Nyheter

 • 09 Jun 2016 9:00 AM | Anonymous


  9.juni 2016 fyller Tøyen Sportsklubb ett år. Juhuu! Vi vil i den forbindelse presentere noen av de vi er aller mest glad i - trenerne våre. Her er deres hilsener til "bursdagsbarnet". 

  Vi fortsetter med Liv-Ellen fra Pilatesgruppa som møtes på mandager på sskolen kl. 18-19. Dette tilbudet var så populært at det ble fulltegnet på 2 timer, noe vi skjønner veldig godt. Tilbakemeldingene er at det også er kjempegøy! Det ser sånn ut! Vi takker spesielt for hilsenen din - og håper at du er synsk, Liv-Ellen! <3

  1) Fortell oss kort - hvem er du?
   Jeg er Liv-Ellen Kahrs, har bodd på Tøyen i to år sammen med kjæresten min. Er fra Oslo, Hellerud. Jeg jobber frilans som skuespiller og sanger og jobber i noen perioder langt borte fra Tøyen, men det er alltid godt å komme hjem. Jeg er også pilatesinstruktør og har nå et kurs på mandager på Tøyen skole. 

  2) Hvorfor ønsket du egentlig å bli trener? 
  Først var jeg nysgjerrig på om det var noe jeg kunne bidra med i lokalmiljøet, og jeg er interessert i å bli bedre kjente med folk som bor her. Det var supert at det var behov for Pilates, for jeg tok min sertifisering som instruktør i vår og det er supert å få praktisere den med en gang. 

  3) Hvordan ble du trener/instruktør? (Kurs, erfaring, etc)
  Fordi mitt arbeid er veldig fysisk og jeg vil unngå skader, gjorde jeg alvor av Pilates som har fascinert meg i lang tid. Jeg har kontakter i Stuttgart som har tilknytning til et studio der og levde i studio i flere uker i april og mai. New York Pilates, heter skolen. Tilsammen har jeg 100 timer med trening og observasjon og undervisning og tok tilslutt to eksamener, fikk en fin diplom og som kvalifiserer meg til instruktør i Pilates Matteteknink.

  4) Hva liker du best med å være trener/instruktør?
  Jeg liker best at jeg har blitt kjent med fler som bor på Tøyen, fler å si hei til på gata. Og så liker jeg å høre at de setter pris på timen og at det betyr noe for dem å trene Pilates. Det er topp! Jeg liker også å trene andre fordi jeg lærer mye selv samtidig.

  5) Hva liker du best med Tøyen?
  Det er liker best på Tøyen er den avslappa følelsen og at det koste folk lite å si hei eller hjelpe til om en av ungene faller på sykkel utenfor solen. Om jeg sitter på en av benkene på sørliplass, kommer jeg alltid i snakk med noe. At det også er så sentralt er gull. 

  6) Ønsker du å fortsette å trene/instruere barn/unge/voksne på Tøyen? 
   Ja, jeg ønsker å fortsette å ha timer. Jeg ønsker å flere kurs også.

  7) Hva er ditt beste sommertips til de du trener/intruktør?
  Spis is og bruk bysyklene ned til Sørenga eller noen av parkene. Gjør de 7 første øvelsene våre om morgenen, så får du en bedre og sterkere dag uansett hva du har tenkt til, Om du er hjemme eller borte på ferie. Ha ferie når du har ferie :)

  8) Din lykkeønskning til “bursdagsbarnet” VÅRT?
  Kjære Tøyen Sportsklubb, gratulerer med dagen!!! Så kult å se at mye har skjedd på et år og at så mange har fått tatt del av dine tilbud. Det er viktig og flott det du gjør for oss som bor her. Fortsett med det! Og håper at du får en flerbrukshall i bursdagsgave på femårsdagen din!

  Liv-Ellen


 • 09 Jun 2016 8:00 AM | Anonymous


  9.juni 2016 fyller Tøyen Sportsklubb ett år. Juhuu! Vi vil i den forbindelse presentere noen av de vi er aller mest glad i - trenerne våre. Her er deres hilsener til "bursdagsbarnet". 

