Nyheter

 • 07 Nov 2016 3:18 PM | Anonymous


  Vi samarbeider som kjent med Kleyton sin egen klubb, Capoeira CDO, og helgen 25-27. november skal disse arrangere workshop og graderingsfest på Rommen Klubbhus og Scene. Dit kommer Mestre Vitor fra Brasil, i tillegg kommer mange flotte Capoeira-lærere fra Frankrike, Portugal, Tyskland, Sverige, Finland og Norge. De skal holde kurs med alle våre elever og andre deltagere i alle aldre og vi håper at så mange fra Tøyen stiller som mulig. Neste sjanse til gradering er om ett år!

  Om dere ikke har mulighet til å delta alle dagene, ber vi dere om å prioritere søndag, 27.november. Dette er dagen alle elevene gjennomgår gradering og får tildelt sine drakter, belter, diplom og t-skjorte. I tillegg får man oppleve en fargerik forestilling av showgruppen vår.

  Vi trenger bidrag fra foreldre på matlaging til felleslunsj på lørdagen.  Fint om alle kan ta med en liten rett som vi kan dele på. 

  Vi trenger en rask tilbakemelding fra dere på:

  • Skal barnet delta?
  • Str. på uniformen for de som ikke har mottatt den (Kleyton tar med uniformer man kan prøve på trening)
  • Hvilken rett dere tar med til lunsjen på lørdagen  

  Våre erfaringer og tilbakemeldinger fra foreldre og elever i gruppen er at denne eventen er med på å skape en sterk fellesskapsfølelse i gruppen, og styrker medlemmets motivasjon og styrke i Capoeira. Vi oppfordrer derfor at alle til å delta!

  Program:

  25 nov. 2016
  Workshop Kl. 18.00-19.00 barn 5-14 år. Dette vil skje på Tøyen kulturhus. Husk å møte i god tid før treningene starter!

  26. Nov. 2016
  Workshop kl. 11:00 -11:45 barn 2-4 år, kl. 11:00-15:00 barn 5-14 år. Dette vil skje i Rommenhallen. Husk å møte i god tid før treningene starter! 

  27. Nov. 2016
  Show med showgruppen, Batizado (Graderingsfest)  KL: 15:00 til 17:30 på Rommen Scene. Oppmøte for alle som skal få belter 14.30 ved inngangen til Rommen Scene. 

  Vi gleder oss masse til å dele den gode energien med dere helgen 25-27. november! 

  NB! Det er viktig at barnet har betalt TSKs medlemskontigent før gradering. Denne dekker forsikring. Dette sjekker du ved å klikke på "logg inn" oppe til høyre på siden. Ta kontakt på toyensportsklubb@gmail.com om du er usikker.

  Kart:
  Ta linje 5 til Rommen. Det tar ca. 40-45 minutter fra Tøyen T-banestasjon, inkludert gange til Rommen Scene/Rommenhallen.  • 21 Sep 2016 10:04 AM | Anonymous


  Tøyenakademiet er Tøyen Sportsklubb sitt eget ledertreningsprogram for ungdom som ble startet i januar 2016. Allerede etter et halvt års drift ser vi at dette tiltaket kommer til å spille en viktig rolle både for klubben, Tøyen og Bydel Gamle Oslo. Ungdommene oppmuntres deretter til å ta ansvar og initiativ til å gjennomføre ulike aktiviteter for barn og unge i nærmiljøet sitt både i og utenfor klubben. Gjennom samarbeid med ulike instanser i bydelen har vi nå identifisert Tøyenakademiets Kull 2 av engasjerte ungdommer, som er plukket ut til å få delta på 1 års kursing og personlig utvikling.

  Totalt er 25 flotte ungdommer tatt ut til TAK2 og torsdag 22.9.2016 arrangerer vi kick-off for det nye kullet i 7. etasje i Kolstadgata 1 på Tøyen (Frivillighetshuset), kl. 17.30 - 20.30.

  Vi er stolte over at ungdommene allerede på første møte får anledning til å snakke med flere prominente gjester. Dette betyr mye. Blant de som vil ønske dem lykke til er:

  • Frode Kyvåg (Byrådssekretær for idrett, kultur og frivillighet)
  • Marianne Borgen (Ordfører)
  • Sajandan Rutthira (Alnaskolen og årets Ildsjel under idrettsgallaen 2016)

  Ungdommene vil også få møte noen av kursholderne de skal ha gjennom året, Tøyenakademiets økonomiske bidragsytere, ungdomsforskere, representanter fra Bydel gamle Oslo, i tillegg til representanter fra Tøyenakademiets Kull 1 som nå er halvveis i sin utdanning.

  Gjennom seansen vil Tøyenakademiets innhold bli presentert, foredrag holdt, lykkeønskninger gitt, mat servert - ved siden av litt «mingleaktiviteter».

