Nyheter

<< First  < Prev   1   2   3   4   5   ...   Next >  Last >> 
 • 14 Aug 2017 9:36 AM | Karianne Hjallen (Administrator)


  Sammen med Tøyen Startup Village, IKT Norge og daglig leder Frode Dale i nettverksfirmaet, "De gode hjelperne AS", utvikles nå en pilot på et helproft lederprogram som skal forberede idretts- og bedriftsledere i å takle fremtidens lederroller og lederutfordringer. 

  Pilotprogrammet "Basecamp Tøyen" tilbys gjennom Tøyenakademiet (TAK), Tøyen Sportsklubbs (TSK) sitt eget ledertreningsprogram. Gjennom 10 kursdager, fordelt på 8 samlinger, vil 15 førstegangsledere kurses og veiledes av profilerte ledere, konsulenter og fagfolk som Claus Sonberg, Farhat Khan, Beathe Due og Nils Johan Holte med flere.

  Rundt 50% av plassene på programmet tilbys gratis til TSK og TAK´s deltakere og noen andre utvalgte idrettsklubber med liknende ledertreningsprogram. De øvrige plassene tilbys næringslivet som en finansiering av idrettens gratisplasser og vil på den måten også skape en inntektskilde for klubben. 

  «TAK ble startet med den hensikt å utdanne gode ledere for klubben, samt å gi ungdommer med ambisjoner en smak på hva det innebærer å gå inn i en lederrolle. Her tilbyr vi et spisset ledertreningsprogram, som dekker mange av de ulike temaene som for eksempel det anerkjente Solstrandprogrammet – Accelerate tilbyr, sier prosjektleder i TAK, Sindre Andresen. 

  «For å få til ett best mulig produkt har vi derfor knyttet til oss Frode Dale i nettverksfirmaet "De gode hjelperne AS", som trolig er den som kan aller mest om førstegangsledelse i Norge», fortsetter Andresen. 

  Dale har bakgrunn fra Forsvaret, men har siden 1998 kurset og trent over 2500 ledere- og ledertalenter. Han har også undervist i ledelse på Handelshøyskolen BI, og er medforfatter av boken «På randen av ledelse – en veiviser i førstegangsledelse» som har solgt over 17 000 eksemplarer. Han har også skrevet en rekke fagartikler om ledelse i ulike tidsskrifter. 

  Tøyen Sportsklubb samarbeider allerede tett med Tøyen Startup Village (TSV) og IKT- Norge gjennom ulike prosjekter, og disse ser svært positivt på det å kunne tilby et slikt kurs til sine medlemsbedrifter.  

  «Å takle overgangen fra «Start- up- fasen» til å bli en etablert bedrift er det mest kritiske punktet for alle unge bedrifter», sier styreleder i TSV Fredrik Syversen. «Plutselig har de behov for å ansette flere i organisasjonen og sitter med personalansvar og helt andre utfordringer enn kun å utvikle sine gode ideer. Det å være leder blir ofte i tillegg til alt annet. Det går i tidlig i oppstart, men må prioriteres når man blir over 5 ansatte. Derfor er «BaseCamp Tøyen» midt i blinken for flere av våre gründerbedrifter, tillegger Syversen.

  Programmet består av følgende hovedtemaer: 

  • Ledelse, førstegangsledelse, selvforståelse, lederplattform og kommunikasjon 
  • Teamledelse, konflikthåndtering, veiledning og vanskelige samtaler 
  • Organisasjonsforståelse, arbeidsgiverrollen/arbeidsgiveransvaret, rekruttering og lederskifter
  • Kriseledelse, stressmestring, leder- og ledelsesutvikling, ledernettverk/nettverksgrupper og «evalu-læring» av programmet 

  «BaseCamp Tøyen» er først og fremst et helhetlig program hvor samlingene bygger på hverandre, men det vil også være mulig for virksomheter å kjøpe enkeltmoduler/-kurs knyttet til hovedtamaene. 

