Nyheter

<< First  < Prev   1   2   3   4   5   ...   Next >  Last >> 
 • 22 Aug 2022 4:06 PM | Anonymous

  Hei alle sammen,

  Da var sommeraktivitetene ferdig for denne gang! Men fortvil ikke, vi er tilbake for fullt fra 5.september med de vanlige aktivitetene i Tøyen Arena.

  Den endelige planen blir tilgjengelig her: Aktiviteter

  Vi ses!

 • 17 Feb 2022 11:38 AM | Anonymous


  Ved styret innkaller herved til årsmøte for Tøyen Sportsklubb torsdag 31. mars 2022 fra kl. 18.00 - 19.30 på Tøyen skole.

  Vi er fortsatt i en pandemi og tar derfor forhåndspåmelding med kontaktinfo slik at vi både har smittesporing og kontakt info for å sende møtelink hvis vi blir tvunget til å avholde møtet online.

  Frist for påmelding er torsdag 31.3.2020 kl. 17.30 (ny forlenget påmeldingfrist). Meld deg på til årsmøtet HER!

  Årsmøtet er klubbens høyeste organ og skal avholdes hvert år innen utgangen av mars måned. Innkallingen publiseres på våre nett- og Facebooksider senest 1. mnd før årsmøtet avholdes. 

  Årsmøtet legger grunnlaget for styrets arbeid. Alle som ønsker å være med å bestemme hva klubben skal gjøre og hvordan den skal drives, bør delta på årsmøtet. For å ha stemmerett på årsmøtet må man ha vært medlem i klubben i minst 1 måned, ha betalt årsavgiften, samt være fylt 15 år.

  Ønsker du å bidra for klubben gjennom styrearbeid kan du melde ditt kandidatur til valgkomiteen innen 11.3.2021 gjennom leder Lars Gunnar Furelid Tellnes: lars@tellnes.com.

  Nødvendige saksdokumenter finner du ved å klikke på linkene i sakslista under senest en uke før årsmøtet. Signerte dokumenter vil foreligge innen årsmøtet og erstattes fortløpende de liggende dokumentene som er utarbeidet for signering.

  Innkomne forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må sendes per e- post til toyensportsklubb@gmail.com innen torsdag 17.3.2021 (merkes "årsmøtesak").


  Midlertidig saksliste (før innkomne forslag)

  1. Godkjenne de stemmeberettigede.

  2. Godkjenning av innkallingen, dagsorden og forretningsorden.

  3. Valg av dirigent, referent og to til å undertegne årsmøteprotokoll.

  4. Behandle årsberetning for Tøyen Sportsklubb 2021 med vedlegg

  Vedlegg1 Vedlegg2 Vedlegg3

  5. Behandle årsregnskapet 2021, revisors beretning og kontrollkomiteens beretning

  6. Behandle innkommende forslag og saker 

  7. Fastsette medlemskontingent for Tøyen Sportsklubb 2022

  8. Vedta budsjett for Tøyen Sportsklubb 2022

  9. Behandle idrettslagets organisasjonsplan 

  10. Foreta valg av:

  a. Nestleder (for 2 år)

  b. 2 styremedlemmer (for 2 år)

  c. Minimum 3 varamedlemmer for 1 år.

  d. Revisjonsselskap for 2022

  e. Kontrollkomite 2022 (2 medlemmer og ett varamedlem - Alle for ett år)

  f. Valgkomité 2022 (Leder, 2 medlemmer og 1 varamedlem - Alle for ett år)


 • 02 Jan 2022 3:01 PM | Anonymous

  TØYEN SPORTSKLUBB HOLDER INNEDØRSAKTIVTETENE SINE STENGT TIL OG MED FREDAG 14. JANUAR

  Vi ventet i det siste på ny info, men den kom aldri. Derfor har vi besluttet å holde stengt for alt vi driver med innendørs de neste to ukene så vi ser hvor myndighetene vil ha oss.

