Julio: Gratulerer med dagen, TSK!

09 Jun 2016 2:00 PM | Anonymous


9.juni 2016 fyller Tøyen Sportsklubb ett år. Juhuu! Vi vil i den forbindelse presentere noen av de vi er aller mest glad i - trenerne våre. Her er deres hilsener til "bursdagsbarnet". 

Så har vi kommet til vår fine fotballtrener Julio som er en superhelt både på hjemmebane og bortebane! Vi er så utrolig heldige som har deg med oss på laget og du er med og skaper flotte mestringsarenaer for ungene våre!   

1) Fortell oss kort - hvem er du?
Jeg  heter  Julio  og er opprinnelig  fra  Argentina.  Jeg er  gift og har  fire barn.  Jeg har  spilt  fotball  hele  mitt liv  i ulike  klubber  i  Argentina  og etter  jeg  kom til Norge  i 2004.

2) Hvorfor ønsket du egentlig å bli trener? 
Jeg  liker å være sammen med  barn  og  sønnen min  ønsket  å begynne  å spille  fotball. Jeg får  mye  energi av å være  sammen med  barn  og  jeg lærer  mye  av dem.

3) Hvordan ble du trener/instruktør? (Kurs, erfaring, etc)
Jeg  var  hjelpetrener  for  et  fotballag  for blinde  gutter  i Argentina.  Det motiverte meg  å se  hvor  glade barna ble  av å spille fotball.  Jeg  har tatt ulike  kurs i Argentina.

4) Hva liker du best med å være trener/instruktør?
 Det  å ha muligheten  til å vise  at det ikke  er resultatet  som  teller for  laget.

5) Hva liker du best med Tøyen?
At vi er fra  så  mange  kulturer, at jeg hele  tiden  kan lære  noe  nytt. Alle  har sin plass og vi  respekterer hverandre.  

6) Ønsker du å fortsette å trene/instruere barn/unge/voksne på Tøyen?Ja. 

7) Hva er ditt beste sommertips til de du trener/intruktør?
Ballen er laget av skinn
Skinnet  kommer fra kua
Kua  spiser gress, så
Legg ballen  på gresset og spill.

8) Din lykkeønskning til “bursdagsbarnet” VÅRT?
Du  kan ha alle evner i verden  men  uten lykke og  personer som  støtter deg kommer  du ingen  vei. Derfor  er  TKS  her  . Gratulerer med dagen!!!!

Hilsen Julio

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software