Nyheter

 • 03 Mar 2017 10:09 AM | Anonymous

  Denne unge mannen med det tøffeste håret har kanskje ikke vokst opp på Tøyen, men har i løpet av det siste året absolutt vokst seg inn i hjertene til oss som bor her. Med sitt brede smil, pågangsmot og ja-holdning når han blir bedt om å bidra, så kommer han her til å komme langt! 


  Abdinor - blid som vanlig! (Og hjelmsveis etter en dag på ski for Ø på SNØ-prosjektet - sorry...)

  Fortell litt om deg selv: 

  Jeg heter Abdinor Mahamad og er en gammel sjel i en ung kropp. Studerer informatikk ved UiO. Internship hos V REZ. Jobber på BAMA i helgene.Spiller fotball på fritiden ⚽. Drømmer om en verden der alle har like muligheter!

  Hva tenker du om Tøyens fremtid?

  Tøyen er "the next big thing". Det gjenstår bare å dytte det i riktig retning.     

  Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
  Det vil hjelpe unge med muligheter og ikke minst skape ungdom som ikke bare er engasjerte i samfunnet, men også er med på å forme det!       

  Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?
  Jeg har fått et stort nettverk og venner for livet, men også bedre selvinnsikt og forståelse for menneskene rundt meg i samfunnet!    


  På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
  Jeg kunne tenke meg å bidra som trener/hjelpetrener, bidra i administrasjonen eller med organisering av klubben, jobbe med neste kull av Tøyenakademiet i tillegg til media/presse/kommunikasjon.  


  - I tillegg har jeg lyst til å si at du trenger ikke å vente til nyttår for å endre verken vaner eller starte på noe nytt! Start idag!    Abdinor her som hjelper og instruktør under både årets og fjorårets Ø på SNØ-prosjekt. Her får han møte Venstre's Guri Melby og FRIGOs Ellen Vik Ossiannilsson, i tillegg til Sindre og Karianne fra TSK. 

  ---

  Vi kunne ikke vært mer enig, Abdi, og derfor passer du så godt inn sammen med resten av oss aktivister på Tøyen! Tusen takk sålangt! Vi gleder oss til fortsettelsen! 


 • 02 Mar 2017 12:13 AM | Anonymous

  Nok en ung og engasjert dame i vår presentasjon av første kull i Tøyen Sportsklubb sitt ledertreningsprogram, Tøyenakademiet. Sara er en som gjør mye ut av seg og ikke minst tar ansvar - gjennom alt hun gjør. Hun har på tross av sin unge alder allerede sittet i både elevråd, Ungdomsrådet i Bydelen og i fjor også i Tøyenrådet.   


  Fortell litt om deg selv: 
  Jeg heter Sara Berger Marjanovic og er 16 år. Jeg er født og vokst opp på Tøyen. Jeg lever for taekwondo, matte og Scrubs. Underviser i matte på Jordal skole på ettermiddager og digger å lære bort det jeg liker. Går nest siste år på VGS og nyter studenttilværelsen.          


  Hva tenker du om Tøyens fremtid?
  Jeg ser for meg at Tøyen kommer til å utvikle seg til en enda mer inkluderende, grønn og fargerik del av byen for alle dens beboere. Spesielt ser jeg frem til åpningen av K1 - klubben og gleder meg til å se den bli tatt i bruk. Håper Tøyen kan fortsette å være hjem for de som alltid har bodd her, samtidig som vi ønsker våre nye naboer hjertelig velkommen     


  Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
  TAK vil gi Tøyens ungdommer muligheten til å bidra til fellesskapet, lære mer om seg selv og kjenne på det å være et forbilde. Det å vite at man betyr noe og at man har sin plass er en god følelse. Man får mulighet til å bruke det man mestrer til noe positivt for andre. Det tror jeg vil bety mye for fremtidige TAK-elever. Ikke minst vil man tilbringe et år med en gjeng man blir veldig glad i. Nå kan Tøyens ungdommer selv være med å tilby aktiviteter for barn og unge som de selv kanskje etterspurte da de var Tøyenkids.     

  Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?

  I tillegg til de lærerike kursene har jeg fått er bedre bilde av mulighetene for meg som ung i bydelen. Jeg har fått både motivasjon og verktøyer til å bidra både i aktivitene TSK tilbyr, men også ideer til nye ting jeg kunne tenke meg å starte opp med for unge på Tøyen. Jeg har møtt mange av ildsjelene som driver det frivillige i bydelen og det har vært inspirerende. Ikke minst har jeg kjent på det å være stolt over stedet jeg har vokst opp og håper ungene på Tøyen vil føle det samme når de blir eldre.     


