BLI KJENT MED TAK1: Abdirizak Bashir Hussein

03 Mar 2017 3:43 PM | Anonymous

Abdirizak (Izak) er eldstemann av Bashir-søskenene, friluftsinteressert basketballspiller. Han er gutten fra Tøyen som drømmer om båtførerprøven og å få jobbe for FRIGO. Det må vi jobbe for... :) 


Fortell litt om deg selv: 
Jeg heter Abdirizak Bashir Hussein, bor på Tøyen og er 20 år. Jeg går til daglig på Stovner vgs og er oppvokst i Tøyen. Jeg liker å henge med venner i tillegg til å trene.      

Hva tenker du om Tøyens fremtid?
Tøyen kommer til å bli et veldig hyggelig nabolag å bo i.     

Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
Tøyenakademiet bidrar med et sosialiserende miljø.       

Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?
Jeg har fått veldig mye ut av Tøyenakademiet, noen av de tingene er både vennskap, kunnskap og erfaring. Det å være med på Tøyenakademiet var en fantastisk opplevelse og en stor mulighet.       

På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
Jeg bidrar allerede litt som trener/hjelpetrener og kan tenke meg å ellesr bidra inn i administrasjonen eller med organisering av klubben samt i forhold til media/presse/kommunikasjon. 

Tøyen er et av de beste nabolagene. I mine øyner så vil Tøyen bare ta skritt fremover og ikke bak. Barn her på Tøyen skal og vil kunne ha like mange muligheter som alle andre barn.---

Det er vi helt enige i, Izak. Vi er kjempeglade for at du ble med på TAK1 og vi gleder oss til å se alt du kommer til å bidra med videre! 

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software