Sommerleirtilbud for barn-og ungdom mellom 10 og 16 år (6 dager)

07 Jun 2018 4:39 PM | Anonymous

For kun kr. 100,- har Tøyen Sportsklubb (TSK) gleden av å tilby en unik sommeropplevelse for barn i bydel Gamle Oslo i samarbeid med Sjøkorpset i Oslo og Buf. Dir.

Sommerleiren («SailCamp») foregår i tidsrommet 28.7 – 3.8 2018 på leirstedet Strandheim i Hurum kommune (litt under 1 times kjøring fra Oslo). 

Sjøkorpset i Oslo som er hovedarrangør har lang erfaring med å arrangere denne type leire og lengre turer for barn- og ungdom. Les mer om Sjøkorpset på www.sjokorpset.no.

På SailCamp bor vi i hytter på land, men har stort fokus på seiling og sjøliv og barna får prøve ulike båttyper. Alt fra små joller og opp til den 52 fot store seilbåten UMOE (bildet under). I tillegg får barna også oppleve mange morsomme aktiviteter på land i form av filmproduksjon, rebusløp, konkurranser, ballspill, disco osv.

Ved siden av alle aktivitetene er alle deltakerne også med på å drive leiren i fellesskap, det vil si at alle bidrar med kjøkkentjeneste, vasking og rydding av rom, lage underholdning for de andre osv.

Hvordan søke om plass: 

De som søker plass må i tillegg til å være mellom 10 og 16 år bo i bydel Gamle Oslo og være trygg i vannet. 

Plassene fordeles etter først til mølla prinsippet ved at dere sender en e-post til toyensportsklubb@gmail.com der dere oppgir deltakerens navn, fødselsdato og adresse.

Betaling: 

Er barnet allerede medlem i TSK faktureres dere kr. 100,- for aktiviteten "SailCamp" (faktura sendes på e- post). Er deltakeren ikke medlem i TSK må han/ hun meldes inn elektronisk. Medlemskontingenten til TSK på 100,- er da også deltakeravgiften for leiren siden medlemskontingenten vår ALLTID inkluderer 1 aktivitet (sommerleir i dette tilfellet:-).

Vi gjør oppmerksom på at alle deltakere også automatisk meldes inn i Sjøkorset i Oslo ved å delta, men at det ikke vil bli fakturert noe medlemsavgift for dette medlemskapet!

PS! De 100 kronene dere betaler dekker kost, losji og aktiviteter på leiren. Foreldre må selv transportere deltakerne tur / retur leirstedet (adresse/ rutebuss info vil bli oppgitt til deltakerne).

Med vennlig hilsen, Tøyen Sportsklubb


Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software