  På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?

  Jeg kunne tenke meg å bidra som trener/hjelpetrener i tillegg til å jobbe med neste kull av Tøyenakademiet.    ---

  Tusen takk, Sara! Vi har nesten ingen forventninger til deg i det hele tatt... :) The sky is the limit! 

 • 01 Mar 2017 10:30 AM | Anonymous

   

  Nestekvinne ut  i vår presentasjon av første kulls i Tøyen Sportsklubb sitt ledertreningsprogram, Tøyenakademiet, er Anisa - den yngste av de tre Bashir-søskenene på TAK1.  

  Fortell litt om deg selv: 
  Jeg heter Anisa Bashir Hussein og er 18 år. Jeg går på mitt andre år på videregående skole. På fritiden min jobber jeg mye med skole arbeid, og når jeg ikke gjør det så er jeg ute og jobber frivillig. Jeg liker også å lese og stå på skøyter.     

  Hva tenker du om Tøyens fremtid?
  Jeg ser for meg at Tøyen kommer til å bli et veldig hyggelig nabolag å bo i. Tøyen har en veldig god framtid foran seg. Det vil bli et bra sted både for familier og enkelte som kommer på jobb her på Tøyen.    

  Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
  Tøyenakademiet har en veldig stor betydning for Tøyen. Dette er på grunn av alle de flotte ungdommene som stiller opp frivillig, og som igjen vil være forbilder for både barn, ungdommer og kanskje noen voksene her på Tøyen. Det er utrolig hvor mye de bidrar til som får frem alt det bra som skjer på Tøyen.   

  Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?
  Jeg har fått veldig mye ut av Tøyenakademiet, og det har vert en av de beste mulighetene jeg har fått. Jeg har lært utrolig mye nytt, både teoretisk og praktisk. Jeg har møtt mange nye mennesker som igjen hjalp meg til å få bygget opp nettverket mitt. Ved å delta på TAK så har jeg blitt mer engasjert i å jobbe frivillig både med barn og voksne enn før.   

  På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
  Jeg ønsker å bidra som trener/hjelpetrener samt i administrasjonen eller med organisering av klubben      

  Som vi alle vet så har ikke Tøyen et av verdens beste rykte, men likevel så er det er utrolig mye som skjer på Tøyen som folk ikke vet om.  Og vi i tøyenakademiet har som et mål å få fram det gode som skjer rundt her på Tøyen. Vi har også som et mål å være gode forbilder for barn og unge, og gi dem de mulighetene som de engang ikke pleide å ha. Og sammen skal vi gjøre det dårlige rykte til et mye bedere.     Her henger Anisa med viseordføreren! Bra damer begge to! 

  ---

  Tusen takk, Anisa! Du bidrar allerede som trener og vi ser at du har et godt grep om barna og at de trives i ditt selskap. Vi er så stolte over å ha deg med! 

 • 28 Feb 2017 1:01 PM | Anonymous


  Tøyenakademiet er Tøyen Sportsklubb sitt eget ledertreningsprogram for ungdom, hvor vi jobber med å identifisere og gi ungdom fra området kurs og kompetanse de kan benytte både inn i klubben, i nabolaget og i livet forøvrig. De 14 første har gått på Tøyenakademiet i ett år og uteksamineres tirsdag i neste uke under åpningsuken for Aktivitetshuset K1. Vi kommer tilbake med program for dette.

  I forkant av dette ønsker vi å vise fram våre flotte og engasjerte unge rollemodeller! Først ut er Mustafa. Han er jo etterhvert også blitt litt av en kjendis på Tøyen gjennom sin deltakelse i Svart Humor på NRK. Tulletelefonene hans er jo legendariske allerede. Han har også allerede bidratt med å ta initiativer til møter med både politikere og andre for å bedre bo- og oppvekstvilkår på Tøyen. Her kan dere andre bli litt bedre kjent med ham: 

  ----


  Fortell litt om deg selv: 
  Mitt navn er Mustafa Hayd er 22 år og jeg jobber på Tøyen skole. Jeg har valgt å jobbe der fordi jeg veit jeg kan gjøre en forskjell på dagen dems. Jeg er en som er glad i å omgås med venner og familie. Mine barn er det beste som har hendt meg.     

