Nyheter

 • 13 Nov 2015 12:51 PM | Anonymous

  Vi er veldig glade for at vi i samarbeid med Oslo Idrettslag Svømming igjen fått muligheten til å tilby gratis svømmekurs for våre medlemmer. Denne gangen er det for voksne kvinner som ønsker å lære seg å svømme.

  Kurset begynner onsdag 18.november og holder på de fem påfølgende onsdager til og med 16.desember, så her må man bestemme seg raskt.

  Det er plass til 15 deltakere fra Tøyen. For å kunne delta må man være medlem av Tøyen Sportklubb (100 kroner).

  Meld deg inn i Tøyen Sportsklubb og velg "Svømmekurs - kvinner" som aktivitet her

  Dersom du allerede er medlem, kan du melde deg på selve svømmekurset her

 • 30 Oct 2015 11:28 AM | Anonymous


  Vi er så utrolig glade og stolte for å endelig kunne fortelle om et prosjekt vi har jobbet med ganske lenge, "Ø på SNØ"! I samarbeid med X Games Oslo​, FRIGO​, Utekontakten i Bydel Gamle Oslo​ og utvalgte skoler i området skal vi i vinter tilby 800 barn i 7-10.klasse ved utvalgte skoler, opplæring i slalåm og snowboard! 

  I forbindelse med at deler av vinterens X Games Oslo arrangement legges til Tøyen, skal prosjektet bringe med seg den aktive, norske vinteren til områdets unge. Prosjektet skal fronte norsk actionvintersport og har som mål å gi unge i Bydel Gamle Oslo mulighet til å delta i et spennende opplæringsopplegg for ski og snowboard. Kanskje vil neste generasjons X Gamesutøvere komme fra Gamle Oslo? 

  Prosjektet ble initiert av X Games Oslo og Tøyen Sportsklubb, men med mange støttespillere: TV 2, ESPN, Områdeløft Tøyen, utvalgte skoler, samt Frigo og Utekontaktene i Bydel Gamle Oslo. 


  Alt dette er mulig takket være støtte fra Områdeløft Tøyen​, Sparebankstiftelsen DNB​ og Bergesenstiftelsen! Vi fikk idag overrakt et gavebrev på 1 million kroner fra Gavesjef Sissel Karlsen fra Sparebankstiftelsen DNB. Bergesenstiftelsen har bidratt med det samme beløpet, men kunne dessverre ikke komme idag. Områdeløft Tøyen har også støttet prosjektet med 100 000 kroner og vi lover - dette skal bli litt av et vintersportsprosjekt!

  Da X Games Oslo presenterte sitt konsept for Oslo kommune, var samfunnsnytte et bærende prinsipp. Med så stor andel offentlig støtte skulle det bare mangle at prosjektet ga noe mer tilbake enn bare sterke opplevelser for publikum. Ut over dette lovte X Games Oslo å:

  • Profilere Oslo internasjonalt
  • Gi alle sponsor- og billettinntekter tilbake til kommunen/prosjektets år 2
  • Være miljøvennlig
  • Skape samfunnsnyttige prosjekter

  “Ø På SNØ” er et eksempel på det siste. X Games er en inspirasjonskilde som kan trekke barn og unge som ikke nødvendigvis ser seg selv som vintersportsentusiaster med på kule og bra ting. På Tøyen, og i områdene rundt, er det mange unge som aldri har stått på ski eller snowboard. Det skal vi nå gjøre noe med! For det kryr av unger som ønsker å være aktive og ha det gøy. Tøyen Sportsklubb er nystartet, men har på rekordtid fått over 130 medlemmer – til tross for at det ikke finnes en eneste idrettshall i området. Gjennom “Ø på SNØ” vil 800 barn og unge i ungdomsskolealder få en inspirerende introduksjon til den norske vinteren. 

  Flotte jenter fra 7.klasse på Tøyen Skole og Aktivitetsskole kom og var med på kakespising. Kanskje skjulte snowboardtalenter? Vi håper jo selvsagt at kommende X Games utøvere skal komme fra indre Oslo Øst!  

  Barna vil i løpet av vinteren få undervisning, tilgang til gratis utstyr og heiskort gjennom hele sesongen, samt gratis inngang under X Games arrangementet i Tøyenparken!  


  Her ser vi Mohammed og Manan i samtale Henning Andersen fra X Games Oslo. Han utfordret til snowboardduell i bakken til vinteren. Vi lover å dokumentere det når det skjer!