  Vi håper at dere tar turen for å hilse på våre flotte, engasjerte unge ledere fra Tøyen. Ungdommene her har kanskje større behov enn de fleste for at omverdenen ser positivt på dem og alt de har å bidra med! Velkommen!

  For mer informasjon:

  Ønsker dere kontakt for å få vite mer om oss eller arrangementet kan dere kontakte oss på:

  E-post: toyenakademiet@gmail.com

  Telefon:
  93440755 - prosjektleder Sindre Andresen eller
  99224939 -styreleder Karianne Hjallen  TAK1-gjengen på Husbergøya i sommer

 • 12 Sep 2016 9:23 AM | Anonymous


  Har du lyst til å lære å strikke i høst?

  Tøyen Sportsklubb samarbeid med Gamle Oslo Husflidlag som stiller med unge og erfarne instruktører og arrangerer nybegynnerkurs i strikking for ungdom på Biblo Tøyen  i høst. De påmeldte får utdelt utstyr på første kurskveld og kurset er for ungdommer fra Bydel Gamle Oslo i alderen 13-15 år. Kurset har kun 10 plasser, så vær rask med påmelding!  

  
Kursoversikt - 6 kursdager: 

  • Onsdag 14.september,  kl. 17-19
  • Onsdag 21.september,  kl. 17-19
  • Onsdag 28.september,  kl. 17-19
  • Onsdag 5.oktober,  kl. 17-19
  • Onsdag 12.oktober,  kl. 17-19
  • Onsdag 19.oktober,  kl. 17-19

  Kurslokale er på Biblo Tøyen (Hagegata 21 ). Vær presis! Kontaktperson: 

  For å delta, meld deg inn  i Tøyen Sportsklubb og meld deg på aktiviteten "Strikkekurs ungdom - høst 2016". Det koster kun 100,- og kan gjøres her: toyensportsklubb.no/blimedlem

  Dersom du allerede er medlem av TSK, send oss en påmelding til toyensportsklubb@gmail.com

  Kontaktinformasjon for å få vite mer om kurset:
  Turid Berger, mobil: 47855233, e-post: tbafirma@online.no 


 • 06 Sep 2016 7:20 PM | Anonymous


  Fine Elise i strikkeklubben vår postet dette flotte bilde på Instagram for en liten stund siden. Gruppen ønsker enda flere medlemmer. De møtes i barneavdelingen på det flotte nye Deichmanske Bibliotek Tøyen på torsdager fra kl. 19 og utover. Husk at alle må skaffe seg meråpent lånekort for å komme inn etter stengetid. Høsten er jo tiden for å strikke seg klar til vinteren og vi liker spesielt at folk strikker og skravler sammen! 

  Vi kommer også til å invitere div. forfattere til å komme og lese for gruppen innimellom i løpet av høsten. 

  Ikke medlem? Meld deg inn her >>

  Strikkegjengen har også opprettet en egen FB-gruppe hvor dere enklere kan kommunisere med hverandre. Denne finner dere her >>

 • 05 Sep 2016 2:04 PM | Anonymous


  TSK ER INVITERT TIL Å BESØKE GEITMYRA MATKULTURSENTER - På torsdag kan opp til 12 barn i alderen 8-10 år få bli med på et eget Fritidskurs på Geitmyra matkultursenter for barn. Geitmyra jobber for at barn og unge skal oppleve gleden ved å lage og spise mat som gjør dem godt og vi får besøke hagen og være med på å lage mat som vi også skal spise!

  En voksen vil følge gruppen fra TSK, men dersom barnet ditt ikke kan være alene i en slik gruppe, så må en forelder følge. 

  Kurset starter kl. 16.00 og varer i 2,5 timer, inkludert spising.  
  Oppmøte utenfor Tøyen Skole kl. 15:15 - vi må ta Buss 20 til Tåsenveien 2 så snart som mulig etter det.

  Meld dere på ved å sende en e-post til toyensportsklubb@gmail.com. Fint om barnet er medlem i TSK, men ikke nødvendig. 

  Begrensede plasser som sagt 10-12, så førstebarn til mølla!

  Les mer om Geitmyra her og her

 • 25 Aug 2016 3:50 PM | Anonymous


  Vi har et ordtak på norsk som heter "ut på tur, aldri sur!" Etter sommerens vellykkede turer, så viderefører vi nå tilbudet med egne turer for familier på søndager framover, og vi starter allerede nå i helgen med tur til Trollvann på søndag.  

  Vi i TSK ønsker at så mange som mulig skal bli glad i benytte skog og mark som trenings- og rekreasjonsarena og turene er åpne for mammaer og pappaer med barn. Ta med hele familien på tur.

