Nyheter

<< First  < Prev   ...   7   8   9   10   11   Next >  Last >> 
 • 09 Oct 2015 6:30 PM | Anonymous


  Det har vært utrolig gøy å starte opp med aktiviteter denne uken! Vi er blitt kjent med mange nye, fine små og store mennesker og er utrolig stolte over å ha blitt nesten 100 medlemmer på under én uke! Dette er jo helt fantastisk! Velkommen alle og hver især. 

  Ikke alle aktiviteter er fyllt opp enda, så det er plass til enda flere medlemmer og allerede neste uke starter vi med enda ett tilbud - hip-hop for aldersgruppene 9-13 og 13-15!


  Det var helt klart et etterlengtet tilbud å få aktiviteter til de aller minste. Både Capoeira for 3-5 åringer og allidrett for 3-4 åringer ble bortimot fulltegnet i løpet av de tre første dagene! Det kan godt være det blir satt opp flere ting til dette segmentet, men vi har ikke kapasitet til å utvide akkurat nå. 

  Basketball er det fortsatt plass på og også Capoeira for 6-9, 10-14 og 15 og opp til voksne. Fotball er foreløpig fortsatt bare i AKS tiden og kun for 1-2 og 3-4. klassene, men når det blir våren blir nok fotballtilbudet utvidet også.

  Har du også lyst til å være med? Meld deg inn og meld deg på.
  La oss gjøre Tøyen til Oslos mest aktive bydel.

  Velkommen i klubben.
  Heia Tøyen!


  Basketball med Coach B (og Viktor) 


  Breaking i alle retninger


  Capoeira for 6-9 åringer var populært 


  Fra svømmekurset i høstferien.

 • 03 Oct 2015 3:19 PM | Anonymous


  Lars og Nuriddin inviterer til dans - åpent for alle - på fredager fra kl. 16-18. Noen ganger fra anlegg, andre ganger med LIVE DJ! 

  Lars, kjent fra de legendariske Rhythm Rockers Crew, og Nuriddin fra Roachez, er initiativtakerne til denne fine møteplassen hvor gamle og nye breakere kan vise frem skillza sine. Dette blir stas! 

  NB! Dette er ikke et kurs i breaking men en møteplass hvor man danser sammen. Arrangementet krever ikke innmelding i TSK og det er heller ingen bindende påmelding for å delta, men for barn opp til 13 år som deltar anbefales allikevel medlemskap. De vil da være dekket av NIF sin barneforsikring. Større barn og annen ungdom og voksne deltar på eget ansvar.

 • 01 Oct 2015 2:58 PM | Anonymous


  Enda et tilbud for de aller minste! Vi starter med allidrett - klatring og lek i gymsal, allerede på tirsdag. Her må foreldre være tilstede og også forvente å bli involvert i aktiviseringen av barna. Allidretten for 5-åringene er på samme tid og sted som 5-årsklubben arrangeres, så de dagene det er klubb, så blir det derfor ikke allidrett. 

  Allidrett er delt inn i to grupper:

  • 3/4-åringer, tirsdager kl. 17-18
  • 5-åringer, tirsdager kl. 18-19

  Meld barnet ditt på allidrett her.

 • 01 Oct 2015 1:37 PM | Anonymous


  Coach B, som er godt kjent fra Tøyen Skole, vil starte med basketballtreninger også utenfor skoletid for 1-4.klasse allerede til uken, 5.oktober. 

  Foreløpig ukeplan for basketball er som følger: 

  • Jenter født 2006/2007, mandager kl. 16-17
  • Gutter født 2006/2007, mandager kl. 17-18
  • Jenter/gutter født 2008/2009, onsdager kl. 16-17

  Vi kommer til å jobbe for å utvide tilbudet når vi får ytterligere hallkapasitet. TSK har også et voksenlag, Tøyen Tornadoes, men dette er for tiden fullbooket. Dersom du ønsker å starte ditt eget voksenlag på Tøyen Skole (også innen andre idretter), ta kontakt på toyensportsklubb@gmail.com. Vi jobber for å få igang så mange tilbud som mulig.

  Meld deg eller barnet ditt på basketball her

 • 01 Oct 2015 1:31 PM | Anonymous


  Til uken starter Tøyen Sportsklubb endelig opp med faste aktiviteter, og vi er glade for å kunne tilby Capoeira som et av våre første tilbud! Denne fantastiske disiplinen kombinerer kampsport, dans og akrobatikk og vi er så heldige å ha en av Norges beste trenere, Mestre Kleyton fra Cordao De Ouro, på laget. Barna på Tøyen kjenner etterhvert godt til denne disiplinen og vi begynner å se talentene utvikle seg! Treningene foregår på Tøyen Skole. Det er plass til ca. 15 deltakere i hver gruppe.