  Hva tenker du om Tøyens fremtid?
  Jeg tenker at Tøyen er det neste Paris - the people of love. 

  Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
  Ingen TSK, ingen forandring.      

  Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?
  Tøyenakademiet har gjort at jeg har ikke bare blitt kjent med mange andre, men lært taktikkene på hvordan man kan snakke med ungdom der ute som ikke har hva de ønsker seg. Rett og slett å nå sine mål i livet. Jeg personlig mener at hvis ikke TAK hadde startet så hadde mange barn og unge flyttet ut fra Tøyen. "Det er ikke bare Tøyen vi skal løfte, men folkene i Tøyen også"      

  På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
  Som trener/hjelpetrener, Bidra i administrasjonen eller med organisering av klubben, Jobb med neste kull av Tøyenakademiet, Media/presse/kommunikasjon    

  Til slutt vil jeg takke TAK for at jeg kunne være med på denne fantastiske reisen. Jeg håper dere fortsetter. Med eller uten meg. Innen 5 år så ser jeg for meg at barna og ungdommene ikke trenger å stresse med steder de kan være hvis det er for trangt hjemme.       

  ---

  Takk, Mustafa! Vi digger deg og gleder oss til at du setter ditt eget preg på TSK og Tøyenakademiet framover!                                                                 

 • 17 Jan 2017 7:59 AM | Anonymous


  Suksessen «Ø på Snø» gikk av stabelen for første gang i 2016 etter initiativ fra den gang X Games Oslo som takk for lånet av Tøyenparken. I år fortsetter de engasjementet sitt for ungene i Gamle Oslo, til tross for at alle vintersportskonkurransene er flyttet til Lillehammer. 

  «Ø på Snø» er et gratis vintersportstilbud til elevene ved Jordal Ungdomsskole og alle 7. klasseelever i bydel Gamle Oslo (ca. 800 elever), og inkluderer grunnleggende ski/snowboard opplæring i Oslo Vinterpark (Tryvann), lån av klær og utstyr, samt heiskort og billett til t-banen for deltakerne - ut sesongen 2017. 

  Den 11. mars får deltakerne også tilbud om tur til Hafjell med mer skikjøring og inngang til BigAir finalene under X Games Norway. 

  «Dette samarbeidsprosjektet er vi i Tøyen Sportsklubb utrolig glade og stolte over å kunne videreføre, og det er også morsomt at X Games inviterer oss med videre - selv om de har måttet flytte arrangementet sitt til Lillehammer", sier prosjektleder og styreformann i sportsklubben, Karianne Hjallen. 

  "Det er en utrolig gøy å kunne bidra til å gjøre Oslo Vinterpark tilgjengelig for så mange barn- og unge, spesielt de som kanskje ikke har tradisjon for å drive med vinteridrett, slik som tilfellet er for mange barn i bydelen vår. Gjennom opplæring av de flinke instruktørene fra FRIGO, får de et første møte med den norske vinteren som vi håper inspirerer til å benytte ordningen - resten av sesongen. Vi ønsker å gi dem en mulighet til å ta del i den norske vinteren - halvparten av dem som er med, har nemlig aldri stått før"».

  Mandag til torsdag i uke 3 (16. – 19. januar) 2017 arrangeres det opplæring for de påmeldte skolene og fra uke 4 etableres det en utlånsordning hvor deltakerne gratis kan hente heiskort og trikkebilletter, samt låne klær og utstyr for å dra i bakken på egenhånd ut sesongen. 

  Prosjektet er ledet av Tøyen Sportsklubb i samarbeid med FRIGOX Games NorwayTøyenakademietOmrådeløft TøyenSparebankstiftelsen DNB, Bergesenstiftelsen og Oslo Vinterpark - Tryvann.  