  I samarbeid med DNT-Oslo vil vi vise frem noe av det beste Oslo har å by på. Den Norske Turistforening Oslo stiller med turledere som enten tar dere med på våre egne turer, eller at de guider dere fra Tøyen skole til DNTs egne turer. Avreisested og endelig destinasjon for turene blir alltid skolegården på Tøyen skole. 

  Turlederne vil i tillegg til å guide dere, også gi tips og triks om friluftsliv, hva som kan være kjekt å pakke med seg, hvilken mat som er kjekk å lage når man er ute i naturen. Du vil for eksempel kunne lære om hvordan du lager bål, holde deg varm på tur osv. 

  Det er plass til ca. 30 stykker på turene. Deltagere må være medlemmer i TSK, samt registrere seg i skolegården før avreise og får utdelt Ruterbillett på de turene dette trengs. 

  NB! Barna skal alltid være under oppsyn av sine foreldre. 


  Her er en oversikt over de ulike turene som er foreløpig planlagt. Det kommer et par til for høsten, så følg med:

  • Søndag 28.august - Tur til Trollvann
  • Søndag 4.september - "Kom-deg-ut-dagen", tur til Sognsvann 
  • Søndag 25.september - Sopptur på Rustadsaga
  • Søndag 20.november - Tur rundt Østensjøvannet

  Les mer om de ulike turene her >> 

  God tur! 

  Om TSK og DNT Oslos Familieturer:

  • Dette er et skreddersydd tilbud til medlemmer i TSK og som bor i Bydel Gamle Oslo, så dersom du allerede er medlem er det bare å bli med! Medlemsskap i Tøyen Sportsklubb koster kun 100,- pr. person. Du melder deg og barna inn i TSK her
 • 11 Aug 2016 11:45 AM | Anonymous


  OPPSTART AV TSK AKTIVITETER - Det er forståelig nok mange som lurer på når vi starter opp igjen med aktiviteter etter sommeren. Vi jobber nå med å få en klarhet i hvor mye tid vi får tilgang til gymsal og klasserom på skolen og når vi får starte. Vi tar utgangspunkt i å videreføre de fleste av aktivitetene vi hadde i vår, men dette avhenger av tilgang på trenerressurser også, og alle har ikke anledning til å fortsette nå i høst. Følg med her på Facebook og på nettsidene våre for påmelding. Foreløpig planlegger vi:

  • Basketball  (Tøyen skole for barn født 2006-2009)
  • Capoeira (Musikkrommet og Lekesalen, Tøyen Skole, for alle fra 3-100 år)
  • Cricket (Ute i skolegården, Tøyen Skole, for barn født 2003-2009)
  • Fotball  (Div. steder, for barn født 2008-2010)
  • Allidrett for de minste (Lekesalen, Tøyen Skole for barn 3-5 år)
  • Friluftsgruppa (Naturfagrommet, Tøyen Skole, barn i alderen 8-13 år)
  • Kul-TUR (Gåturer til kunst- og kulturdestinasjoner - Utendørs)
  • Spenst, styrke og hurtighet (Tøyenparken, 15 år og og oppover)
  • Hip-hop (Klasserom for barn i alderen 9-15 år)
  • Strikkeklubb (Biblioteket, for 15 år og oppover)
  • Dynamisk yoga (Klasserom, Tøyen Skole, for voksne)
  • Sjakklubb (Klasserom A1.19 , Tøyen Skole - åpent for alle i alderen 3-100 år)
  • Sykkelgruppe (På landeveien, oppsatart etter påske eller i henhold til vær og førefordhold, for voksne)
  • Svømming (Juni - Kun for 3.klassinger på Tøyen Skole)
  • Legoklubb (oppstart ikke avklart - høsten 2016)

  Vi vil også samarbeide videre med DNT-Oslo om familieturer. Kommer tilbake med egen info om dette. 

 • 04 Jul 2016 4:28 PM | Anonymous

    Bli med oss på flotte turer i Osloområdet i sommer! Vi viser frem noe av det beste Oslo har å by på og gjør det lett for dere å ta med barna ut. Våre turer er barnevognvennlige. Nå har du sjansen til å vise frem skogen og Oslofjorden til barna dine.  stiller med to turledere som guider dere hele veien fra Kolstadgata 1 (K1) på Tøyen og tilbake. Tilbudet er kun for familier som bor på Tøyen eller i Bydel Gamle Oslo.

  Bli med oss på flotte turer i Osloområdet i sommer! Vi viser frem noe av det beste Oslo har å by på og gjør det lett for dere å ta med barna ut. Våre turer er barnevognvennlige. Nå har du sjansen til å vise frem skogen og Oslofjorden til barna dine. Den Norske Turistforening Oslo stiller med to turledere som guider dere hele veien fra Kolstadgata 1 (K1) på Tøyen og tilbake. Tilbudet er kun for familier som bor på Tøyen eller i Bydel Gamle Oslo.