  I denne 14 dagersperioden vrir vi alle våre krefter mot Caltexløkka og Tøyenparken og holder på der som vi har gjort i jula med utlån av rumpebrett, aktivitetsutstyr og utdeling av kakao.

  Vi vil være der fra kl. 11 - 18 mandag og fredag og 12.15 - 15.30 i helgene slik at vi kan hjelpe de lokale barnehagene og skolene/ Aktivitetsskolene med oppstarten + gjøre det lettere for at familier kan hygge seg i parken på ettermiddag/ tidlig kveld og helg.

  Som dere ser er det bra trøkk i dag søndag 2.1.2022 og det skal bli litt kaldere utover uka:-) Stay tuned - #DetBlirBra


 • 13 Dec 2021 9:08 PM | Anonymous

  Styret i Tøyen Sportsklubb har besluttet å stoppe ALLE klubbens ordinære aktiviteter (dvs. kveldsaktiviteter i regi av TSK mandag til fredag etter kl. 16) med virkning fra tirsdag 14.12.

  Vi satser på å starte opp barne- og ungdomsaktiviteter igjen i småskala i tråd med hva som er forsvarlig på nyåret og kommer tilbake med oppstartsdato for dette når vi vet mer om smittesituasjonen.

  Vi bruker dagene frem til juleferien til å tenke ut en plan for hvordan vi kan hjelpe nabolagets barn- og unge best mulig gjennom nok en laaaang juleferie (ferien er fra tirsdag 22.12.2021 - t.o.m mandag 3.1.2022) og kommer tilbake til hva som blir mulig å få til - Vi er klare til å bidra!

  #HeiaTøyen • 08 Dec 2021 9:04 PM | Anonymous

  Vi holder tilbudet vårt i hallen åpent for de som ønsker frem til 17.desember. Vi har likevel STOR respekt for smittesituasjonen og ber dere være ekstra påpasselig med symptomer, testing, håndvask og avstand.

  Selv øker vi bemanningen og forlanger at alle som oppholder seg i hallen registrerer smittesporingsinformasjon ved ankomst.

  Her er våre gjeldende smittevernstiltak:

  SMITTEVERNTILTAK FOR TØYEN ARENA (gjeldende fra torsdag 9.12.2021)


  • Både deltagere og omsorgspersoner som følger deltakere til trening SKAL holde seg hjemme om man føler seg syke eller har symptomer på covid-19.


  • Alle deltagere skal registrere smittesporingsinformasjon (navn og telefonnummer)


  • Alle voksne besøkende som besøker hallen SKAL ha munnbind i alle felles områder. Omsorgspersoner (foreldre) som følger deltakere skal ha munnbind under hele besøket. 


  • Treningene avsluttes 10 minutter før (17.50, 18.50, 19.50) osv. Slik at de som har deltatt har tid til å forlate hallen.


  • Hovedinngangen vil være låst og de som skal på trening vil slippe inn først etter at de som har trent ferdig har kommet seg ut. 


  • Vi ønsker færrest mulig tilskuere på treningene. Derfor kan Max en voksen følge barn/ deltagere med behov. Småsøsken etc. bes holdes hjemme. Samarbeid gjerne om følging/ henting der det er mulig.


  • Vask/Sprit hendene ved ankomst hallen og før avreise


  • Hold avstand til andre på vei inn og ut av hallen og i fellesområdene og ellers der det er mulig


  • Kom ferdig skiftet. Garderobene skal benyttes minst mulig


  • Det skal være max 20 deltagere på hver treningsøkt/ hallflate. Max deltakere totalt i hele hallen er 50 (fordelt på 3 flater). • 20 Oct 2021 12:35 PM | Anonymous

  Søndag 24.10 inviterer vi hele familien til aktiviteter i Tøyen Arena. For å delta må man donere en valgfri sum (minimum 1 kr pr. deltager). Det blir også salg av kaffe og vafler. Overskuddet går til TV- Aksjonen.

