BLI KJENT MED TAK1: Abdinor Mahamed

03 Mar 2017 10:09 AM | Anonymous

Denne unge mannen med det tøffeste håret har kanskje ikke vokst opp på Tøyen, men har i løpet av det siste året absolutt vokst seg inn i hjertene til oss som bor her. Med sitt brede smil, pågangsmot og ja-holdning når han blir bedt om å bidra, så kommer han her til å komme langt! 


Abdinor - blid som vanlig! (Og hjelmsveis etter en dag på ski for Ø på SNØ-prosjektet - sorry...)

Fortell litt om deg selv: 

Jeg heter Abdinor Mahamad og er en gammel sjel i en ung kropp. Studerer informatikk ved UiO. Internship hos V REZ. Jobber på BAMA i helgene.Spiller fotball på fritiden ⚽. Drømmer om en verden der alle har like muligheter!

Hva tenker du om Tøyens fremtid?

Tøyen er "the next big thing". Det gjenstår bare å dytte det i riktig retning.     

Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
Det vil hjelpe unge med muligheter og ikke minst skape ungdom som ikke bare er engasjerte i samfunnet, men også er med på å forme det!       

Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?
Jeg har fått et stort nettverk og venner for livet, men også bedre selvinnsikt og forståelse for menneskene rundt meg i samfunnet!    


På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
Jeg kunne tenke meg å bidra som trener/hjelpetrener, bidra i administrasjonen eller med organisering av klubben, jobbe med neste kull av Tøyenakademiet i tillegg til media/presse/kommunikasjon.  


- I tillegg har jeg lyst til å si at du trenger ikke å vente til nyttår for å endre verken vaner eller starte på noe nytt! Start idag!  Abdinor her som hjelper og instruktør under både årets og fjorårets Ø på SNØ-prosjekt. Her får han møte Venstre's Guri Melby og FRIGOs Ellen Vik Ossiannilsson, i tillegg til Sindre og Karianne fra TSK. 

---

Vi kunne ikke vært mer enig, Abdi, og derfor passer du så godt inn sammen med resten av oss aktivister på Tøyen! Tusen takk sålangt! Vi gleder oss til fortsettelsen! 


Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software