BLI KJENT MED TAK1: Sandra Demiri

05 Mar 2017 3:18 PM | Anonymous

Engasjert og blide Sandra er alltid fin å ha i gruppa vår. Over normalen glad i shopping, flink på skolen og engasjert på fritiden så er det alltid liv rundt henne. 


Fortell litt om deg selv: 
Jeg heter Sandra Demiri og er en 16 år gammel jente som går første året på F21. I fritiden min trener jeg og har vært en del politisk aktiv. Har sittet i Ungdomsrådet og vært med på TAK.       

Hva tenker du om Tøyens fremtid?
Jeg ser på Tøyens fremtid som et sted som kommer mer og mer til å bli brukt og være mer attraktiv. Det har allerede blitt mye bedre og det tror jeg forsetter.      

Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
Jeg tror dette vil hjelpe med å vise folk hvordan Tøyen er og hvordan det blir representert, ikke bare i media men også for folket på Tøyen.      

Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?
Jeg har personlig blitt bedre kjent med Tøyen og sett hvor fantastisk sted det er. Har også tatt med meg gode erfaringer og blitt kjent med mange nye. Dette vil være til stor hjelp for meg i senere tid.   

På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
Som trener/hjelpetrener, bidra i administrasjonen eller med organisering av klubben samt å jobbe med neste kull av Tøyenakademiet     
   


Sandra med flere av de andre på Husbergøya i fjor sommer   

---

Det har vært veldig fint å ha deg med, Sandra. Vi har store forventninger til deg i tiden som kommer og gleder oss til å se hva du vil bidra med videre! 

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software