BLI KJENT MED TAK1: Nadya Tahir

04 Mar 2017 6:18 PM | Anonymous
Nadya er enda en av jentene våre som er over middels engasjert - i alt! På tross av sin unge alder har hun allerede deltatt på ulike arenaer både på Tøyen og ellers. På Biblo, Tøyen Familiefunk, som allidrettstrener i TSK, på Interbridge Academy... Et flott ja-menneske som melder seg frivillig til (kanskje av og til altfor) mange ting, og vi er sikre på at denne unge damen vil komme langt! Vi digger deg! 


Fortell litt om deg selv: 
Jeg heter Nadya Tahir og er en 17-åring som brenner for sosial rettferdighet. Mye av fritiden min bruker jeg på organisasjonsarbeid og skole. På fredager er jeg allidrettstrener for Tøyens kuleste kidz!      

Hva tenker du om Tøyens fremtid?
Fremtiden til Tøyen ser lys ut, og det skylles det store engasjementet blant lokalbefolkningen. Selv om jeg er oppvokst på Årvoll, er det på Tøyen jeg føler tilhørighet. Mangfoldet gleder meg. I fremtiden vil jeg at vi i enda større grad skal se på dette mangfoldet som en mulighet, og ikke en utfordring. Tøyen er fremtiden!      

Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
Åh, Tøyenakademiet er kanskje et av de viktigste programmene jeg vet om! Lederkurset gir unge på Tøyen en plattform der de både blir sett og hørt. Mulighetene en får på Tøyenakademiet er uendelige, det gjelder bare å gripe sjansen når du først få den.       

Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?
Jeg har fått møte utrolige dyktige mennesker som brenner for at Tøyen skal bli et sted man er stolt av. Gjennom kursene som har blitt holdt sitter jeg igjen med en kompetanse jeg bare kunne drømt om uten Tøyenakademiet.   

På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
Jeg er allerede allidrettstrener for de minste barna, men ellers vil jeg også kunne bidra i administrasjonen eller med organisering av klubben, jobb med neste kull av Tøyenakademiet, og med media/presse/kommunikasjon    
  

Sist men ikke minst har jeg bare lyst til å takke Sindre og Karianne for engasjementet og tiden deres. Både TAK og TSK er med på å gi muligheter til alle, uansett bakgrunn. Og det er viktig.Nadya mottar her blomst og gratulasjoner på Rådhuset fra Geir Lippestad og Marianne Borgen for gjennomført Interbridge-kurs i høst, et tilbud som flere av TAK'erne våre deltok på.   

---

Tusen takk, Nadya. Det er veldig hyggelig. Vi tror du hadde fått muligheter innen det meste, uavhengig av TAK, men er kjempestolte for at du ble på TAK1. Vi gleder oss til å se hva du også  kommer til å bidra med videre! 

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software