  Ukeplanen for Capoeira er som følger: 

  • Aldersgruppe 3-5 år, mandag kl. 17-18
  • Aldersgruppe 6-9 år, torsdag kl. 17-18
  • Aldersgruppe 10-14, mandag kl. 18-19
  • Aldersgruppe 15+ (voksne), mandag kl. 19-20

  Meld dere på her

  La oss bli Oslos mest aktive bydel! 

 • 29 Sep 2015 11:35 AM | Anonymous  Tøyen Sportsklubb er nå registrert som mottaker av Grasrotandeler fra Norsk Tipping. Grasrotandelen gir Norsk Tippings spillere en unik mulighet til å være med å fordele noe av Norsk Tippings overskudd.  Per i dag har over 940 000 av Norsk Tippings spillere registrert seg som grasrotgivere – og det er over 29 000 registrerte grasrotmottakere. Har du lyst til å være med å heie på Tøyen?

  Støtt oss og jobben vi gjør enklest ved å sende en SMS med "Grasrotandelen 915703534" - til 2020 eller benytt Norsk Tippings mobillapp. 

  Du kan også bli grasrotgiver hos kommisjonæren eller å tilknytte deg oss på Norsk Tipping sine nettsider.

  Tusen takk til alle som bidrar! 
  Heia Tøyen!

 • 21 Sep 2015 8:13 PM | Anonymous


  TSK, i samarbeid med Oslo Idrettslag Svømming/Svømmeaksjonen for barn, tilbyr gratis svømmeopplæring i høstferien! Det er plass til 15 barn fra Tøyenområdet i alderen 6-10 år som ønsker å lære seg å svømme og som er utrygge i vann.

  Opplæringen skjer på kveldstid mandag til fredag klokken 18:00-19:00 i høstferieuka (28.september - 2.oktober) og vil foregå på Lovisenberg Sykehjem og Sogn Bad. TSK sørger for reise til og fra Tøyen Skole og vil sende med en voksen som vil være ansvarlig for barna dersom foresatte ikke har anledning til å bli med.

  Påmelding allerede innen onsdag 23.september til toyensportsklubb@gmail.com, så kast dere rundt! Dette blir gøy!

 • 11 Jun 2015 2:33 PM | Anonymous

  Det vil koste den nette sum av kroner 100,- å bli medlem i Tøyen Sportsklubb. Likevel må dere i påvente av at vi får organisasjonsnummer og kontonummer dessverre vente litt med å melde dere selv og øvrige familiemedlemmer inn formelt.

  Dere kan likevel gjøre en STOR innsats for klubben i forkant ved å selv gå inn å "like", dele og invitere venner og kjente til Facebooksiden vår. På den måten blir vår eksistens lagt merke til. Oslo Idrettskrets har per i dag 604 likes, mens vi har 355. Skal vi sette det som første delmål? På forhånd takk - Hilsen TSK!

 • 10 Jun 2015 1:36 PM | Anonymous

  Her er noen bilder fra gårsdagens hendelse. Dette er så moro. Nå begynner jobben... 


  Tøyen Sportsklubb sitt første styre - fra venstre Viktor Rakov Gjengaar ble valgt som nestleder, Karianne Hjallen som leder, Kathrine Engebretsen som styremedlem, Sindre Andresen som vara og Hussein Awad Nur også som Styremedlem. 


  Alle disse fine folkene dukket opp på stiftelsesmøtet og heiet klubben over startstreken. Nå skal det bli andre boller på Tøyen! :) 

   Til høsten skal vi tilby så mange idretter vi har kapasitet til. Vi gleder oss!


 • 11 Mar 2015 11:37 AM | Anonymous


  FORMÅL - Tøyen Sportsklubb har som formål å tilrettelegge for og organisere allsidige og varierte idretts- og kulturaktiviteter for barn, unge og voksne på Tøyen.

  Vi søker å skape inkluderingsarenaer som gir glede, mestring, tilhørighet og samhold.

  Vi vil tilby leder- og frivilighetsopplæring for unge gjennom Tøyenakademiet.

  Vi samarbeider med skoler, barnehager, kommunale organisasjoner og andre til beste for Tøyens befolkning

  Og ikke minst - vi heier på Tøyen!

  Tøyen Sportsklubb - Norges nyeste klubb!

<< First  < Prev   ...   7   8   9   10   11   Next >  Last >> 

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software