  Om dere trenger mer informasjon, eller har spørsmål ber vi dere besvare denne e- posten, eller kontakte prosjektleder Karianne Hjallen via:

  E-post: Toyensportsklubb@gmail.com
  Telefon: 992 24 939

 • 04 Jan 2017 7:00 PM | Anonymous


  Og derrr var vi godt inn i 2017 allerede, gitt. Fjorårets nyttårsforsetter var: formalisering av TSK, introdusere nye aktiviteter, oppstart av Tøyenakademiet, få på plass en flerbrukshall (!) i tillegg til å finne en modell for en bærekraftig finansiering... Fire av fem - det er ikke verst? Finansiering må på plass snarest og vil ha full fokus i den nærmeste tiden framover - vi er blitt så store at vi blant annet har et prekært behov for en daglig leder som kan drifte denne kanskje Norges viktigste klubb! Vi fortsetter aktivitetene våre, Ø på SNØ og samarbeidet med X Games Norway og FRIGO, og vi vil også jobbe for å starte nye ting vi ser er ønskelige og nødvendige med fokus både på barn, unge, voksne og eldre...

  Ti ting vi er glade i 2016 for:

  • Våre 1100 medlemmer! Vi digger dere. ❤️
  • Bilal, Kleyton og Isabella, Kemal, Julio, Burim, Torstein, Ole, Jens, Erik, Stephanie, Magali, Awais, Umar, Friedrike, Tina, Liv-Ellen, Abir, Tøyen Skole og alle dere andre som har bidratt til at vi har kunnet gjennomføre aktivitetene våre
  • X Games Oslo med Henning og Hilde og Ø på SNØ-prosjektet!
  • Fantastiske FRIGO, med spesiell takk til Rune, Bengt og Ellen
  • DNT Oslo, deres flotte turguider og ikke minst Reidun!
  • Tøyenakademikerne våre!
  • Sparebankstiftelsen DNB, Bergesenstiftelsen, Bydel Gamle Oslo og Områdeløft Tøyen som alle har bidratt til at dette finansielt har vært mulig
  • Samarbeidspartnerne og leverandørene våre, som BomBom/Lokk og Gamle Oslo Husflidlag
  • Roy og Shell 7-eleven Tøyen
  • Jens, SV med Marianne i spissen, Rina, Frode, Harald Nissen, Inga Marte, og alle andre politikere og partier som klarte å få til rom i budsjettet 2017 for en hall på Tøyen! ÆREMULI!?? Endelig!!!!


  Men vi gir oss ikke med det - hva mer skal vi sette oss fore i år?


  Medlemsavgift: 100 kroner + 1 en hyggelig gest
  Det koster kun 100 kroner å melde seg inn i TSK. Dette inkluderer medlemskap for ett år og første aktivitet eller kursrekke, men er ikke i nærheten av å dekke det det faktisk koster å drifte klubben og aktivitetene våre. Vi jobber rævva av oss for å finansiere dette slik at ALLE fortsatt kan være med på fritidsaktiviteter i TSK, uavhengig av familienes økonomi. Vi tror dette skaper en bedre bydel med sunnere, gladere innbyggere som kjenner hverandre og gjennom det igjen - et enda hyggeligere nabolag!

  Vi vil derimot KREVE noe av dere for at du og/eller ditt barn skal få være med i klubben videre… Dere skal i løpet av 2017 gjøre én fin ting for oss, naboen din, nabolaget ditt, bydelen eller byen vår - og fortelle oss om det. Så medlemskapet koster deg fra nå av 100 kroner og en hyggelig gest!


  Allerede bidratt: Faktura fra vår fantastiske Zumbainstruktør Magali for høsten 2016. Hun sier: "Tøyen får gratis Zumba-timer fra meg! Takk for jobben dere gjør for å løfte nabolaget og OsLove". ❤️


  Så hva har DU lyst til å gjøre? Du har sikkert mange idéer allerede, men dersom du ikke umiddelbart tenker på noe, så har vi noen forslag:

  • tilby å gå og handle, måke snø eller klippe gresset for en eldre nabo eller noen som trenger det
  • tilby nabobarna å arve klær og fritidsutstyr du ikke trenger lenger
  • hjelp noen du vet strever med verden, livet, skolen eller økonomien
  • arrangér byttemarked eller en bakgårdsfest
  • Gjør noe for TSK - bli trener, gi oss grasrotandelen din, donér penger, selg kaffekopper for oss eller kjøp merch av oss. Vi trenger alt det vi kan få tak i… Det er dere som drar nytte av det


  Vi har ikke noen ambisjoner om å komme oss opp fra “olympiabunnen” vår med det første, sånn rent sportslig... Der trives vi godt og vi håper du også trives sammen med oss. Vi gleder oss til 2017, og med ny hall vil vi kunne bidra enda mer til å lage Tøyen og Bydel Gamle Oslo til Oslos mest aktive! På så mange måter som vi kan.