  Vi begynner med Friedrike fra Strikkeklubben vår! TSK har sin egen Strikkeklubb må vite og vi møtes på torsdager på biblioteket fra kl. 19. Der holder vi på til vi er lei. Av og til kommer det også noen som leser høyt mens gruppen jobber. Meld deg gjerne inn og bli med! Vi har plass til mange! 

  1) Fortell oss kort - hvem er du?
  Jeg heter Friederike Bölk, er 32 år, mamma til to barn, kona til en mann og sykepleie student. tysk. ;)

  2) Hvorfor ønsket du egentlig å bli trener? 
  Jeg ville jo ikke kalle meg trener. Det er ikke så mye trening på strikkeklubben. Men vi har det veldig koselig!

  3) Hvordan ble du trener/instruktør? (Kurs, erfaring, etc)
  Jeg har ingen erfaring fra før. Jeg kan bare strikke og hekle og hadde lyst å gjør det i selskap. Eller også hjelpe andre med det.

  4) Hva liker du best med å være trener/instruktør?
  Jeg liker å være sammen med andre mennesker!

  5) Hva liker du best med Tøyen?
  Man er veldig sentral, det er alltid noe som skjer. veldig mye forskjellige kule mennesker

  6) Ønsker du å fortsette å trene/instruere barn/unge/voksne på Tøyen? 
  Ja, veldig gjerne.

  7) Hva er ditt beste sommertips til de du trener/intruktør?
  Strikketøyet passer i alle vesker. så det ingen grunn til å stoppe!

  8) Din lykkeønskning til “bursdagsbarnet” VÅRT?
  Hjertlig til lykke med dagen- og alt godt for kommende år! jeg komme til å følge med! HURRA!

  Hilsen Friederike


 • 20 May 2016 12:25 PM | Anonymous


  Vi liker å starte med bra aktiviteter. Nå enda et nytt tilbud til Tøyenbefolkningen fram mot sommeren! Pilates er styrketrening med fokus på bevegelighet, kroppsholdning og kroppsbevissthet. Målet med treningen er en kropp i balanse.

  Instruktør er Tøyenboer, sanger og skuespiller Liv-Ellen H. Kahrs

  Hun er oppvokst på Hellerud i Oslo og utdannet pilatesinstruktør fra New York Pilates i Stuttgart. Hun ble introdusert for pilatestrening for 11 år siden. 

  Hun er ellers utdannet sanger og skuespiller fra Teaterhøyskolen i Gøteborg og har siden ´08 hatt engasjementer ved Det Norske Teatret, Chat Noir, Den Nationale Scene, Hålogaland Teater, Kilden teater- og konserthus og Nordlandteater i ulike oppsetninger. Liv-Ellen har ved flere anledninger jobbet med ungdomsgrupper; i undervisnings- og regi-sammenheng i Oslo musikk og kulturskole, Follo Folkehøyskole og Tranby Skolekorps, som har blitt forestillinger på Chat Noir, Black Box Theatre og Asker Kulturhus. Les mer om kurset her.

 • 12 May 2016 11:39 AM | Anonymous


  NYTT SVØMMEKURS - TSK har fått støtte av Gjensidigestiftelsens "Svømmeaksjon" til å arrangere ett svømmekurs i vår. Dette vil vi gjøre, nok en gang i samarbeid med Oslo Idrettslag Svømming, og er kun for barn som bor i Tøyenområdetsom er født i 2007 og som ikke kan svømme. Opplæringen skjer på Sogn Bad hver dag i uke 22, mandag 6.juni til fredag 10.juni, kl. 18:00-19:00. Det er kun plass til 15 barn, så førstemann til mølla gjelder. 

  For å melde seg på må barnet være medlem i Tøyen Sportsklubb. Dette koster 100,- og inkluderer svømming som aktivitet. 

  Meld barnet inn i TSK og velg "Svømming - 2007 barn" som aktivitet her

  Dersom barnet allerede er medlem og deltar på noe annet, send en e-post til toyensportsklubb@gmail.com - man får da tilsendt en e-postfaktura på 100,- for 1 ekstra aktivitet som må betales innen kursets oppstart.

  De som får plass vil få en bekreftelse på e-post på dette. 