  - Fra 12.30 - 14 blir det familietrim for barn 0 - 12 år med foreldre

  (hinderløype, ballspill, og "roterom" for de minste)

  - Fra 15 - 16.30 blir det trim for ungdom og voksne over 13 år

  (Pickleball, basket og allidrett)

  Fra kl. 17 - 19.30 blir det fotballturnering for ungdomsskole- og vgs elever. Påmelding av lag på denne linken www.bit.ly/futsaltoyen • 11 Oct 2021 11:56 PM | Anonymous

  Fra neste uke tilbyr vi disse aktivitetene ukentlig: Basket (trening), Løkkebasket, Allidrett, Capoeira, Fotball (trening ute), Løkkefutsal, Tennis, Cricket, Inkluderingssport, Åpen hall, Innebandy (trening), Løkkeinnebandy, Løkkevolleyball, Pickleball, Friidrett, Zumba, Løpegruppe (ute), Strikkeklubb, Håndball, Taekwondo, Para- Allidrett, Step og Styrke, Muai Thai, Karate, Bryting og Bordtennis/badminton.

  De aller fleste aktivitetene er for barn- og unge, men vi har også endel for unge voksne, voksne og eldre som ønsker å være aktive med naboene sine. Vi prøver å ha noe for alle mellom 3 og 103 år på ukeplanen;-).

  Det fulle ukesprogrammet fra dag til dag finner du HER (klikk på "her")

  Ønsker du å se på programmet for spesielle aldersgrupper trykk på linkene under

  Barnehagebarn (3-5 år) (klikk)

  Barneskoleelever (1. - 7. trinn / 6-12 år) (klikk)

  Ungdomsskoleelever (8. - 10. trinn / 13 -15 år) (klikk)

  VGS elever og unge voksne (16 - 25 år) (klikk)

  Voksne og eldre (over 25 år) (klikk)

  Å trene hos oss koster kr. 100,- i året. Da kan man delta på ALLE aktiviteter som er for sin aldersgruppe og evt. kjønn. Registrering og betaling skjer ved personlig oppmøte i Tøyen Arena (kiosken) og betaling via bankkort eller vipps direkte i ved disken.

  Aktivitetstilbudet kan variere gjennom året. Hos oss melder man seg IKKE inn i en spesiell idrett/ aktivitet, men i klubben.  Endringer kunngjøres på facebook og her på våre hjemmesider.

  NB! Aktivitene foregår i Tøyen Arena (Sirkustomta ved Munch Museet- Adresse Monradsgt. 6 ), Aktivitetshuset k1 (Kolstadgt. 1),  Caltexløkka (kunstgressbanen sør i Tøyenparken), Deichman Tøyen (Tøyen torg) og andre uteområder vi finner for godt å bruke.

  Spørsmål til aktivitetsplanen og evt ønske om oppstart av andre (nye) aktiviteter rettes Toyensportsklubb@gmail.com.


 • 22 Sep 2021 12:03 PM | Anonymous

  I høstferien har vi ett variert program gående i Tøyen Arena med to stk. 4 timers arrangementer daglig gjennom uka (mandag til fredag). Alle aktiviteter er som vanlig GRATIS!

  Fra kl. 11 - 15 har vi allidrettsskole for aldersgruppen 6.- 9. år (1. til 4. trinn) hvor deltagerne daglig får en økt i idrettene Håndball, Innebandy og Cricket. Dette arrangemntet er desverre allerede fullt!


  Fra kl. 15 - 19 har vi ett tilbud for aldersgruppen 8 - 16 år (3. - 10. trinn)

  Her vil det være hovedvekt på basketball siden vi er så heldige å få besøk av BLNO trener Bilal Rodgers hele uken, men vi vil også ha daglige innslag av andre idretter som alle skal igjennom (en annen idrett daglig). Hvilke andre idretter er ikke helt klart enda, men vil bli opplyst til de påmeldte i løpet av uke 39 når alle detaljer er på plass.