  Opplegget består av:

  • Gratis vinterdag i Oslo Vinterpark med buss, heiskort, utstyr og instruksjon for alle innen valgt aktivitet - slalåm eller snowboard.
  • Medlemsskap i Tøyen Sportsklubb (forsikring)
  • Gratis tilgang til klær, utstyr og skikort gjennom et bemannet utstyrssenter gjennom hele sesongen til de som ønsker å bli enda bedre.
  • Gratis inngang på X Games Oslo Tøyen for alle som har deltatt i opplegget
  • Mulighet for å delta i CV-relevant frivilligopplegg for ungdom
  • Leder- og frivillighetstrening for deltakere på Tøyenakademiet

  Dette blir råtøft! Heia Tøyen! 

  Oppdatert om opplegg i januar: Del 1 - Opplæring Ø på SNØ


  #xgokid #øpåsnø 


  Kontaktpersoner for prosjektet: 

  Henning Andersen - X Games Oslo - mobil: 90695119
  Karianne Hjallen - Tøyen Sportsklubb, prosjektleder - mobil: 99224939

  Pressebrief om prosjektet
 • 28 Oct 2015 1:41 PM | Anonymous


  Det var spennende for både store og små i går på klubbens første sjakksamling! Instruktør Kimia Moradi benyttet anledningen til å vurdere ferdighetsnivået på alle de frammøtte for å bedre kunne tilpasse undervisning framover.  Vi ble også beæret med besøk av en ekte STORMESTER! Sara fra Iran, kan vi vel si knuste all motstand fra de tøffe som turte å utfordre henne. Utrolig gøy. En god start.


  Tøffe som turte... men Sara knuste all motstand...  Vi fortsetter neste onsdag og oppmuntrer alle som har lyst til å bli med neste gang! Meld dere inn her.

 • 26 Oct 2015 10:15 AM | Anonymous


  Vi er veldig stolte av å kunne tilby sjakk som enda en av aktivitetene framover! Det er allerede et tilbud om skolesjakk og vi vet at flere der er ordentlig flinke. Nå kan både jenter og gutter, store som små og som har lyst til å lære enda mer om denne flotte grenen, komme på sjakklubben på Tøyen Skole, onsdager klokken 17-19. 

  Dyktige instruktører vil kunne hjelpe å ta alle som ønsker å bli bedre til sitt neste personlige nivå. Vi kommer tilbake til hvem som vil stå for opplæringen når dette er klart. Vi vil eventuelt skalerer tilbudet i henhold til antall påmeldte, så her er det åpent for alle. Men man må være medlem for å delta! 

  Meld deg inn i TSK og velg sjakk som aktivitet her. Det koster kun 100,- kroner å bli medlem og inkluderer én aktivitet.

  Ses på sjakklubb. 
  Heia Tøyen!

 • 09 Oct 2015 6:30 PM | Anonymous


  Det har vært utrolig gøy å starte opp med aktiviteter denne uken! Vi er blitt kjent med mange nye, fine små og store mennesker og er utrolig stolte over å ha blitt nesten 100 medlemmer på under én uke! Dette er jo helt fantastisk! Velkommen alle og hver især. 

  Ikke alle aktiviteter er fyllt opp enda, så det er plass til enda flere medlemmer og allerede neste uke starter vi med enda ett tilbud - hip-hop for aldersgruppene 9-13 og 13-15!


  Det var helt klart et etterlengtet tilbud å få aktiviteter til de aller minste. Både Capoeira for 3-5 åringer og allidrett for 3-4 åringer ble bortimot fulltegnet i løpet av de tre første dagene! Det kan godt være det blir satt opp flere ting til dette segmentet, men vi har ikke kapasitet til å utvide akkurat nå. 

  Basketball er det fortsatt plass på og også Capoeira for 6-9, 10-14 og 15 og opp til voksne. Fotball er foreløpig fortsatt bare i AKS tiden og kun for 1-2 og 3-4. klassene, men når det blir våren blir nok fotballtilbudet utvidet også.

  Har du også lyst til å være med? Meld deg inn og meld deg på.
  La oss gjøre Tøyen til Oslos mest aktive bydel.

  Velkommen i klubben.
  Heia Tøyen!


  Basketball med Coach B (og Viktor) 


  Breaking i alle retninger


  Capoeira for 6-9 åringer var populært 


  Fra svømmekurset i høstferien.

