Det blir flerbrukshall på Tøyen i 2017

07 Dec 2016 11:27 PM | Anonymous


Faksimile: Fra Dagsavisens artikkel om plassering av midlertidig flerbrukshall til Tøyen på Sirkustomta (parkeringsplassen til venstre - ikke Vitensentertomta) 

Det er nesten ikke til å tro... Nå blir det endelig flerbrukshall på Tøyen! Midlertidig, men dog - et sted vi kan bedrive ordentlig aktivitet! Wohoo! Det var jo akkurat dette vi startet TSK for å synliggjøre behovet for! 

I budsjettforhandlingene tidligere i november kom det inn et verbalforslag fra SV om at man trengte å prioritere Tøyen - og nå er det jammen også vedtatt at det blir en hall på Tøyen - en midlertidig en allerede fra 2017! 

Fra Dagsavisen:
"SV har kjempet hardt for å få på plass en hall på Tøyen.
– Dette er noe barna på Tøyen har et veldig sterkt behov for, og de har behov for det nå. På sikt jobber SV for at Tøyen skal få en permanent hall, men det kommer til å ta tid. Vi er svært glade for at et flertall i komiteen nå ber byrådet gjøre det det kan for at en midlertidig hall kommer på plass allerede i 2017, sier gruppeleder i Oslo SVs bystyregruppe, Sunniva Holmås Eidsvoll, til Dagsavisen."

Takk til aktivister og heiagjengen forøvrig som snakket høyt og lenge om behovet og nødvendigheten. Takk til rådgivere med kløkt, politikerne med hjerte og til slutt det rødgrønne byrådet som endelig lyttet - OG HANDLET! Dette betyr så uendelig mye og vi er helt sikre på at dette vil "lønne seg" på mange fronter, ikke bare for Tøyen, men for hele byen. 


Faksimile: Fra AFTENPOSTEN sin artikkel om budsjettet 2017 


Hva bør vi tilby om vi får tilgang til hallen?

Vi har allerede blitt oppringt og spurt av flere aktører hvordan denne nye hallen vil bli... Det lover kanskje godt, men akkurat hva som skjer videre vet jo heller ikke vi enda. Vi forventer å være en viktig innspiller i forhold til men vi kommer iallefall kontakte de som vil være ansvarlig for å sette opp denne hallen for å avklare mer hva, når, hvem og hvordan... 

Så - hva tenker dere? Hva bør hallen inneholde og hvilke aktiviteter bør vi tilby? Ta kontakt på toyensportsklubb@gmail.com med hva du ønsker å bidra med for å skape nye tilbud til bydelens barn, unge, voksne og eldre. Vi trenger flere frivillige!

Og mens vi venter på hall - la oss fortsette å være aktive, fortsette å jobbe for å gjøre Tøyen og Bydel Gamle Oslo til den mest aktive bydelen i Oslo! Og la oss ha masse gøy på veien! 

I nyhetene: 
Dagsavisen - Nå blir det flerbrukshall på Tøyen
Aftenposten - Nå har Oslo fått sitt første rødgrønne budsjett på 19 år

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software