  Barn på 3. - 7 trinn kan melde seg på kl. 15- 19 tilbudet online HER

  Ungdomsskoleelever kan melde seg på kl. 15 - 19 tilbudet online HER


  Årets høstferieaktiviteter arrangeres i samarbeid med Tøyenakademiet, SK Sterling, VIF Håndball, Norges Håndballforbund- Region Øst, Norges Cricketforbund, Oslo Idrettskrets, samt lokale skoler og Aktivitetsskoler som alle hjelper til med rekrutteringen gjennom deres kanaler. #HeiaTøyen #LandetsViktigsteKlubb #IdrettsHøst2021

 • 31 May 2021 2:39 PM | Anonymous

  Sommeren 2021

  Som i fjor blir denne sommeren annerledes! Derfor syns vi det blir ekstra viktig å gi barn- og unge en morsom sommerferie også i 2021. Denne sommeren skal TSK sammen med nabolaget, Tøyenakademiet og samarbeidspartnere sørge for at alle får en mulighet til en minneverdig sommer!. Mange av aktivitetene krever online påmelding.

  Totalt er det hele 45 uker med gratis sommeraktiviteter vi er med å fasilitere og det hele braker løs mandag 21. juni. De fleste går mandag til fredag, men noe aktivitet er det også i helgene, og absolutt ALLE dager fra 21.6 - 15.8 har vi aktiviteter for både barne- og ungdomsskoleelever på samtlige trinn. Det er vi veldig stolte av å ha fått til!. #HeiaTøyen

  Hilsen Tøyen Sportsklubb


 • 29 Mar 2021 5:00 PM | Anonymous


  Av COVID-19-årsaker ble årsmøtet 2021 avholdt digitalt via Google Meet, torsdag 25.mars 2021. Selv om vi ikke fikk sett hverandre, var det hyggelig å se at folk tok seg tid til å stikke innom og også melde seg til tjeneste når sjansen bød seg. Vi kan med stolthet si at vi har en gjennomsnittsalder på ca. 24-25 år og at vi har 7 kvinner og 6 menn i styret. Vi fikk tre ekstra vara fra hva valgkomiteen innstilte på i selve møtet (vi åpner alltid for at alle som ønsker det, kan bli med i styret som vara) - så i år har vi 7 varer. De fleste av dem, ungdomsrepresentanter fra det siste Tøyenakademiet som har lyst til å lære, bidra og påvirke klubben. Fantastisk! 


  Oversikt Over nytt styre og andre kontrollorganer i klubben for perioden 2021-2022: 

  Styret:

  Leder: Karianne Hjallen
  Nestleder: Leif Roberg (ikke på valg)

  Styremedlemmer:

  • Hooda Ahmed
  • Abdinor Mahamed (Ikke på valg) 
  • Abdullahi Bashir
  • Maren-Anne Haslie (ikke på valg)

  Vara:

  • Jan Even Sandal
  • Abdirahman Jama
  • Anisa Bashir
  • Mahnaz Aziz
  • Yassin Merabet
  • Ismahan Abdirashid
  • Warsan Ahmed


  Valgkomitéen: 

  • Leder: Lars Gunnar Furelid Tellnes,  
  • Medlemmer: Jeanette Paulsen Bergerud og Nadya Tahir, samt
  • Varamedlem: Øyvind Tomren


  image.png

  Så gøy er det på årsmøtegjennomføringer i 2021...


  Kontrollutvalg

  Våre eminente tidligere revisorer, Terje Andersen og Veslemøy Blokhus Langvik har nå gått over i rollene som medlemmer i kontrollutvalget, sammen med Janic Heen som vara.

  Revisor

  Det ble også valgt revisor: Flattum & Co AS, org.nr. 894 934 352 

  Vi gleder oss stort til vi møtes igjen - og krysser fingrene for at vårt første styremøte den 20.mai vil være et fysisk møte!  

  Nå er vi lei digitale hoder... 

  Link til protokoll fra årsmøtet >>

<< First  < Prev   1   2   3   4   5   ...   Next >  Last >> 

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot. Try our all-in-one platform for easy membership management