Målfrid: Gratulerer med dagen, TSK!

09 Jun 2016 12:00 PM | Anonymous

9.juni 2016 fyller Tøyen Sportsklubb ett år. Juhuu! Vi vil i den forbindelse presentere noen av de vi er aller mest glad i - trenerne våre. Her er deres hilsener til "bursdagsbarnet". 

Så er turen komme til Målfrid fra Mariposa Yoga! Hun har holdt to kursrekkker for oss - nå sist utendørs i Tøyenparken. Superpopulært forståelig nok, så ønsker man å være med her, må man være på! Kursene hennes fulltegnes på to timer som regel. Vi gleder oss til mer aktivitet til høsten! 

1) Fortell oss kort - hvem er du?
Målfrid Sand, Kampen-beboer i 5år nå, voksne barn. Jeg jobber som lærer i art & design, entreprenørskap og yoga ved skolen i Oslo Fengsel, og er fotograf og yogalærer. Yogaen min kaller jeg Mariposa Yoga.

2) Hvorfor ønsket du egentlig å bli trener? 
Jeg hadde drevet med yoga i mange år, og ønsket å kunne dele det med andre, holde kurs, arrangere workshops og turer.

3) Hvordan ble du trener/instruktør? (Kurs, erfaring, etc)
Jeg tok en yogalærerutdanning og har gått flere tilleggskurs, og  lærer også mye hele tida ved å delta på yogatimer. Jeg har holdt kurs på Kampen Bydelshus og Oslo Teatersenter, og har holdt workshops på en gård i Italia.

4) Hva liker du best med å være trener/instruktør?
Jeg liker å dele gleden ved yogaen, og møte nye fine mennesker! Det er viktig med balanse - mellom kropp og skjel, mellom energi og ro - jeg prøver å dele og formidle dette, og det gir meg mye tilbake.

5) Hva liker du best med Tøyen? 
Jeg liker menneskene, gatekunsten, torget, kafeene, parken, mangfoldigheten her på Tøyen!

6) Ønsker du å fortsette å trene/instruere barn/unge/voksne på Tøyen? 
Ja, det har jeg lyst til!

7) Hva er ditt beste sommertips til de du trener/intruktør?
Ta med deg yogamatta på ferie, og start dagen med noen få yogaøvelser du husker og liker - helst ute! Gjør det samme hjemme - du behøver ikke holde på en hel time - en liten strekk er fint. Har du barn eller en venn å dele med er det perfekt :-)

8) Din lykkeønskning til “bursdagsbarnet” VÅRT?
Dere er bare fantastiske - jeg blir så glad av alt dere setter i gang <3
Utrolig pågangsmot og innsats!

Hilsen Målfrid

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software