  La oss alle gjør vårt for at dette blir et riktig godt nytt år!


  mvh,
  Styret
  ved Karianne, Sindre, Viktor, Zlatan, Hussein, Tina og Umar

  #tøyensportsklubb #tsk100pluss1

 • 13 Dec 2016 3:48 PM | Anonymous


  Vi OPPRETTER EN EGEN SNOWBOARDGRUPPE - Vi digger folk med initiativ og engasjement! Ingenting gjør oss lykkeligere, så når noen kommer og sier - jeg har lyst til å bidra med å være snowboardinstruktør/trener for en gruppe i TSK, da må vi selvsagt få til det! Instruktør er en sånn en. Sturla Svendsen, en flott bergenser med mange års erfaring som snowboardinstruktør og som også bor i området og som ønsker å gjøre noe for barn og unge i området. Nå har vi litt erfaring med snøaktiviteter gjennom vinterens Ø på SNØ-prosjektet, så dette er gull at vi faktisk også får vår egen snowboardgruppe! De vil kunne dra nytte av at Ø på SNØ videreføres også i år.

  Gruppen er for ungdom i alderen 12-16 år og som bor i Bydel Gamle Oslo. Formål for gruppa er å skape gode snowboardopplevelser og tema for sesongen er "utforskning". 

  Les mer om og meld deg inn i gruppen her. Begrenset med plasser. 

 • 12 Dec 2016 10:59 PM | Anonymous

  Det er så mange bra folk som bidrar i nabolaget vårt! Roy Vanghagen fra vår lokale Shell 7-eleven Tøyen er en av dem. Han har lenge tenkt på hvordan han kunne hjelpe lokalmiljøet sitt og har bestemt seg for å støtte blant annet TSK! Fantastisk! 

  Vi har inngått en avtale med ham om å selge KaffePluss, en kaffeavtale som gir deg en valgfri farge thermokopp og tilgang til gratis kaffe, te og kakao hele 2017! 

  "Denne koppen koster kr 249,- ut til kunde, tenkte i første omgang at jeg kan sponse dere 500 stk sånn at det blir noe kr til kidsa..." sier Roy i sin mail til oss. 

  I tillegg vil han (antakeligvis) installere en egen TSK-pumpe, hvor noen øre vil gå til oss for hver liter dere fyller. Er det ikke helt overlegent? 

  For en fyr! :)

  Ungdommene våre i Tøyenakademiet vil blant annet stå for salget nå før nyttår. Gjennom dette vil de få mulighet til både å tjene noen penger selv og tjene til inntekt for klubben! De vil ta kontakt med nærmiljøet, sikkert overtale foreldre og venner, sette opp salgsboder ulike steder på Tøyen, blant annet på veien opp mot bensinstasjonen/bussholdeplassen, slik at du enkelt kan ta med deg en kaffekopp på veien til bussen! Vi vil forsøke å melde fra hvor de er å finne.

  Det har vært mange som har lurt på hvordan de kan støtte TSK selv - ut over å bli medlemmer. DETTE er en måte - dette vil bidra til at vi endelig får iallefall noen driftsmidler og ikke bare prosjektmidler. 

  Du kan selvsagt også kjøpe fra oss sentralt gjennom å sende en mail på toyensportsklubb@gmail.com 

  Og igjen - tusen takk til deg, Roy!  

 • 07 Nov 2016 3:18 PM | Anonymous


  Vi samarbeider som kjent med Kleyton sin egen klubb, Capoeira CDO, og helgen 25-27. november skal disse arrangere workshop og graderingsfest på Rommen Klubbhus og Scene. Dit kommer Mestre Vitor fra Brasil, i tillegg kommer mange flotte Capoeira-lærere fra Frankrike, Portugal, Tyskland, Sverige, Finland og Norge. De skal holde kurs med alle våre elever og andre deltagere i alle aldre og vi håper at så mange fra Tøyen stiller som mulig. Neste sjanse til gradering er om ett år!

  Om dere ikke har mulighet til å delta alle dagene, ber vi dere om å prioritere søndag, 27.november. Dette er dagen alle elevene gjennomgår gradering og får tildelt sine drakter, belter, diplom og t-skjorte. I tillegg får man oppleve en fargerik forestilling av showgruppen vår.

  Vi trenger bidrag fra foreldre på matlaging til felleslunsj på lørdagen.  Fint om alle kan ta med en liten rett som vi kan dele på. 

