Tina: Gratulerer med dagen, TSK!

09 Jun 2016 2:00 PM | Anonymous

9.juni 2016 fyller Tøyen Sportsklubb ett år. Juhuu! Vi vil i den forbindelse presentere noen av de vi er aller mest glad i - trenerne våre. Her er deres hilsener til "bursdagsbarnet". 

Neste er Tina, vår egen trønder som bor på Tøyen fordi det er så trivelig her. Vi liker Tina fordi hun er så innmari trivelig selv! Og sprek. Vi føler oss privilegerte som har en så flott trønder på laget! Ja-folk som henne har vi alltid plass til! Tina sitter også som vara i styret til TSK. 

1) Fortell oss kort - hvem er du?
Trønder-amerikaner på snart 35 år. Samboer med shih tzuen Ralph. Jobber som Content manager i XXL. Tidligere friidrettsutøver, som nå trener for å få plass til mer kake

2) Hvorfor ønsket du egentlig å bli trener? 
Har vært trener for ei vennegruppe i flere år, og syns det er utrolig gøy. Er opptatt av at trening skal være enkelt og tilgjengelig - det trenger ikke innebære å betale masse for å trene på senter. Og jeg syns det er kult å være med på å tilbud som gir samhold og trivsel i nærmiljøet. 

3) Hvordan ble du trener/instruktør? (Kurs, erfaring, etc)
Har ikke trenerkurs, men lang erfaring som idrettsutøver i norgestoppen. I tillegg har jeg vært trener for en gruppe venner og venners venner, kolleger mm i flere år, og trives i den rollen. 

4) Hva liker du best med å være trener/instruktør?
Å se folk bli slitne Spøk til side. Å bli kjent med folk i nærområdet er fint. Å hjelpe dem man trener til å pushe seg litt ekstra, å klare ting de ikke selv tror de klarer og få fremgang er veldig kult. 

5) Hva liker du best med Tøyen?
Mangfoldet og at det er så innmari mange trivelige folk her. Stoltheten til dem som bor her, og viljen og pågangsmotet til å gjøre Tøyen enda bedre. Kort og godt er det et upretensiøst og innmari trivelig sted å bo. 

6) Ønsker du å fortsette å trene/instruere barn/unge/voksne på Tøyen
Ja!

7) Hva er ditt beste sommertips til de du trener/intruktør?
Kom dere ut og rør på dere i finværet. Trening trenger ikke å ta lang tid. Vær kreativ og gjør treninga lystbetont. Jogg dere en tur til Sørenga og hopp i vannet. Kjør ei miniøkt i parkourparken, eller løp i Tøyentrappa. 

8) Din lykkeønskning til “bursdagsbarnet” VÅRT?
Jeg er utrolig stolt over å få være med på det eventyret Tøyen Sportsklubb er, og gleder meg veldig til fortsettelsen. Inkluderende idrett (og andre aktiviteter) er i mine øyne den beste måten å skape et godt, trygt og inkluderende bomiljø. Hurra for TSK!

Hilsen Tina

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software