  Se mer her

 • 12 May 2016 11:20 AM | Anonymous


  Vi har fått støtte fra Sparebankstiftelsen DNB til å kjøpe inn en del Lego Technic sett som gjør at vi til høsten starter med Legoklubb for 8-15 åringer fra Tøyenområdet. Vi ønsker med dette å inspirere til teknologiinteresse og generell oppfinnervirksomhet hos barna i området og at de på sikt kanskje velger å gå i realfag-/teknologifagretning. 

  Lego-bygging fremmer innovativ tenkning, og gir rom for utvikling og nyskaping. Vi vil opprette en klubb som har åpent i utgangspunktet én kveld i uken i 2 timer med instruktør og de foreldrene som ønsker å bidra. 

  Vi ønsker også å finne et samarbeid med Tøyen Startup Village, som er i ferd med å etablere seg på Tøyen Senter. Mange av gründerbedriftene som vil flytte hit kan ha både spennende kompetanse man kan benytte seg av, samt kunne gi Legoklubben gode, konkrete utfordringer de må løse. På den måten blir lek plutselig jobb- og samfunnsrelevant!

  Vi ønsker oss flere framtidige teknologer og oppfinnere fra Tøyen!  
  Tusen, tusen takk til Sparebankstiftelsen DNB for at dere hjelper til og satser på barna fra Tøyen! 

  Vi åpner ikke for påmelding til Legoklubb før til høsten. Følg oss på Facebook eller her for annonsering av oppstart.  

  Heia Tøyen! 

  (Dersom noen er foreldre for YNGRE barn, fra 5 år f.eks. og oppover, og som ønsker å bidra til å få igang en "vanlig" Lego-klubb også med litt enklere sett, så er vi interessert i å høre fra dere også.) 

 • 09 May 2016 2:13 PM | Anonymous


  Vi ønsket å tilby enda mer yoga til Tøyenfolket. Denne gangen ønsket Målfrid å ta folk med utendørs! Kurset er helt avhengig av været, så regner det, blir det ingenting. 

  Instruktør vil også her være Målfrid Sand, som holdt kurs for oss også i vinter. Hun er både yogalærer og mindfulnesslærer. Hun arrangerer allerede yogaklasser i regi av skolen i Oslo Fengsel hvor hun også underviser i kunst & design, samt entreprenørskap. Hun kaller yogaen sin "Mariposayoga", og holder både kurs og er instruktør på yogareiser. Målfrid er opptatt av tilstedeværelse, flyt og pust, og jobber med dette gjennom yogatimen. Timene avsluttes med avslappende, meditative øvelser. For mer informasjon om henne - se hennes Fb-side her: https://www.facebook.com/mariposayoga/

  Kurset ble fullbooket på tre timer! 

  Oppstart 18.mai og 10 uker framover - for mer her

 • 03 May 2016 11:15 AM | Anonymous


  Strikke raskt, langt og høyt? Hva i all verden gjør en strikkeklubb i en sportsklubb? Fordi vi er en annerledes skrangleklubb, hvor det å møtes og være aktive er viktigst. La oss bli verdensmestere på gode relasjoner mellom mennesker som i denne sammenheng kanskje liker å bli god med pinner og tråd, ikke bare løpe etter en ball... Vi kommer til å se på muligheten for å kanskje arrangere høytlesning ol. under noen sesjoner ala det dere ser på illustrasjonsbildet over. Biblioteket er glade for at vi har valgt å være der for disse samlingene og vi er veldig fornøyde for at vi får lov til å låne deres flotte lokaler!

  Strikkeklubbens initiator er Tøyenbeboer, Friederike Bölk, som har vokst opp i Tyskland, er 32 og for tiden sykepleierstudent. Hun har bodd i Norge siden 2010 og begynte selv å strikke da hun var rundt seks år, inspirert av sin bestemor som alltid strikker. Siden da har hun strikket mye og overalt. Nå som hun opplever at hun bor i selve "strikkelandet" har strikking blitt hennes "yoga", en aktivitet hun slapper av og roer seg ned med etter en slitsom dag. Friederike vil dukke opp på de fleste samlingene, men hun har også to barn hjemme og er student, så resten av dere må steppe opp og ta litt gruppelederansvar dersom hun ikke kan være tilstede. 