  Søknadsfrist er satt til fredag 22. september, og deretter vil det bli intervjurunder, tester og utvelgelse i regi av headhunter Tor-Egil Ruud i oktober måned. Første delsamling arrangeres på Sanner Hotell tirsdag 12.12 – onsdag 13.12.2017 

  For mer informasjon om BaseCamp Tøyen, priser og søkeprosessen se www.toyensportsklubb.no/basecamptoyen  


  Pressebilder: 


  Frode Dale, daglig leder, De gode hjelperne AS


  Fredrik Syversen, Direktør for næringsutvikling, IKT-Norge


  Sindre Andresen, Prosjektleder Tøyenakademiet


  Kontaktinfo

  Prosjektleder Sindre Andresen 93440755,
  toyenakademiet@gmail.com 


 • 08 Aug 2017 12:47 PM | Karianne Hjallen (Administrator)

  Klubben vår vokser stadig og vi starter høsten med å lyse ut verdens mest spennende stilling, nemlig jobben som daglig leder i Tøyen Sportsklubb! Med en medlemsmasse på 1250, har vi nå fokus på å bygge organisasjon. Til det trenger vi en dyktig og ikke minst engasjert person som har hjerte for Tøyen og barna som bor her og som liker å jobbe med varierte oppgaver - alt fra politiske prosesser til både talent- og byutvikling.

  Les mer om stillingen her

  Heia Tøyen!

 • 13 Jul 2017 10:33 AM | Karianne Hjallen (Administrator)  Tøyen Sportsklubb gir i samarbeid med Sjøkorpset i Oslo (www.sjokorpset.no) 10 av våre medlemmer i aldersgruppen 10 og 15 år muligheten til å delta på «Sailcamp» helt gratis (verdi 4000,- per deltaker).

  Leiren arrangeres på Nærsnes i Hurum, ca 45 minutters biltur fra Oslo i tidsrommet lørdag 29. juli – fredag 4. august 2017.

  Sjøkorpset har drevet med opplæring i sjømannskap for barn- og unge siden 1920 og deltakerne vil i løpet av uken få opplæring i seiling og sikkerhet til sjøs gjennom bruk av forskjellige typer seiljoller, kanoer, kajakker og vår 52 fot store seilbåt UMOE. Det blir selvfølgelig også en del lek og moro i land på det flotte leirområdet som har egen strandlinje, båtbrygge, fotballbane m.m.

  Krav til deltakerne

  • Medlem i TSK (evt. Betale medlemskap i TSK (100,-)
  • Bo i Bydel Gamle Oslo 
  • Kunne svømme og føle seg trygg i vannet

  PÅMELDING: Er du interessert i å melde på ditt barn, så send en forespørsel om plass via e- post til sjokorpset@gmail.com innen torsdag 20. juli 2017 som også inneholder barnets navn, alder og adresse, samt om det er noen hensyn vi må ta i forhold til mat, medisiner eller lignende.

  Vi trekker ut 10 heldige deltakere blant de 20 første som melder sin interesse torsdag 20. juli kl. 17.00.


 • 22 Mar 2017 11:26 PM | Karianne Hjallen (Administrator)


  Våren er her og vi ønsker at enda flere av dere trener utendørs! Flotte Marie Skjervold har laget et løpetilbud i Tøyenparken for oss rettet mot ungdom og voksne fra bydelen vår. Denne gangen er det for morgenfugler, da! Hun utfordrer dere til å bli med på tirsdager kl. 6:15-7:15 hvor dere vil trene intervall og styrke. Oppstart allerede tirsdag 28.mars!

  Du vil kunne gå rundt og være eplekjekk resten av dagen fordi du gjorde unna treningen allerede før de aller fleste andre har stått opp. 

  Meld dere inn og på, folkens. Det koster en hundrings som vanlig for kursrekke fram til sommeren. Er du allerede medlem - send oss en e-post så registrerer vi deg! Du vil da motta en faktura på e-post. 

  Les mer om dette tilbudet her >>

  NB! Tilbudene våre er dessverre kun åpne for de som bor i Bydel Gamle Oslo.

