Nyheter

 • 02 Aug 2018 2:43 PM | Anonymous


  Mandag 6.8 – fredag 10.8 arrangerer TSK Allidrettsskole for barn bosatt i Bydel Gamle Oslo født 2009 - 2011. Allidrettsskolen foregår på Furuset og er i samarbeid med Furuset idrettsforening. 

  Representanter fra TSK/ Tøyenakademiet følger barna tur/ retur Tøyen sammen med BArn og voksne fra Aktivitetsskolen Tøyen som også skal dit. TSK vil også stå for reisekostnadene til T- banen for deltakerne.

  På Allidrettsskolen vil barna bli introdusert for flere forskjellige idretter og vil spille kamper/ turneringer i de forskjellige idrettene de introduseres for.


  PÅMELDING OG PRAKTISK INFO

  Send påmelding og evt spørsmål pr. e- post til toyensportsklubb@gmail.com

  Påmeldingen MÅ inneholde følgende info:

  - Barnets navn

  - Fødselsår

  - Kontakttelefon til foresatte (mobilnummer)

  - Evt allergier, sykdommer vi bør vite om


  Oppmøte hver dag: 8.45 utenfor Aktivitetshuset k1 på Tøyen (Kolstadgt. 1)

  Hjemkomst: 14.30-15.00 samme sted. Barna blir sent hjem herfra alene om foreldrene ikke står å venter når vi kommer.

  Barna trenger: Treningstøy (inkl. sko for både innendørs og utendørs bruk, mat for hele dagen og drikkeflaske.)

  Detaljert info blir tilsendt de påmeldte pr. e- post innen søndag 5.8.


  MVH

  Tøyen Sportsklubb
 • 31 Jul 2018 8:40 AM | Anonymous


  Mandag 6.8 og tirsdag 7.8 arrangerer Mustafa Rukana fra TSK og Tøyenakademiet åpen (og gratis) workshop over to dager for ungdom mellom 15 og 18 år. Workshopen arrangeres i samarbeid med LIN (likestilling, inkludering og nettverk)  i Aktivitetshuset K1 parken (1. etg). Pizza og brus til ALLE deltakere!

  Mustafa er også kjent fra "Svart Humor" på NRK, og som en viktig barne- og ungdomsarbeider i Bydel gamle Oslo  gjennom Tøyen Sportsklubb, Tøyenakademiet, samt Tøyen og Vålerenga skole).

  Les mer om Mustafa sitt arbeid i Dagsavisen.


  Mer info om workshopen får du ved å lese denneflyeren! • 26 Jun 2018 12:36 PM | Anonymous

  Selv om det er skolefri og instruktørene våre har ferie har vi ikke helt sluttet å aktivisere den Tøyenske befolkning i sommerukene. Sammen med våre samarbeidspartnere i KIGO, DNT og Sjøkorpset har vi program for små og store hver eneste uke fra 1. juli - 15. august. 

  GRATIS Familieturer hele sommeren fra 1. juli – 15. august

  I sommerferien arrangerer vi i samarbeid med den Norske turistforening (DNT) gratis barnefamilieturer hver onsdag og søndag. På turene vil vi vise fram noe av det beste Oslo har å by på om sommeren. Turene starter kl. 11.00 og avsluttes kl. 16.00. Alle med utgangspunkt fra Kolstadgata 1. (utenfor porten til Tøyen skole).

  Den Norske Turistforening (DNT) stiller med to turledere som guider dere hele veien fra Kolstadgata 1 (K1) på Tøyen og tilbake. Vi reiser kollektivt til alle reisemålene og de som ikke har månedskort, får utdelt ruterbillett. Det er plass til 50 stykker på turene. "Førstemann til mølla" gjelder. Alle barnefamilieturene våre er barnevognvennlige.

  Barn må hele tiden være under oppsyn av foreldre. Bading skjer på eget ansvar. Ta med egen mat og drikke til turene, og ta på klær etter vær.

  Mer om turene HER!


  Sommerleir 28.7 – 3.8 (FULLT)

  I tidsrommet 28.7 – 3.8 arrangerer vi sommerleir på Nærsnes i samarbeid med Sjøkorpset i Oslo for barn mellom 10 og 16 år. Over 6 døgn på idylliske Strandheim leirsted får deltakerne lært seg alt om sjølivets gleder gjennom seiling, padling, vannski, bading, fisking m.m. Turen er kun for medlemmer av Tøyen Sportsklubb og koster kr. 100,-. For mer info se her! (NB! FULLT)


  GRATIS Kulturskole i  K1 for barn født i 2006 og 2007 i uke 33

  Siste uken før skolestart 2018 inviterer KIGO og Tøyen Sportsklubb barn født i 2006/2007 til en uke med kultur og vennskap i fokus. På KIGOs sommeruke vil det bli sang, teater og dans. Mot slutten av uka vil vi invitere familie og venner på avslutning med utstilling og forestilling. Det hele vil foregår på Aktivitetshuset K1 på Tøyen. Vi vil dra på turer til blant annet Popsenteret i løpet av uken. Deltakerne kan velge mellom Dans, Drama eller musikk/sang.

