BLI KJENT MED TAK1: Zuleyha Yesil

07 Mar 2017 2:20 PM | Anonymous

Zuleyha er oppvokst på Tøyen og kom på intervjuet og sa - dette har jeg så lyst til å være med på og når jeg er ferdig vil jeg ha jobben DIN! Yess! Dette liker vi og hun har vist seg som blid, engasjert, en som tar ansvar og vi gleder oss til å se hva hun kan bidra med framover. Nå har hun for tiden flyttet litt utenbys, men vi regner med å få se henne litt på Tøyen framover uansett. Bra dame! :)


Skipper Zuleyha! 

 
Fortell litt om deg selv: 
Jeg heter Zuleyha er 25 år og er vokst opp på Tøyen. Jeg er interessert i svømming og glad i fotball. Til vanlig jobber jeg med ungdommer, er engasjert og brenner for at ungdommer skal bli hørt. At ungdommer skal få rom og lokaler til å være kreative og skapende mennesker. Jeg ønsker å bidra til at Tøyen kan va flere arbeidsplasser for ungdommer som bor der.    

Hva tenker du om Tøyens fremtid?
Tror at Tøyen kommer til å bli et ressursterk lokalmiljø     

Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
At flere tar styring og tar initiativ til å ha aktiviteter og styrke lokalmiljøet på Tøyen. At flere tar ansvar for at alle som bor der kan ha like muligheter. At vi tar ansvar for at alt det nye vi får på Tøyen kan stå der lenge uten hærverk.   

Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?

Møtt mange herlige personligheter. Fått nye venner og mye positiv erfaring og kurs jeg kan ha med meg videre.      

På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
Bidra i administrasjonen eller med organisering av klubben, Jobb med neste kull av Tøyenakademiet     

Tøyen er best og blir enda bedre med den største og kuleste flerbrukshallen i Oslo :)    Tøff på banan! Disse imponerte bak båten til FRIGO på tur til Husbergøya i sommer. Fikk seg et bad, da. :) 

---

Takk, Mohamud - det har vært en fin opplevelse å bli kjent med deg også! Vi gleder oss til å se hva du vil bidra med videre! Heia heia! 

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software