  Vi trenger en rask tilbakemelding fra dere på:

  • Skal barnet delta?
  • Str. på uniformen for de som ikke har mottatt den (Kleyton tar med uniformer man kan prøve på trening)
  • Hvilken rett dere tar med til lunsjen på lørdagen  

  Våre erfaringer og tilbakemeldinger fra foreldre og elever i gruppen er at denne eventen er med på å skape en sterk fellesskapsfølelse i gruppen, og styrker medlemmets motivasjon og styrke i Capoeira. Vi oppfordrer derfor at alle til å delta!

  Program:

  25 nov. 2016
  Workshop Kl. 18.00-19.00 barn 5-14 år. Dette vil skje på Tøyen kulturhus. Husk å møte i god tid før treningene starter!

  26. Nov. 2016
  Workshop kl. 11:00 -11:45 barn 2-4 år, kl. 11:00-15:00 barn 5-14 år. Dette vil skje i Rommenhallen. Husk å møte i god tid før treningene starter! 

  27. Nov. 2016
  Show med showgruppen, Batizado (Graderingsfest)  KL: 15:00 til 17:30 på Rommen Scene. Oppmøte for alle som skal få belter 14.30 ved inngangen til Rommen Scene. 

  Vi gleder oss masse til å dele den gode energien med dere helgen 25-27. november! 

  NB! Det er viktig at barnet har betalt TSKs medlemskontigent før gradering. Denne dekker forsikring. Dette sjekker du ved å klikke på "logg inn" oppe til høyre på siden. Ta kontakt på toyensportsklubb@gmail.com om du er usikker.

  Kart:
  Ta linje 5 til Rommen. Det tar ca. 40-45 minutter fra Tøyen T-banestasjon, inkludert gange til Rommen Scene/Rommenhallen.  • 21 Sep 2016 10:04 AM | Anonymous


  Tøyenakademiet er Tøyen Sportsklubb sitt eget ledertreningsprogram for ungdom som ble startet i januar 2016. Allerede etter et halvt års drift ser vi at dette tiltaket kommer til å spille en viktig rolle både for klubben, Tøyen og Bydel Gamle Oslo. Ungdommene oppmuntres deretter til å ta ansvar og initiativ til å gjennomføre ulike aktiviteter for barn og unge i nærmiljøet sitt både i og utenfor klubben. Gjennom samarbeid med ulike instanser i bydelen har vi nå identifisert Tøyenakademiets Kull 2 av engasjerte ungdommer, som er plukket ut til å få delta på 1 års kursing og personlig utvikling.

  Totalt er 25 flotte ungdommer tatt ut til TAK2 og torsdag 22.9.2016 arrangerer vi kick-off for det nye kullet i 7. etasje i Kolstadgata 1 på Tøyen (Frivillighetshuset), kl. 17.30 - 20.30.

  Vi er stolte over at ungdommene allerede på første møte får anledning til å snakke med flere prominente gjester. Dette betyr mye. Blant de som vil ønske dem lykke til er:

  • Frode Kyvåg (Byrådssekretær for idrett, kultur og frivillighet)
  • Marianne Borgen (Ordfører)
  • Sajandan Rutthira (Alnaskolen og årets Ildsjel under idrettsgallaen 2016)

  Ungdommene vil også få møte noen av kursholderne de skal ha gjennom året, Tøyenakademiets økonomiske bidragsytere, ungdomsforskere, representanter fra Bydel gamle Oslo, i tillegg til representanter fra Tøyenakademiets Kull 1 som nå er halvveis i sin utdanning.

  Gjennom seansen vil Tøyenakademiets innhold bli presentert, foredrag holdt, lykkeønskninger gitt, mat servert - ved siden av litt «mingleaktiviteter».

  Vi håper at dere tar turen for å hilse på våre flotte, engasjerte unge ledere fra Tøyen. Ungdommene her har kanskje større behov enn de fleste for at omverdenen ser positivt på dem og alt de har å bidra med! Velkommen!

  For mer informasjon:

  Ønsker dere kontakt for å få vite mer om oss eller arrangementet kan dere kontakte oss på:

  E-post: toyenakademiet@gmail.com

  Telefon:
  93440755 - prosjektleder Sindre Andresen eller
  99224939 -styreleder Karianne Hjallen  TAK1-gjengen på Husbergøya i sommer

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software