  Oppmøte 0900 på Aktivitetshuset Tøyen i Kolstadgata 1 mandag-fredag. Dagen avsluttes klokka 1515. Alle deltagere får frokost og lunsj hver dag.

  Klikk her for påmelding til kulturskolen!


 • 07 Jun 2018 4:39 PM | Anonymous

  For kun kr. 100,- har Tøyen Sportsklubb (TSK) gleden av å tilby en unik sommeropplevelse for barn i bydel Gamle Oslo i samarbeid med Sjøkorpset i Oslo og Buf. Dir.

  Sommerleiren («SailCamp») foregår i tidsrommet 28.7 – 3.8 2018 på leirstedet Strandheim i Hurum kommune (litt under 1 times kjøring fra Oslo). 

  Sjøkorpset i Oslo som er hovedarrangør har lang erfaring med å arrangere denne type leire og lengre turer for barn- og ungdom. Les mer om Sjøkorpset på www.sjokorpset.no.

  På SailCamp bor vi i hytter på land, men har stort fokus på seiling og sjøliv og barna får prøve ulike båttyper. Alt fra små joller og opp til den 52 fot store seilbåten UMOE (bildet under). I tillegg får barna også oppleve mange morsomme aktiviteter på land i form av filmproduksjon, rebusløp, konkurranser, ballspill, disco osv.

  Ved siden av alle aktivitetene er alle deltakerne også med på å drive leiren i fellesskap, det vil si at alle bidrar med kjøkkentjeneste, vasking og rydding av rom, lage underholdning for de andre osv.

  Hvordan søke om plass: 

  De som søker plass må i tillegg til å være mellom 10 og 16 år bo i bydel Gamle Oslo og være trygg i vannet. 

  Plassene fordeles etter først til mølla prinsippet ved at dere sender en e-post til toyensportsklubb@gmail.com der dere oppgir deltakerens navn, fødselsdato og adresse.

  Betaling: 

  Er barnet allerede medlem i TSK faktureres dere kr. 100,- for aktiviteten "SailCamp" (faktura sendes på e- post). Er deltakeren ikke medlem i TSK må han/ hun meldes inn elektronisk. Medlemskontingenten til TSK på 100,- er da også deltakeravgiften for leiren siden medlemskontingenten vår ALLTID inkluderer 1 aktivitet (sommerleir i dette tilfellet:-).

  Vi gjør oppmerksom på at alle deltakere også automatisk meldes inn i Sjøkorset i Oslo ved å delta, men at det ikke vil bli fakturert noe medlemsavgift for dette medlemskapet!

  PS! De 100 kronene dere betaler dekker kost, losji og aktiviteter på leiren. Foreldre må selv transportere deltakerne tur / retur leirstedet (adresse/ rutebuss info vil bli oppgitt til deltakerne).

  Med vennlig hilsen, Tøyen Sportsklubb


 • 20 Feb 2018 10:58 AM | Anonymous


  Styret innkaller herved til årsmøte for Tøyen Sportsklubb tirsdag 20. mars 2018 fra kl. 18.00 - 20.00. Årsmøtet avholdes i "Parken" på Aktivitetshuset K1, Kolstadgt. 1 0652 Oslo.

  Årsmøtet er klubbens høyeste organ og skal avholdes hvert år innen utgangen av mars måned. Innkallingen publiseres på våre nett- og Facebooksider senest 1. mnd før årsmøtet avholdes. 

  Årsmøtet legger grunnlaget for styrets arbeid. Alle som ønsker å være med å bestemme hva klubben skal gjøre og hvordan den skal drives, bør delta på årsmøtet. For å ha stemmerett på årsmøtet må man være medlem i klubben og ha betalt årsavgiften, samt være fylt 15 år.

  Protokollen fra møtet publiseres på våre hjemmesider i etterkant av møtet, så raskt som mulig etter at signerte dokumenter foreligger.

  Forslag til saker du ønsker skal behandles på årsmøtet 2018 MÅ være styret i hende innen tirsdag 6. mars 2018 via e- post til toyensportsklubb@gmail.com.

  Saksdokumenter og valgkomiteens innstilling vil bli publisert på klubbens nett og facebookside senest tirsdag 13.3.2018 (14. dager før møtet) i henhold til idrettslagets lovverk.

  Valgkomiteens leder er Lars Gunnar Furelid Tellnes: lars@tellnes.com.