 • 08 Mar 2017 11:33 AM | Karianne Hjallen (Administrator)


  Også Zumba-tilbudet vårt er på flyttefot fra Tøyen skole. De har også fått tilgang til en av de flotte aktivitetssalene i Aktivitetshuset K1, nærmere bestemt "Munch" i 2.etasje. Dette gjør at vi kan vi åpne for enda flere deltakere som får trene med verdens tøffeste Magali på torsdager kl. 17:30-18:30. Vi starter allerede torsdag denne uken, så meld dere inn og på!

  For registrerte deltakere: Oppmøte presis 17:20 i foajeen til Aktivitetshuset K1 i Kolstadgata 1, for Magali er nødt til å låse dere inn og opp til 2.etasje. Dersom dere kommer for sent, vil det bli vanskelig å komme seg inn...

  Les mer om Zumba + core strength her 

  Medlemmer: 
  Om du allerede er medlem av Tøyen Sportsklubb, send en påmelding til toyensportsklubb@gmail.com. Om medlemsskapet ditt er utgått, kommer det 100,- i tillegg til kursrekken. Du vil motta e-postfaktura på dette. 

  Ikke medlemmer:
  Er du ikke medlem i TSK enda, meld dere inn her og velger "Zumba" som aktivitet. (Inkluderer medlemsskap + første aktivitet gratis)

  NB! Dette tilbudet gjelder også KUN for de som bor i Bydel Gamle Oslo! 

 • 07 Mar 2017 2:20 PM | Karianne Hjallen (Administrator)

  Zuleyha er oppvokst på Tøyen og kom på intervjuet og sa - dette har jeg så lyst til å være med på og når jeg er ferdig vil jeg ha jobben DIN! Yess! Dette liker vi og hun har vist seg som blid, engasjert, en som tar ansvar og vi gleder oss til å se hva hun kan bidra med framover. Nå har hun for tiden flyttet litt utenbys, men vi regner med å få se henne litt på Tøyen framover uansett. Bra dame! :)


  Skipper Zuleyha! 

   
  Fortell litt om deg selv: 
  Jeg heter Zuleyha er 25 år og er vokst opp på Tøyen. Jeg er interessert i svømming og glad i fotball. Til vanlig jobber jeg med ungdommer, er engasjert og brenner for at ungdommer skal bli hørt. At ungdommer skal få rom og lokaler til å være kreative og skapende mennesker. Jeg ønsker å bidra til at Tøyen kan va flere arbeidsplasser for ungdommer som bor der.    

  Hva tenker du om Tøyens fremtid?
  Tror at Tøyen kommer til å bli et ressursterk lokalmiljø     

  Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
  At flere tar styring og tar initiativ til å ha aktiviteter og styrke lokalmiljøet på Tøyen. At flere tar ansvar for at alle som bor der kan ha like muligheter. At vi tar ansvar for at alt det nye vi får på Tøyen kan stå der lenge uten hærverk.   

  Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?

  Møtt mange herlige personligheter. Fått nye venner og mye positiv erfaring og kurs jeg kan ha med meg videre.      

  På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
  Bidra i administrasjonen eller med organisering av klubben, Jobb med neste kull av Tøyenakademiet     

  Tøyen er best og blir enda bedre med den største og kuleste flerbrukshallen i Oslo :)      Tøff på banan! Disse imponerte bak båten til FRIGO på tur til Husbergøya i sommer. Fikk seg et bad, da. :) 

  ---

  Takk, Mohamud - det har vært en fin opplevelse å bli kjent med deg også! Vi gleder oss til å se hva du vil bidra med videre! Heia heia! 

 • 07 Mar 2017 1:50 PM | Karianne Hjallen (Administrator)

  Mohamud har kanskje gått på Kampen skole, men liker å henge litt med oss Tøyenbeboere også. :)  Fortell litt om deg selv: 
  Jeg heter Mohamud Gulled, er en 21 åring gutt og bor på Ensjø. Jeg er en elev og går Kongshavn vgs. I min fritid liker jeg å spille fotball.     

