiet og samarbeidspartnere sørge for at alle får en mulighet til en minneverdig sommer!. Mange av aktivitetene krever online påmelding.

  Totalt er det hele 45 uker med gratis sommeraktiviteter vi er med å fasilitere og det hele braker løs mandag 21. juni. De fleste går mandag til fredag, men noe aktivitet er det også i helgene, og absolutt ALLE dager fra 21.6 - 15.8 har vi aktiviteter for både barne- og ungdomsskoleelever på samtlige trinn. Det er vi veldig stolte av å ha fått til!. #HeiaTøyen

  Hilsen Tøyen Sportsklubb


 • 29 Mar 2021 5:00 PM | Anonymous


  Av COVID-19-årsaker ble årsmøtet 2021 avholdt digitalt via Google Meet, torsdag 25.mars 2021. Selv om vi ikke fikk sett hverandre, var det hyggelig å se at folk tok seg tid til å stikke innom og også melde seg til tjeneste når sjansen bød seg. Vi kan med stolthet si at vi har en gjennomsnittsalder på ca. 24-25 år og at vi har 7 kvinner og 6 menn i styret. Vi fikk tre ekstra vara fra hva valgkomiteen innstilte på i selve møtet (vi åpner alltid for at alle som ønsker det, kan bli med i styret som vara) - så i år har vi 7 varer. De fleste av dem, ungdomsrepresentanter fra det siste Tøyenakademiet som har lyst til å lære, bidra og påvirke klubben. Fantastisk! 


  Oversikt Over nytt styre og andre kontrollorganer i klubben for perioden 2021-2022: 

  Styret:

  Leder: Karianne Hjallen
  Nestleder: Leif Roberg (ikke på valg)

  Styremedlemmer:

  • Hooda Ahmed
  • Abdinor Mahamed (Ikke på valg) 
  • Abdullahi Bashir
  • Maren-Anne Haslie (ikke på valg)

  Vara:

  • Jan Even Sandal
  • Abdirahman Jama
  • Anisa Bashir
  • Mahnaz Aziz
  • Yassin Merabet
  • Ismahan Abdirashid
  • Warsan Ahmed


  Valgkomitéen: 

  • Leder: Lars Gunnar Furelid Tellnes,  
  • Medlemmer: Jeanette Paulsen Bergerud og Nadya Tahir, samt
  • Varamedlem: Øyvind Tomren


  image.png

  Så gøy er det på årsmøtegjennomføringer i 2021...


  Kontrollutvalg

  Våre eminente tidligere revisorer, Terje Andersen og Veslemøy Blokhus Langvik har nå gått over i rollene som medlemmer i kontrollutvalget, sammen med Janic Heen som vara.

  Revisor

  Det ble også valgt revisor: Flattum & Co AS, org.nr. 894 934 352 

  Vi gleder oss stort til vi møtes igjen - og krysser fingrene for at vårt første styremøte den 20.mai vil være et fysisk møte!  

  Nå er vi lei digitale hoder... 

  Link til protokoll fra årsmøtet >>

 • 09 Mar 2021 2:01 PM | Anonymous

  Tøyen Arena stenges som følge av nye covid 19- restriksjoner fra tirsdag 9. mars og frem til påskeferien (ettermiddagsaktiviteter). Vi håper å kunne ta dere i mot etter dette.

  Mvh TSK


  What do you want to do ?
  New mail
  What do you want to do ?
  New mail
 • 20 Feb 2021 9:11 AM | Anonymous


  Ved styret innkaller herved til digitalt årsmøte for Tøyen Sportsklubb torsdag 25. mars 2021 fra kl. 18.00 - 19.30. 

  Som følge av covidsituasjonen blir årets årsmøte gjennomført digitalt og det kreves forhåndspåmelding for utsendelse av møtelink.

  Frist for påmelding er torsdag 25.3.2020 kl. 12.00. Meld deg på til årsmøtet HER!

  Årsmøtet er klubbens høyeste organ og skal avholdes hvert år innen utgangen av mars måned. Innkallingen publiseres på våre nett- og Facebooksider senest 1. mnd før årsmøtet avholdes. 

  Årsmøtet legger grunnlaget for styrets arbeid. Alle som ønsker å være med å bestemme hva klubben skal gjøre og hvordan den skal drives, bør delta på årsmøtet. For å ha stemmerett på årsmøtet må man ha vært medlem i klubben i minst 1 måned, ha betalt årsavgiften, samt være fylt 15 år.

  Ønsker du å bidra for klubben gjennom styrearbeid kan du melde ditt kandidatur til valgkomiteen innen 11.3.2021 gjennom leder Lars Gunnar Furelid Tellnes: lars@tellnes.com.

  Alle nødvendige saksdokumenter og valgkomiteens innstilling vil bli publisert fortløpende i denne nyhetsposten.

  Innkomne forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må sendes per e- post til toyensportsklubb@gmail.com innen torsdag 11.3.2021 (merkes "årsmøtesak").


