Nyheter

 • 07 Jun 2018 4:39 PM | Anonymous

  For kun kr. 100,- har Tøyen Sportsklubb (TSK) gleden av å tilby en unik sommeropplevelse for barn i bydel Gamle Oslo i samarbeid med Sjøkorpset i Oslo og Buf. Dir.

  Sommerleiren («SailCamp») foregår i tidsrommet 28.7 – 3.8 2018 på leirstedet Strandheim i Hurum kommune (litt under 1 times kjøring fra Oslo). 

  Sjøkorpset i Oslo som er hovedarrangør har lang erfaring med å arrangere denne type leire og lengre turer for barn- og ungdom. Les mer om Sjøkorpset på www.sjokorpset.no.

  På SailCamp bor vi i hytter på land, men har stort fokus på seiling og sjøliv og barna får prøve ulike båttyper. Alt fra små joller og opp til den 52 fot store seilbåten UMOE (bildet under). I tillegg får barna også oppleve mange morsomme aktiviteter på land i form av filmproduksjon, rebusløp, konkurranser, ballspill, disco osv.

  Ved siden av alle aktivitetene er alle deltakerne også med på å drive leiren i fellesskap, det vil si at alle bidrar med kjøkkentjeneste, vasking og rydding av rom, lage underholdning for de andre osv.

  Hvordan søke om plass: 

  De som søker plass må i tillegg til å være mellom 10 og 16 år bo i bydel Gamle Oslo og være trygg i vannet. 

  Plassene fordeles etter først til mølla prinsippet ved at dere sender en e-post til toyensportsklubb@gmail.com der dere oppgir deltakerens navn, fødselsdato og adresse.

  Betaling: 

  Er barnet allerede medlem i TSK faktureres dere kr. 100,- for aktiviteten "SailCamp" (faktura sendes på e- post). Er deltakeren ikke medlem i TSK må han/ hun meldes inn elektronisk. Medlemskontingenten til TSK på 100,- er da også deltakeravgiften for leiren siden medlemskontingenten vår ALLTID inkluderer 1 aktivitet (sommerleir i dette tilfellet:-).

  Vi gjør oppmerksom på at alle deltakere også automatisk meldes inn i Sjøkorset i Oslo ved å delta, men at det ikke vil bli fakturert noe medlemsavgift for dette medlemskapet!

  PS! De 100 kronene dere betaler dekker kost, losji og aktiviteter på leiren. Foreldre må selv transportere deltakerne tur / retur leirstedet (adresse/ rutebuss info vil bli oppgitt til deltakerne).

  Med vennlig hilsen, Tøyen Sportsklubb


 • 20 Feb 2018 10:58 AM | Anonymous


  Styret innkaller herved til årsmøte for Tøyen Sportsklubb tirsdag 20. mars 2018 fra kl. 18.00 - 20.00. Årsmøtet avholdes i "Parken" på Aktivitetshuset K1, Kolstadgt. 1 0652 Oslo.

  Årsmøtet er klubbens høyeste organ og skal avholdes hvert år innen utgangen av mars måned. Innkallingen publiseres på våre nett- og Facebooksider senest 1. mnd før årsmøtet avholdes. 

  Årsmøtet legger grunnlaget for styrets arbeid. Alle som ønsker å være med å bestemme hva klubben skal gjøre og hvordan den skal drives, bør delta på årsmøtet. For å ha stemmerett på årsmøtet må man være medlem i klubben og ha betalt årsavgiften, samt være fylt 15 år.

  Protokollen fra møtet publiseres på våre hjemmesider i etterkant av møtet, så raskt som mulig etter at signerte dokumenter foreligger.

  Forslag til saker du ønsker skal behandles på årsmøtet 2018 MÅ være styret i hende innen tirsdag 6. mars 2018 via e- post til toyensportsklubb@gmail.com.

  Saksdokumenter og valgkomiteens innstilling vil bli publisert på klubbens nett og facebookside senest tirsdag 13.3.2018 (14. dager før møtet) i henhold til idrettslagets lovverk.

  Valgkomiteens leder er Lars Gunnar Furelid Tellnes: lars@tellnes.com.

  Vedlegg:

  - Innkalling med midlertidig saksliste

  - Endelig saksliste

  - Forretningsorden

  - Styrets årsberetning

  - Årsregnskap 2017

  - Revisors beretning

  - Budsjett 2018

  - Valgkomiteens innstilling

  - Styrets innstilling til valgkomite

  - Idrettsslagets lover

  - Organisasjonsplan 2018 - 2022


  Mvh

  Tøyen Sportsklubb v/ Styret


 • 15 Feb 2018 10:39 AM | Anonymous


  I samarbeid med X Games Norway, Scando og Frigo skal vi i Tøyen Sportsklubb grave hopp og bykse rundt i snøen på Ola Narr på søndag mellom kl. 12.00 og 15.00. Bli med da vel?