  Hva tenker du om Tøyens fremtid?
  I fremtiden skal Tøyen være et fint sted å bo i.     

  Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
  Tøyenakademiet betyr veldig mye for Tøyen og TSK. På Tøyenakademiet får man muligheten for å delta i samfunnet og møte andre personer.      

  Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?
  Jeg har fått mye ut av Tøyenakademiet - særlig når det gjelder erfaring. Jeg har også blitt kjent med mange hyggelige mennesker og har hatt en fin tid med dem. 

  På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
  Jeg kan tenke meg å bidra som trener/hjelpetrener


  Jeg hadde en fin opplevelse på Tøyenakademiet.    Ut på tur, aldri sur. Her på vei til Amsterdam med Nadya

  ---

  Takk, Mohamud - det har vært en fin opplevelse å bli kjent med deg også! Vi gleder oss til å se hva du vil bidra med videre! Heia heia! 

 • 07 Mar 2017 9:51 AM | Karianne Hjallen (Administrator)


  Siden vi har fått tilgang til aktivitetssalen Astronauten i 2.etasje i Aktivitetshuset K1, kan vi åpne for enda flere deltakere på Dynamisk Yoga med Håkon på torsdager kl. 17:30-18:30. Vi starter allerede torsdag denne uken!

  Bli med da vel! 

  Kurset fordrer ingen forkunnskap innen yoga, men det er en fordel å ha noe styrke og være litt fleksibel. Deltakerne må ellers ta med egen yoga-matte.  

  For registrerte deltakere: Oppmøte presis 17:20 i foajeen til Aktivitetshuset K1 i Kolstadgata 1, for Håkon er nødt til å låse dere inn og opp til 2.etasje. Dersom dere kommer for sent, vil det bli vanskelig å komme seg inn...

  Medlemmer: 
  Om du allerede er medlem av Tøyen Sportsklubb, send en påmelding til toyensportsklubb@gmail.com. Om medlemsskapet ditt er utgått, kommer det 100,- i tillegg til kursrekken. Du vil motta e-postfaktura på dette. 

  Ikke medlemmer:
  Er du ikke medlem i TSK enda, meld dere inn her og velger "Dynamisk yoga" som aktivtet. (Inkluderer medlemsskap + første aktivitet gratis)

  NB! Tilbudet gjelder KUN for de som bor i Bydel Gamle Oslo! 


 • 05 Mar 2017 3:18 PM | Karianne Hjallen (Administrator)

  Engasjert og blide Sandra er alltid fin å ha i gruppa vår. Over normalen glad i shopping, flink på skolen og engasjert på fritiden så er det alltid liv rundt henne. 


  Fortell litt om deg selv: 
  Jeg heter Sandra Demiri og er en 16 år gammel jente som går første året på F21. I fritiden min trener jeg og har vært en del politisk aktiv. Har sittet i Ungdomsrådet og vært med på TAK.       

  Hva tenker du om Tøyens fremtid?
  Jeg ser på Tøyens fremtid som et sted som kommer mer og mer til å bli brukt og være mer attraktiv. Det har allerede blitt mye bedre og det tror jeg forsetter.      

  Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
  Jeg tror dette vil hjelpe med å vise folk hvordan Tøyen er og hvordan det blir representert, ikke bare i media men også for folket på Tøyen.      

  Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?
  Jeg har personlig blitt bedre kjent med Tøyen og sett hvor fantastisk sted det er. Har også tatt med meg gode erfaringer og blitt kjent med mange nye. Dette vil være til stor hjelp for meg i senere tid.   

  På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
  Som trener/hjelpetrener, bidra i administrasjonen eller med organisering av klubben samt å jobbe med neste kull av Tøyenakademiet     
     


  Sandra med flere av de andre på Husbergøya i fjor sommer   

  ---

  Det har vært veldig fint å ha deg med, Sandra. Vi har store forventninger til deg i tiden som kommer og gleder oss til å se hva du vil bidra med videre! 