  Midlertidig saksliste (før innkomne forslag)

  1. Godkjenne de stemmeberettigede.

  2. Godkjenning av innkallingen, sakslisten og forretningsorden.

  3. Valg av dirigent, referent og to til å undertegne årsmøteprotokoll.

  4. Behandle årsberetning for Tøyen Sportsklubb 2020.

  5. Behandle årsregnskapet 2020 for Tøyen Sportsklubb i revidert stand.

  6. Behandle innkommende forslag og saker

  7. Fastsette medlemskontingent for Tøyen Sportsklubb 2021

  8. Vedta budsjett for Tøyen Sportsklubb 2021

  9. Behandle idrettslagets organisasjonsplan 2021

  10. Foreta valg av:

  a. Styreleder (for 2 år)

  b. 2 styremedlemmer (for 2 år)

  c. Minimum 3 varamedlemmer for 1 år.

  d. Revisjonsselskap for 2021

  e. Kontrollkomite (2 medlemmer og ett varamedlem - Alle for ett år)

  f. Valgkomité (Leder, 2 medlemmer og 1 varamedlem som innstilles av styret - Alle for ett år)


  Endelig saksliste og øvrige dokumenter til årsmøtet 2020 legges ut fortløpende og kan lastes ned HER. Alle dokumenter vil være tilgjengelig senest torsdag 18.3.2021


  What do you want to do ?
  New mail
  What do you want to do ?
  New mail
 • 09 Feb 2021 2:52 PM | Anonymous
  Denne uken åpner vi Tøyen Arena igjen etter noen kjedelige måneder. Siden det er nytt år må man også registrere seg for 2021. Alle må gjennom registreringsprosessen selv om de var medlem i 2020.

  I år håper vi dere kan gjøre dette ONLINE og FØR dere ankommer hallen via denne linken: https://coda.io/form/Registrering-av-nytt-medlem_dOd-njThNuy?fbclid=IwAR37m_2_eDw0NbleWF2jse_Ch38E14Ymy-VoCqh1QCcHW_GTvvo_u-WMx3w 

  Vi er selvfølgelig behjelpelige med å gjennomføre registreringen her i hallen om noen har problemer.

  Betaling skjer fortsatt ved disken i hallen via kort eller vipps, så vi får det inn på kassasystemet. Dere oppgir da navn ved ankomst, så finner vi dere i systemet og kan foreta betalingen.

  Det er i første omgang åpent for alle under 16 år (10 klasse og nedover) og vi har foreløpig følgende program (linken under) inntil nye lettelser kommer.

  http://www.toyensportsklubb.no/idrettstilbud

  mvh TSK

  What do you want to do ?
  New mail
  What do you want to do ?
  New mail
 • 03 Jan 2021 8:04 PM | Anonymous


  What do you want to do ?
  New mail
  What do you want to do ?
  New mail
 • 18 Dec 2020 8:17 PM | Anonymous


  Barneskoleaktiviteter 21. - 23.12 + 28. - 30.12:

  Vi starter disse dagene med aktiviteter for lokale Aktivitetsskoler mellom kl. 11.00 og 15.00 i Vahl flerbrukshall og Tøyen Arena

  Dette glir vi over til aktiviteter for 5. 7. klassinger i Vahl flerbrukshall mellom klokken 16.00 - 20.00.

  Aktivitetene for 5. - 7. klasse krever elektronisk påmelding:

  For mer informasjon og påmelding til Jueaktiviteter for 5. - 7- klasse i uke 51 (21.12 – 23.12) klikk på linken under (Påmeldingsfrist 20.12).   https://www.deltager.no/gratis_allidrettsskole_i_vahl_flerbrukshall_296_-_372020_21122020


  For mer informasjon og påmelding til Juleaktiviteter for 5. - 7. klasse i uke 52 (28.12 – 30.12) klikk på linken under (påmeldingsfrist 27.12):   https://www.deltager.no/gratis_idrettsaktiviteter_i_vahl_flerbrukshall_for_5_-_7_klasse_2812_-_3012_uke_52_28122020 


  Ungdomsskoleaktiviteter

  Fra 21.12 - 30.12 bidrar vi med aktiviteter på Jordal skole som holder åpent alle disse dagene fra kl. 14.00- 20.00 (brettspill, fifaturneringer osv.)

  De samme dagene med unntak av julaften blir det basketball i Tøyen Arena for jordals elever

  21. og 22.12: er vi med Jordalgjengen på tur til Askimbadet

  21. - 23.12 og 28.12-30.12:  holder vi også «Ø på Snø» bua åpent oppe hos Frigo fra kl. 14.00 – 18.00 for utlån av ski/ brett utstyr og utdeling av gratis heiskort til Tryvann, samt ruterbilletter om det trengs til de over 500 påmeldte deltagerne for 2020. For mer info om hvem som deltar og hvordan det foregår kan leses på Ø PÅ SNØ sine egne hjemmesider.

  Dette julegildet hadde ikke vært mulig uten gode samarbeidspartnere og de som er med å bringe juleglede til lokale barn- og unge denne julen er ingen ringere enn:

  Redd Barna Oslo, Oslo Idrettskrets, Frigo, Sterling SK, Tøyenakademiet, Skimore Oslo, Jordal skole, Vålerenga Aktivitetsskole, Kampen Aktivitetsskole, Lakkegata Aktivitetsskole, Tøyen Aktivitetsskole, Vahl Aktivitetsskole, Norges Cricketforbund og Norges Håndballforbund Region Øst

  #HeiaTøyen #LandetsViktigsteKlubb #HeiaInnenforskap

  What do you want to do ?
  New mail
<< First  < Prev   1   2   3   4   5   ...   Next >  Last >> 

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software