  Har du ikke utstyr er Utlånsboden til "Ø på snø" (Aktivitetshuset K1på Tøyen) åpen og låner ut ski/brett, støver og hjelmer til alle som trenger mellom 6 og 100 år, så lenge lageret rekker. 

  Åpningstid utlån: 11-12 for utlån og 15 - 16.30 for levering av lånt utstyr.

  NB! Alle under 18 år og som ikke er registrert i "Ø på Snø"  prosjektet gjennom sin skole må ha med foresatte for å få låne utstyr.

  Scando stiller også med en mengde Snowskates "on sight" man kan prøve!

  Eller bare ta med langrennski eller akebrett om det er å foretrekke- her er alt lov, og eneste forutsetning at du kommer for å ha det gøy i snøen sammen med oss og de som lagde fantastiske dager for oss i 2014.

 • 05 Feb 2018 6:48 PM | Anonymous


  Etter 2 intense uker på Tryvann starter nå del 2 av årets Ø på Snø hvor deltakerne kan komme å låne klær og utstyr,, samt få heiskort til Oslo Vinterpark (Tryvann) og ruterbillett. Dette kan de gjøre hver eneste dag så lenge bakkene er åpne (medio april). For mer informasjon om Ø på Snø- bua sine åpningstider se Frigo sine sider her.

 • 05 Feb 2018 6:14 PM | Anonymous


  Tøyen Sportsklubb samarbeider tett med firmaet "De gode hjelperne AS" om lederkurs, seminarer og workshoper for næringslivet. Denne gangen retter vi fokus mot lederskifter.

  Alle virksomheter vil fra tid til annen oppleve å måtte håndtere egne lederskifter. Et lederskifte uansett nivå er en virksomhetskritisk (lærings) prosess, som vil berøre en rekke aktører. All forskning viser at dette er et underkommunisert og dermed undervurdert tema innen fag som ledelse, HR og rekruttering.

  Onsdag 7. mars inviterer vi næringslivet til workshop i lokalene til Tøyen Startupvillage på Tøyen torg. 

  Workshopen ledes av Frode Dale (bildet) fra "De gode hjelperne" som har flere tiårs erfaring innen faget, og har skrevet flere bøker og artikler om dagsaktuelle ledertema. Se her for mer informasjon og påmelding


 • 08 Aug 2017 12:47 PM | Anonymous

  Klubben vår vokser stadig og vi starter høsten med å lyse ut verdens mest spennende stilling, nemlig jobben som daglig leder i Tøyen Sportsklubb! Med en medlemsmasse på 1250, har vi nå fokus på å bygge organisasjon. Til det trenger vi en dyktig og ikke minst engasjert person som har hjerte for Tøyen og barna som bor her og som liker å jobbe med varierte oppgaver - alt fra politiske prosesser til både talent- og byutvikling.

  Les mer om stillingen her

  Heia Tøyen!

 • 22 Mar 2017 11:26 PM | Anonymous


  Våren er her og vi ønsker at enda flere av dere trener utendørs! Flotte Marie Skjervold har laget et løpetilbud i Tøyenparken for oss rettet mot ungdom og voksne fra bydelen vår. Denne gangen er det for morgenfugler, da! Hun utfordrer dere til å bli med på tirsdager kl. 6:15-7:15 hvor dere vil trene intervall og styrke. Oppstart allerede tirsdag 28.mars!

  Du vil kunne gå rundt og være eplekjekk resten av dagen fordi du gjorde unna treningen allerede før de aller fleste andre har stått opp. 

  Meld dere inn og på, folkens. Det koster en hundrings som vanlig for kursrekke fram til sommeren. Er du allerede medlem - send oss en e-post så registrerer vi deg! Du vil da motta en faktura på e-post. 

  Les mer om dette tilbudet her >>

  NB! Tilbudene våre er dessverre kun åpne for de som bor i Bydel Gamle Oslo.

 • 08 Mar 2017 11:33 AM | Anonymous


  Også Zumba-tilbudet vårt er på flyttefot fra Tøyen skole. De har også fått tilgang til en av de flotte aktivitetssalene i Aktivitetshuset K1, nærmere bestemt "Munch" i 2.etasje. Dette gjør at vi kan vi åpne for enda flere deltakere som får trene med verdens tøffeste Magali på torsdager kl. 17:30-18:30. Vi starter allerede torsdag denne uken, så meld dere inn og på!