  Hovedturleder Rashmi Rajarao vil fortelle om tips og triks innenfor friluftsliv. Du vil for eksempel kunne lære om hvordan du lager bål, holde deg varm på tur osv. Vi reiser kollektivt med T-bane eller buss til alle reisemålene. Det er plass til 50 stykker på turene. Deltagere må registrere seg og får utdelt Ruterbillett på de turene dette trengs. 

  NB! Hvis dere ønsker å bade så skjer dette på eget ansvar. Barna skal alltid være under oppsyn av sine foreldre. 

  Ta med godt humør og egen mat og drikke. Når vi besøker Frilufthuset byr DNT Oslo og Omegn på gratis mat og drikke inne på Friluftshuset. Vi starter alltid klokken 11 og er tilbake innen kl. 16. Dersom man ønsker å hoppe av underveis, så er det mulig, men da må turleder informeres.

  Turoversikt:

  • Søndag 10. juli Friluftshuset på Sørenga
  • Onsdag 13. juli Hovedøya 
  • Søndag 17. juli Langøyene
  • Onsdag 20. juli Isdammen på Årvoll
  • Søndag 24. juli Frognerparken
  • Onsdag 27. juli Sognsvann
  • Søndag 31. juli Friluftshuset på Sørenga

  Les mer om turene her >>

  TSK og DNT Oslo Familieturer i sommer 

  • NB! Dette er et tilbud til barnefamilier som bor i Bydel Gamle Oslo. 
  • Støtt oss gjerne med medlemsskap i Tøyen Sportsklubb (kun 100,- pr. person) men tilbudet er gratis. Du melder deg inn i TSK her

  God sommer!

 • 24 Jun 2016 11:16 AM | Anonymous


  Nå skal det jammen bli godt med sommer! Vi har hatt fokus på å sette opp aktiviteter for ungdommene fra 12 år i Bydel Gamle Oslo. Vi håper du finner noe DU har lyst til å drive være med på! Kanskje dette blir sommeren du lærer å svømme slik at du føler deg trygg i vann? Eller kanskje du blir hekta på å buldre i det nye, flotte Friluftshuset til DNT Oslo ned på Sørengakaia? Derfra skal vi, også i samarbeid med fine instruktører fra DNT Oslo, også arrangere kajakkurs. Bli med på tur ut til øyene! 

  Dette blir en knallbra ferie!  

  Les mer om de ulike tilbudene her: 

  For å delta på en eller flere av aktivitetene må du melde deg inn i Tøyen Sportsklubb. Det koster kun 100,- (pr. aktivitet).

  Det gjør du her:


 • 09 Jun 2016 3:30 PM | Anonymous

  9.juni 2016 fyller Tøyen Sportsklubb ett år. Juhuu! Vi vil i den forbindelse presentere noen av de vi er aller mest glad i - trenerne våre. Her er deres hilsener til "bursdagsbarnet". 

  Så er vi kommet til Marianne, vår kulTUR-guide! Hun har rukket å dratt Tøyenfolk med på kun 1 tur sålangt, men fortsetter med tur til Skulpturparken på Tjuvholmen allerede til mandag. Ei skikkelig ja-dame som vi er stolte over at skal dra oss med på tur!   

  1) Fortell oss kort - hvem er du?
  Jeg er en positiv tobarnsmamma, Tøyenboer og kunsthistoriker.

  2) Hvorfor ønsket du egentlig å bli turguide?
   Fint å kunne bidra i den fine sportsklubben med tur og kultur

  3) Hvordan ble du trener/instruktør? (Kurs, erfaring, etc)
  Jeg har master i kunsthistorie og jobber som omviser på Astrup Fearnley Museet. Siden jeg er vant med å formidle kunst til forskjellige typer mennesker fant Karianne ut at å gå på tur for å få en liten dose kultur også kan være påskudd for å få folk til å komme seg ut av sofaen:) 

  4) Hva liker du best med å være trener/instruktør?
  Spør meg igjen når vi har kommet igang;)

  5) Hva liker du best med Tøyen?
  Folkene, de grønne lungene, kaffen og sentraliteten 

  6) Ønsker du å fortsette å trene/instruere barn/unge/voksne på Tøyen?
  Kanskje, hvis tiden strekker til:)

  7) Hva er ditt beste sommertips til de du trener/intruktør?
  Kom dere ut i finværet!

  8) Din lykkeønskning til “bursdagsbarnet” VÅRT?
  Hipp hurra og bra jobba!

  Marianne

  Les mer om og meld deg inn i Kul-TURgruppa her

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software