 • 05 Mar 2017 3:18 PM | Karianne Hjallen (Administrator)

  Fine Hamza er en av de to brødrene Iqbal vi har fått bli kjent med på årets TAK1-kull. Oppvokste på Tøyen har de ambisjoner om å bidra til å gjøre Tøyen bedre for de som vokser opp her nå, enn det kanskje var da de selv var unge (yngre...). Det er så flott! Det er jo nettopp dere som vet hvor skoen trykker.


  Fortell litt om deg selv: 
  Mitt navn er Amir Hamza iqbal, er 23 år gammel og oppvokst på Tøyen. Gikk på Tøyen skole fra 1 trinn til 7 trinn. Jeg liker å henge med venner og å spille fotball. Jeg jobber til daglig som barne- og ungdomsarbeider på en skole hvor jeg motiverer barn og veileder de som trenger ekstra hjelp på skolen.    

  Hva tenker du om Tøyens fremtid?
  Det er flere unge mennesker som flytter inn til byen, spesielt studenter fra utenbys. Tøyen blir mer og mer hipp, men i enda større grad blir den kulturpreget. Det er danseskole, musikk og kunst som man ser er rundt oss. Tøyen er urbant område  med mange estetiske uttrykk. Det er et stort politisk engasjement, da spesielt miljøet som er i fokus. Om man besøker og ser seg rundt i parker har man eksempler på at folk planter og dyrker selv. Det flerkulturelle bidrar til at det er mye å lære om hverandre og andre mens integrering skjer gradvis. Språk er noe som er i fokus på både på skolen og i barnehagen, men selv der er morsmålet like viktig. 

  Det at du har en annen bakgrunn er en ressurs her på Tøyen. Du er unik, men like viktig allikevel. Det er mange broer som er bygget og flere blir det i fremtiden. Felleskap skapes gjennom at det er mer og mer sammenkomster i område. Det har åpnet opp nye restauranter, kafeer og et nytt bibliotek. Da spesielt med økologisk mat og tradisjonelle  norske retter samtidig som det er sushi, tyrkisk, pakistansk og kebab sjapper som er alle er viktige møteplasser på Tøyen. Maten samler mennesker og åpner opp for nysgjerrighet og mer forståelse på tvers av kultur og bakgrunn. 

  Tøyen er Tøyen og kan ikke sammenlignes med noen andre steder. Tøyen bærer på så mye historie, som er verdt å sjekke ut. Besøk Tøyen og se hvor utrolige mye du kan se og lære. 

  Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
  Jeg tror det betyr veldig mye allerede nå. Barn som henger på Tøyen har allerede begynt å se på oss som rollemodeller. Tøyenakademiet gir ungdommer sjansen til å oppgradere sin CV, som igjen gjør at de kan ligge i forkant når de skal søke jobb videre i livet. De kan få erfaring innenfor alle de aktivitetene TSK har. Det vil løfte deres CV og gjøre dem sterke når de skal søke jobb. Du jobber frivillig og det også når du kan og etter en periode så kan du se selv at det å jobbe frivillig gir deg et stor utbytte. Fordi erfaring er veldig nyttig å ha i jobbsøkeprosessen.  

  Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?
  Av å delta på Tøyenakademiet, så har jeg fått GRATIS kurs. Kurs som har lært meg nye metoder, som jeg kan ta med meg videre til skole jobben min. Jeg har blitt kjent med noen nye venner og også blitt bedre kjent med noen av de gamle. 

  På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
  Som trener/hjelpetrener, bidra i administrasjonen eller med organisering av klubben, jobbe med neste kull av Tøyenakademiet. 

  Å være en del Tøyenakademiet har vært en fin erfaring og jeg setter pris på alt jeg lært og alle jeg har blitt kjent med.   
  Hamza fikk prøvd seg som båtfører på vei ut til Husbergøya med Harald fra FRIGO.

  ---

  Takk for kloke ord, Hamza. Vi er så glade for at du ble med. Vi har høye forventninger til deg, unge mann. Vi digger deg! 

<< First  < Prev   1   2   3   4   5   ...   Next >  Last >> 

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software