  For registrerte deltakere: Oppmøte presis 17:20 i foajeen til Aktivitetshuset K1 i Kolstadgata 1, for Magali er nødt til å låse dere inn og opp til 2.etasje. Dersom dere kommer for sent, vil det bli vanskelig å komme seg inn...

  Les mer om Zumba + core strength her 

  Medlemmer: 
  Om du allerede er medlem av Tøyen Sportsklubb, send en påmelding til toyensportsklubb@gmail.com. Om medlemsskapet ditt er utgått, kommer det 100,- i tillegg til kursrekken. Du vil motta e-postfaktura på dette. 

  Ikke medlemmer:
  Er du ikke medlem i TSK enda, meld dere inn her og velger "Zumba" som aktivitet. (Inkluderer medlemsskap + første aktivitet gratis)

  NB! Dette tilbudet gjelder også KUN for de som bor i Bydel Gamle Oslo! 

 • 07 Mar 2017 2:20 PM | Anonymous

  Zuleyha er oppvokst på Tøyen og kom på intervjuet og sa - dette har jeg så lyst til å være med på og når jeg er ferdig vil jeg ha jobben DIN! Yess! Dette liker vi og hun har vist seg som blid, engasjert, en som tar ansvar og vi gleder oss til å se hva hun kan bidra med framover. Nå har hun for tiden flyttet litt utenbys, men vi regner med å få se henne litt på Tøyen framover uansett. Bra dame! :)


  Skipper Zuleyha! 

   
  Fortell litt om deg selv: 
  Jeg heter Zuleyha er 25 år og er vokst opp på Tøyen. Jeg er interessert i svømming og glad i fotball. Til vanlig jobber jeg med ungdommer, er engasjert og brenner for at ungdommer skal bli hørt. At ungdommer skal få rom og lokaler til å være kreative og skapende mennesker. Jeg ønsker å bidra til at Tøyen kan va flere arbeidsplasser for ungdommer som bor der.    

  Hva tenker du om Tøyens fremtid?
  Tror at Tøyen kommer til å bli et ressursterk lokalmiljø     

  Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
  At flere tar styring og tar initiativ til å ha aktiviteter og styrke lokalmiljøet på Tøyen. At flere tar ansvar for at alle som bor der kan ha like muligheter. At vi tar ansvar for at alt det nye vi får på Tøyen kan stå der lenge uten hærverk.   

  Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?

  Møtt mange herlige personligheter. Fått nye venner og mye positiv erfaring og kurs jeg kan ha med meg videre.      

  På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
  Bidra i administrasjonen eller med organisering av klubben, Jobb med neste kull av Tøyenakademiet     

  Tøyen er best og blir enda bedre med den største og kuleste flerbrukshallen i Oslo :)      Tøff på banan! Disse imponerte bak båten til FRIGO på tur til Husbergøya i sommer. Fikk seg et bad, da. :) 

  ---

  Takk, Mohamud - det har vært en fin opplevelse å bli kjent med deg også! Vi gleder oss til å se hva du vil bidra med videre! Heia heia! 

 • 07 Mar 2017 1:50 PM | Anonymous

  Mohamud har kanskje gått på Kampen skole, men liker å henge litt med oss Tøyenbeboere også. :)  Fortell litt om deg selv: 
  Jeg heter Mohamud Gulled, er en 21 åring gutt og bor på Ensjø. Jeg er en elev og går Kongshavn vgs. I min fritid liker jeg å spille fotball.     

  Hva tenker du om Tøyens fremtid?
  I fremtiden skal Tøyen være et fint sted å bo i.     

  Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
  Tøyenakademiet betyr veldig mye for Tøyen og TSK. På Tøyenakademiet får man muligheten for å delta i samfunnet og møte andre personer.      

  Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?
  Jeg har fått mye ut av Tøyenakademiet - særlig når det gjelder erfaring. Jeg har også blitt kjent med mange hyggelige mennesker og har hatt en fin tid med dem. 

  På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
  Jeg kan tenke meg å bidra som trener/hjelpetrener


  Jeg hadde en fin opplevelse på Tøyenakademiet.    Ut på tur, aldri sur. Her på vei til Amsterdam med Nadya

  ---

  Takk, Mohamud - det har vært en fin opplevelse å bli kjent med deg også! Vi gleder oss til å se hva du vil bidra med videre! Heia heia! 

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software