  Vedlegg:

  - Innkalling med midlertidig saksliste

  - Endelig saksliste

  - Forretningsorden

  - Styrets årsberetning

  - Årsregnskap 2017

  - Revisors beretning

  - Budsjett 2018

  - Valgkomiteens innstilling

  - Styrets innstilling til valgkomite

  - Idrettsslagets lover

  - Organisasjonsplan 2018 - 2022


  Mvh

  Tøyen Sportsklubb v/ Styret


 • 15 Feb 2018 10:39 AM | Anonymous


  I samarbeid med X Games Norway, Scando og Frigo skal vi i Tøyen Sportsklubb grave hopp og bykse rundt i snøen på Ola Narr på søndag mellom kl. 12.00 og 15.00. Bli med da vel?

  Har du ikke utstyr er Utlånsboden til "Ø på snø" (Aktivitetshuset K1på Tøyen) åpen og låner ut ski/brett, støver og hjelmer til alle som trenger mellom 6 og 100 år, så lenge lageret rekker. 

  Åpningstid utlån: 11-12 for utlån og 15 - 16.30 for levering av lånt utstyr.

  NB! Alle under 18 år og som ikke er registrert i "Ø på Snø"  prosjektet gjennom sin skole må ha med foresatte for å få låne utstyr.

  Scando stiller også med en mengde Snowskates "on sight" man kan prøve!

  Eller bare ta med langrennski eller akebrett om det er å foretrekke- her er alt lov, og eneste forutsetning at du kommer for å ha det gøy i snøen sammen med oss og de som lagde fantastiske dager for oss i 2014.

 • 05 Feb 2018 6:48 PM | Anonymous


  Etter 2 intense uker på Tryvann starter nå del 2 av årets Ø på Snø hvor deltakerne kan komme å låne klær og utstyr,, samt få heiskort til Oslo Vinterpark (Tryvann) og ruterbillett. Dette kan de gjøre hver eneste dag så lenge bakkene er åpne (medio april). For mer informasjon om Ø på Snø- bua sine åpningstider se Frigo sine sider her.

 • 05 Feb 2018 6:14 PM | Anonymous


  Tøyen Sportsklubb samarbeider tett med firmaet "De gode hjelperne AS" om lederkurs, seminarer og workshoper for næringslivet. Denne gangen retter vi fokus mot lederskifter.

  Alle virksomheter vil fra tid til annen oppleve å måtte håndtere egne lederskifter. Et lederskifte uansett nivå er en virksomhetskritisk (lærings) prosess, som vil berøre en rekke aktører. All forskning viser at dette er et underkommunisert og dermed undervurdert tema innen fag som ledelse, HR og rekruttering.

  Onsdag 7. mars inviterer vi næringslivet til workshop i lokalene til Tøyen Startupvillage på Tøyen torg. 

  Workshopen ledes av Frode Dale (bildet) fra "De gode hjelperne" som har flere tiårs erfaring innen faget, og har skrevet flere bøker og artikler om dagsaktuelle ledertema. Se her for mer informasjon og påmelding


 • 08 Aug 2017 12:47 PM | Anonymous

  Klubben vår vokser stadig og vi starter høsten med å lyse ut verdens mest spennende stilling, nemlig jobben som daglig leder i Tøyen Sportsklubb! Med en medlemsmasse på 1250, har vi nå fokus på å bygge organisasjon. Til det trenger vi en dyktig og ikke minst engasjert person som har hjerte for Tøyen og barna som bor her og som liker å jobbe med varierte oppgaver - alt fra politiske prosesser til både talent- og byutvikling.

  Les mer om stillingen her

  Heia Tøyen!

 • 22 Mar 2017 11:26 PM | Anonymous


  Våren er her og vi ønsker at enda flere av dere trener utendørs! Flotte Marie Skjervold har laget et løpetilbud i Tøyenparken for oss rettet mot ungdom og voksne fra bydelen vår. Denne gangen er det for morgenfugler, da! Hun utfordrer dere til å bli med på tirsdager kl. 6:15-7:15 hvor dere vil trene intervall og styrke. Oppstart allerede tirsdag 28.mars!

  Du vil kunne gå rundt og være eplekjekk resten av dagen fordi du gjorde unna treningen allerede før de aller fleste andre har stått opp. 

  Meld dere inn og på, folkens. Det koster en hundrings som vanlig for kursrekke fram til sommeren. Er du allerede medlem - send oss en e-post så registrerer vi deg! Du vil da motta en faktura på e-post. 

  Les mer om dette tilbudet her >>

  NB! Tilbudene våre er dessverre kun åpne for de som bor i Bydel Gamle Oslo.

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot. Try our all-in-one platform for easy membership management