OPPSTART AKTIVITETER HØST 2018 (UKE 36)

27 Aug 2018 9:13 PM | Anonymous


Kjære alle sammen! 

Vi i TSK er ganske stolte av det aktivitetstilbudet som vi nå ruller ut til deres fornøyelse. Det har siden forrige mail kommet ett par endringer, men vi anser alle disse som positive i det store og det hele. Alle aktiviteter med unntak av fotball som har tyvstartet litt starter i uke 36 (fra mandag 3. september), og vi gleder oss masse til å komme i gang! 

PS! Ikke Fotball for 2012 kullet som starter om noen uker (se info under)!

Vi øker aktivitetstilbudet vårt innenfor fotball, basketball, allidrett, sjakk og yoga, samtidig som vi opprettholder alt vi drev med før sommeren med unntak av pilates som vil fortsette med intensivkurs i de periodene instruktøren har mulighet.

ENDRINGER SIDEN I VÅRES

-         Alle Capoeiragrupper flytter over i Aktivitetshuset K1 (samme dager og tider som før, men det skal nå foregå i rommet «Astronauten» som er i 2. etasje på k1.)

-         All Sjakk bytter dag fra onsdag til tirsdag og flytter samtidig over på biblioteket på Tøyen Torg. Samtidig øker vi sjakk tilbudet fra 2 til 4 timer og får en egen ungdom/ voksen gruppe. Sjakkinstruktører blir Ingrid Øen Carlsen (med en ganske kjent storebror ved navn Magnus, og Katrine Tjølsen. Begge med Norgesmesterskap, internasjonale deltakelser og meritter i bagasjen

-         Yoga utvides med ett eget ungdomstilbud (fra 13 år)og flytter fra Aktivitetshuset K1 til lekesalen på Tøyen skole. Tidenes vris også med 30 minutter. Ungdom trener 16 – 17 og voksne(den som trente yoga våren 2018) kl. 17-18

-         Basket øker vi med en treningsgruppe på mandager fra kl. 17 – 18, mens øvrige grupper går som før. Legg merke til at alle 5.- 7. klassinger inngår i den nyopprettede baskettreningen (gutter og jenter sammen).

- Fotball utvides med MIX2012 lag som vil trene på onsdager kl. 17 - 18 så fort vi har et trener. j2009 bytter treningsdag til mandag kl. 17 - 18 (fra 3.9) og G2008 og G2009 skal trene sammen mandager fra kl. 18 - 19.

Til dere som deltok/ har barn som deltok høsten 2018

Alle som deltok på vårens kurs og ikke har blitt for gamle slik at man må bytte treningsgruppe er automatisk med i samme gruppe som før. Alle som har barn og som pga. alder må bytte gruppe flytter vi over automatisk til riktig gruppe (gjelder noen barn på allidrett, taekwondo, basket og capoeira). Vedrørende Capoeira 6. – 9 år er det 3 grupper som dere med skolestartere må velge mellom.

Vi trenger beskjed om noen ikke ønsker å delta lenger på aktiviteten de gikk på før sommeren, så vi får frigjort plassen til noen andre. Vi trenger også beskjed fra dere med skolestartere som nå må velge en av våre 3 Capoeiragrupper for 6- 9 åringer. Send derfor en e- post til toyensportsklubb@gmail.com

Dere som alt er medlem men ønsker å prøve nye aktiviteter må også sende e- post til adressen over med ønsket aktivitet siden vårt system IKKE takler at dere gjør dette på egenhånd.

Før dere kaster dere over aktivitetsplanen og ser hvilke godsaker vi har å tilby denne høsten vil vi minne om brukerundersøkelsen for dere med barn født 2006 – 2014, som deltok på våre aktiviteter våren 2018. Har du enda ikke besvart denne, så klikk her https://goo.gl/forms/Nsl0SAF7FbMzg77Q2og besvar undersøkelsen før du går videre (tar 2 minutter).

Dere finner aktivitetstilbudet for høsten her: http://www.toyensportsklubb.no/idrettstilbud

NYE MEDLEMMER

Etter å ha klikket dere inn her http://www.toyensportsklubb.no/idrettstilbud og funnet ut hvilke aktivitet dere/ barnet ønsker å delta på går dere til fanen "bli medlem" øverst på siden og registrerer dere/ barnet. 

Dere kan velge mellom enkeltmedlemsskap, eller familiemedlemsskap (flere deltakere fra samme familie). Medlemskapet koster i året kr 100,- pr. deltaker + en vennlig gest for nabolaget (bake kake til laget/ gruppa, hjelpe naboen med trappevask etc.)

Medlemskapet inkluderer en årlig aktivitet. Alle øvrige aktiviteter koster kr 100,- pr år. Dessverre er det bare mulig å velge hovedaktivitet ved registrering. Vil dere prøve dere på flere må disse meldes inn pr e- post etter dere har registrert, så ordner vi med dette.

Betaling kan skje på 2 måter:

- Dere betaler direkte med bankkort via PayPal inne på våre sider

- Eller dere velger å få faktura på e- post. Denne betaler dere i deres nettbank eller via VIPPS til #13002. Husk å oppgi medlemsnummer og fakturanummer ved betaling både i nettbanken og VIPPS.

TIL SLUTT

Tøyenakademiet som er TSK sitt ledertreningsprogram for ungdom i aldersgruppen 15 – 25 år skal nå i gang og rekruttere neste kull med deltakere. Send gjerne denne linken videre om du har en ungdom i rett aldersgruppe i huset, eller kjenner en ungdom du tror dette vil passe http://www.toyensportsklubb.no/toyenakademiet/tak4

Hilsen Tøyen Sportsklubb - «Landets Viktigste Klubb»Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software