  Klubben har oppstart 12. mai på Deichmanske Bibliotek Tøyen. Aldersgrense 15 år (Bibliotekets meråpent regler setter dette)

  Meld deg inn og på

 • 02 May 2016 11:18 AM | Anonymous


  Vi starter vi opp med crickettrening for gutter og jenter født 2009 – 2003 (1. – 7. klasse) i samarbeid med Norges Cricketforbund tirsdag den 3. mai 2016! Cricket er på verdensbasis en nesten like stor idrett som fotball og den raskest voksende sporten i Norge, så dette regner vi med blir veldig populært. Alle synes jo det er gøy å slå ball med balltre og løpe!

  Cricketskolens trenere blir Cricketforbundets sportssjef Mohammad Haroon som har den høyeste trenerutdannelsen man kan få innen Cricket og Owais Mahmood (lærer 1. trinn Tøyen skole og tidligere styremedlem i Norges Cricketforbund). Representanter fra Tøyenakademiet vil bistå forbundstrenerne i undervisningen.

  Vi starter tirsdag 3 mai. 

  Meld barnet inn og på her

 • 25 Apr 2016 11:02 AM | Anonymous


  POLITIKERBESØK - Vi hadde storfint besøk av Jonas Gahr Støre, Rigmor Aasrud og Arbeiderpartiets frivillighetsutvalg idag tidlig. Interessant å diskutere frivillighetspolitikk i praksis og utvalget la fram en rapport som vi opplever anerkjenner den jobben som gjøres også som et viktig samfunnsbidrag.
  TSK som eksempel er kraftfullt fordi vi går fra 0 til 830 medlemmer på bare noen måneder og vi drar nytte av den tøyenske frivillighetskraften som vi vet kan fikse veldig mye, men det neste steget blir jo da at det offentlig stiller opp med den infrastrukturen som ikke finnes her og frivilligheten ikke KAN fikse... Hørte vi flerbrukshall? Jada, de fikk selvsagt høre om vår visjon om Tøyen Samfunnshus og flerbrukshall - viktige møteplasser som har fokus på de tingene som bringer dette lokalsamfunnet sammen; latter, kultur, sang, dans, mat, sport og idrett. DET mener vi er suksessoppskriften på Tøyen.
  Engasjerte Abdinor stilte fra Tøyenakademiet som jo er laget som en lokaltilpasset kopi av den vellykkede Alnaskolen, en modell som også andre idrettslag enkelt kunne kopiere. Tilstede var også byråd Rina Mariann Hansen, byrådssekretær Frode Kyvåg og BGO BU-leder Line Oma.

  Tusen takk for besøket og velkommen igjen til snorklipping av hall når som helst! Vi står på videre, men trenger hjelp av dere også.
  Heia Tøyen!


 • 04 Mar 2016 4:11 PM | Anonymous

  Medlemmer av Tøyen Sportsklubb innkalles herved til vårt første årsmøte.

  Tid: 29.mars 2016 

  Sted: Frivillighetshuset (Detaljer kommer senere) Kl. 17 – 19

  Alle medlemmer som har fylt 15 år og betalt sin medlemsavgift har stemmerett på årsmøtet. Det blir litt lett servering. 

  SAKSLISTE:

  1. Godkjenning av frammøtte representanter.

  2. Godkjenning av innkalling og saksliste.

  3. Valg av møteleder, referent og to til å undertegne årsmøteprotokoll.

  4. Behandle årsmelding. 

  5. Behandle regnskap.

  6. Behandle innkomne forslag og saker.

  7. Fastsette medlemskontingent/ treningsavgift. 

  8. Vedta budsjett. 

  9. Vedta strategi/ handlingsplan. 

  10. Vedtektsendringer og utvidelse av styret. 

  11. Foreta valg av: 

  a. Styre (Nestleder, styremedlemmer og varamedlemmer)

  b. Øvrige valg iht årsmøtevedtatt organisasjonsplan

  c. Representanter til ting og møter i de organisasjonsledd en har representasjonsrett. 

  d. Valgkomitè (Leder, 2 medlemmer og 1 varamedlem).


  Forslag som ønskes behandlet under pkt. 9 på årsmøtet må sendes til daglig leder (toyensportsklubb@gmail.com) senest 10. mars.

  Fullstendig sakliste og saksdokumenter vil være tilgjengelig for medlemmene her på Facebook og på toyensportsklubb.no ila 20.mars. 

  Vel møtt! 
  Med vennlig hilsen Styret

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software