 • 03 Oct 2015 3:19 PM | Anonymous


  Lars og Nuriddin inviterer til dans - åpent for alle - på fredager fra kl. 16-18. Noen ganger fra anlegg, andre ganger med LIVE DJ! 

  Lars, kjent fra de legendariske Rhythm Rockers Crew, og Nuriddin fra Roachez, er initiativtakerne til denne fine møteplassen hvor gamle og nye breakere kan vise frem skillza sine. Dette blir stas! 

  NB! Dette er ikke et kurs i breaking men en møteplass hvor man danser sammen. Arrangementet krever ikke innmelding i TSK og det er heller ingen bindende påmelding for å delta, men for barn opp til 13 år som deltar anbefales allikevel medlemskap. De vil da være dekket av NIF sin barneforsikring. Større barn og annen ungdom og voksne deltar på eget ansvar.

 • 01 Oct 2015 2:58 PM | Anonymous


  Enda et tilbud for de aller minste! Vi starter med allidrett - klatring og lek i gymsal, allerede på tirsdag. Her må foreldre være tilstede og også forvente å bli involvert i aktiviseringen av barna. Allidretten for 5-åringene er på samme tid og sted som 5-årsklubben arrangeres, så de dagene det er klubb, så blir det derfor ikke allidrett. 

  Allidrett er delt inn i to grupper:

  • 3/4-åringer, tirsdager kl. 17-18
  • 5-åringer, tirsdager kl. 18-19

  Meld barnet ditt på allidrett her.

 • 01 Oct 2015 1:37 PM | Anonymous


  Coach B, som er godt kjent fra Tøyen Skole, vil starte med basketballtreninger også utenfor skoletid for 1-4.klasse allerede til uken, 5.oktober. 

  Foreløpig ukeplan for basketball er som følger: 

  • Jenter født 2006/2007, mandager kl. 16-17
  • Gutter født 2006/2007, mandager kl. 17-18
  • Jenter/gutter født 2008/2009, onsdager kl. 16-17

  Vi kommer til å jobbe for å utvide tilbudet når vi får ytterligere hallkapasitet. TSK har også et voksenlag, Tøyen Tornadoes, men dette er for tiden fullbooket. Dersom du ønsker å starte ditt eget voksenlag på Tøyen Skole (også innen andre idretter), ta kontakt på toyensportsklubb@gmail.com. Vi jobber for å få igang så mange tilbud som mulig.

  Meld deg eller barnet ditt på basketball her

 • 01 Oct 2015 1:31 PM | Anonymous


  Til uken starter Tøyen Sportsklubb endelig opp med faste aktiviteter, og vi er glade for å kunne tilby Capoeira som et av våre første tilbud! Denne fantastiske disiplinen kombinerer kampsport, dans og akrobatikk og vi er så heldige å ha en av Norges beste trenere, Mestre Kleyton fra Cordao De Ouro, på laget. Barna på Tøyen kjenner etterhvert godt til denne disiplinen og vi begynner å se talentene utvikle seg! Treningene foregår på Tøyen Skole. Det er plass til ca. 15 deltakere i hver gruppe.

  Ukeplanen for Capoeira er som følger: 

  • Aldersgruppe 3-5 år, mandag kl. 17-18
  • Aldersgruppe 6-9 år, torsdag kl. 17-18
  • Aldersgruppe 10-14, mandag kl. 18-19
  • Aldersgruppe 15+ (voksne), mandag kl. 19-20

  Meld dere på her

  La oss bli Oslos mest aktive bydel! 

 • 29 Sep 2015 11:35 AM | Anonymous  Tøyen Sportsklubb er nå registrert som mottaker av Grasrotandeler fra Norsk Tipping. Grasrotandelen gir Norsk Tippings spillere en unik mulighet til å være med å fordele noe av Norsk Tippings overskudd.  Per i dag har over 940 000 av Norsk Tippings spillere registrert seg som grasrotgivere – og det er over 29 000 registrerte grasrotmottakere. Har du lyst til å være med å heie på Tøyen?

  Støtt oss og jobben vi gjør enklest ved å sende en SMS med "Grasrotandelen 915703534" - til 2020 eller benytt Norsk Tippings mobillapp. 

  Du kan også bli grasrotgiver hos kommisjonæren eller å tilknytte deg oss på Norsk Tipping sine nettsider.

  Tusen takk til alle som bidrar! 
  Heia Tøyen!

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software