Stephanie: Gratulerer med dagen, TSK!

09 Jun 2016 1:00 PM | Anonymous

9.juni 2016 fyller Tøyen Sportsklubb ett år. Juhuu! Vi vil i den forbindelse presentere noen av de vi er aller mest glad i - trenerne våre. Her er deres hilsener til "bursdagsbarnet". 

Så har vi kommet til multitalentet Stephanie fra hip-hop-gruppa! Hun er jo poet i tillegg til både dans og Tae Kwon Do. Tusen takk for flott dikthilsen!! Vi digger deg! <3

1) Fortell oss kort - hvem er du?
Jeg er Anne Stephanie Bøckmann, født i Filippinene, oppvokst i Oslo. Jeg har alltid vært interessert i blant annet dans og kampsport, og startet med Tae kwon do en god del år før jeg begynte å danse hiphop. Det startet som hobbydansing, men tok ikke lang tid før jeg valgte å utdanne meg som danser/pedagog/koreograf.

2) Hvorfor ønsket du egentlig å bli trener? 
Jeg ønsket å bli trener fordi jeg synes undervisningsrollen er veldig givende. Det er utrolig gøy, utfordrende og utrolig inspirerende å kunne undervise barn/ungdom/voksne og se hvordan de vokser og hva de tar med seg videre. 

3) Hvordan ble du trener/instruktør? (Kurs, erfaring, etc)
Jeg ble danseinstruktør gjennom Circle, det norske hiphop huset, hvor jeg gikk et intensivt fulltidsår og utdannet meg innenfor de Urbane dansestilene,

4) Hva liker du best med å være trener/instruktør?
Det jeg liker best med å være trener/instruktør, er utfordringene det gir meg som person. Ingen lærer likt, alle er forskjellige, og det vil si at man alltid må være kreativ og finne ulike måter å lære bort ting på. På denne måten står man aldri helt stille på undervisningsdelen, og man utvikler seg alltid, ved at man møter nye elever til enhver tid. Jeg ser ikke på meg selv som bare trener, fordi det er et samarbeid mellom trener og elev og hva man får til sammen gjennom x antall timer med arbeid.

5) Hva liker du best med Tøyen?

Det jeg liker best med Tøyen er alle de forskjellige kulturene og menneskene. Alle er forskjellige, men alle har samme tilhørighet, uavhengig av alder, etnisitet og kjønn. 

6) Ønsker du å fortsette å trene/instruere barn/unge/voksne på Tøyen? 
Ja.

7) Hva er ditt beste sommertips til de du trener/intruktør?
Beste sommertipset er: nyt sola, spis is, hør på musikk og DANS hvor du vil og når du vil som om at ingen kan se deg! :)

8) Din lykkeønskning til “bursdagsbarnet” VÅRT?

Gratulerer med dagen, TSK!
Du gjør Tøyen enda mer rå.
Du har mange flere år i vente,
med nye fjes og gamle kjente.
Du gir alle et sted være,
fra dans til friluftsliv og alt annet man vil lære
Hurra for TSK og alt som hører med
dette er kun et år av mange skal du se !

Gratulerer med dagen! :)

Hilsen Stephanie :)

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software